-
Adam Stelmaszczyk
-
Anonim
Ale informatyka ma już forum: http://elka.waw.pl/
z ogromnym zbiorem materiałów, labek itp z ostatnich 5 lat
Zachęcam po raz kolejny młodsze roczniki do rejestrowania się i udzielania, a przede wszystkim umieszczania zeskanowych materiałów, kolosów, egzaminów
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie studiowania bez "wiedzy pokoleniowej" zawartej tam; ] W każdym razie można uniknąć wielu rzezi -
-=DUDEK=-
gadaj zdrow; P co semestr powstaja takie fora. Ostatnio nawet na jednym z nich ludzie zaczeli przerzucac materialy z elka.mine.nu na to nowe... chyba juz im sie znudzilo; ] musza sami zobaczyc, ze to bez sensu -
Anonim
Nie no, bronić to nikt nie broni zakładać swoich for, ale jednocześnie trzeba mieć na uwadze, że oficjalne fora makro oraz informatyki są po to, by trwać i przechowywać tę wiedzę dla przyszłych pokoleń, tak aby żaden zły prowadzący krzywdy nikomu nieświadomemu nie zrobił ; ]
No i żeby zawsze móc się zapytać starszych roczników tam zarejestrowanych w razie potrzeby -
-
megablasta von bigshoot'a
a właśnie, jak jesteśmy przy tym - informatycy mają w planach swoje forum udostępnić, tak jak elektronicy? wiecie, nie tylko wy bierzecie przedmioty "informatyczne" więc byłoby miło... -
Tomek K.
-
nickman
Mam ogromną prośbę - mógłby ktoś powiedzieć adminowi http://elka.waw.pl/ żeby aktywował konto użytkownika: misiekmisiek - bo już tyle czasu czekam i nie mogę się doczekać ? -
Bobek
U nas z rejestracją wyglądało tak, że ja miałem szczęście bo wysłałem aplikację jeszcze przed początkiem roku i szybko zostałem zarejestrowany. Reszta czekała bardzo długo i chyba dopiero po wizycie w WRS coś się ruszyło.
W dodatku muszę Cię rozczarować - ftp z materiałami aktualnie nie żyje i jeśli nic się w tej sprawie nie zmieni to będzie to straszny semestr na kierunku informatyka :/ Okazuje się że trzeba było od razu ściągnąć wszystkie materiały na nasze wyśmiane forum i teraz nie było by problemu; ) -
nickman
-
>Bobek napisał
> jeśli nic się w tej sprawie nie
>zmieni to będzie to straszny semestr na kierunku
>informatyka :/
Bank kolokwiów w samorządzie, większość wykładów udostępniona przez wykładowców w sieci, biblioteka, ksero z materiałami - o co Ci chodzi ?