WEiTI PW [2829]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michal

No wlasnie, poszukuje takowych nalezacych do klas PZ-SID, PZ-O, PZ... najlepiej:
    - bez laborek
    - projekty kilkuosobowe
    - literatura: krotki skrypt
    - kolos/egzamin: banalny, albo lepiej, zeby go nie bylo
    - pewne, bezstresowe zaliczenie
    - ruszaja w tym semestrze
    Prosze o liste :)
  • Michal

Nie chodzi o to, zem len, ale o to, ze malo czasu mam.
  • Anonim

np APSI. 4(chyba) jednostki, projekt sie robi w 4 osoby, i wlasnie tym projektem zalicza sie przedmiot, o ile dostaniecie za niego >4. kiedy ja na niego chodzilem, chyba tylko 3 osoby pisaly kolosa zaliczeniowego. jest z klasy zaawansowane informatyczne.
  • kontek

Samozaliczalna jest atrofizyka (F4) i w miare spoko fizyka ciała stałego (nie pamietam skrotu). Są to doktorancie wykłady i startują co roku. Teraz będzie się zaczynać fizyka ciała stałego. Oba 2jd do PZ.
  • Andrev

Sprawdz CPOO ale w imio :) są jakies laborki ale to śmiech na sali, co do projektu to robi sie go w 10 osób :) a egzamin jak koles sam mówi sam "duzo sie uczył na egzaminach"

Pozdrawiam Andrev
  • kontek

Te 10 osób w projekcie na CPOO sprowadza się do zagadnienia: albo ty to zrobisz albo nikt...
    Już przez to przechodziłem :D
  • Emperor

Dokładnie - robienie w 10 (8) osób jest do dupy. Więcej nerwów niż sprawa warta. A sam egzamin, zesztą jak cały przedmiot, kretyński. Daje za 4 JD z PZ-O :P
  • Krewetka

No to ja polecam PTI - podstawy teoretyczne informatyki.

Laborek brak,sa cwiczenia na ktorych niby 2 razy mozna nie byc (ale byly w sumie chyba 4 w tym semestrze ) - gosc i tak na to potem nie patrzy.

Zerowka jest naprawde prosta - wystarczy przejrzec notatki z cwiczen , nie bedac nawet na wykladach. Sa dokladnie takie zadania jak na cwiczeniach i na kartce ktora wiesza przed zerowka przy swoim pokoju. Daje dokladnie takie 4 typu zadan i czasem nawet dane sie nie roznia.

Z pierwszym terminem juz gorzej - wiecej materialu ,wiec najlepiej w zerowce zaliczyc i miec z glowy.

Naprawde latwa piatka :-)

Krewetka
| |

Studenci Wydziału Elektroniki i Technik Informacyjnych PW. WEiTI to jeden z największych wydzia...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)