-
Błażej Gruszka
-
a
-
Anonim
Potrzebuje kontaktu do kogoś ze studiów 2-go etapu, najlepiej spec. ISI. Pozdrawiam. -
Błażej Gruszka
-
-
nickman
Czy dzienne magisterskie trwają w podobnych godzinach co wieczorowe - to jest od 16.00 każdego dnia czy wcześniej ? Ciekawi mnie czy da się dzienne magisterskie pogodzić z pracą, ale jesli zwykle zajęcia zaczynają się przed 16.00 to nie da rady pogodzić z praca. Jak to jest ? -
>nickman napisał
>Czy dzienne magisterskie trwają w podobnych godzinach co
>wieczorowe - to jest od 16.00 każdego dnia czy wcześniej ?
>Ciekawi mnie czy da się dzienne magisterskie pogodzić z
>pracą, ale jesli zwykle zajęcia zaczynają się przed
>16.00 to nie da rady pogodzić z praca. Jak to jest ?
Zajęcia zwykle zaczynają się, o tej, o której się zaczynają - możliwa jest pełna pula godzin. Wszystko zależy od tego jakie przedmioty wybierzesz, no i w przypadku obowiązkowych (np. seminarium) na co trafisz.
W moim przypadku nie było większych problemów z połączeniem dziennych studiów magisterskich i pracy na 3/4 albo i pod koniec na cały etat (z uwagi na dogadanie się z pracodawcą w kwestii dostosowania godzin pracy do planu zajęć). -
nickman
-
Dodam jeszcze, że same przedmiotowe obowiązki to mały problem w porównaniu z napisaniem samej pracy - pod koniec jednak potrzebowałem wziąć tygodniowy urlop, żeby siedzieć tylko i wyłącznie nad eksperymentami i pisaniem tekstu pracy. Trudność jest taka, że po prostu nawet jak się posiedzi w robocie niecałe 8h to po powrocie do domu średnio się chce jeszcze coś klepać/pisać - oczywiście pewnie zależy i od roboty i od osoby (ale podobne doświadczenia miało kilka osób, które znam) :)
-
Weclew
Cześć wszystkim,
poszukuje osoby będącej na mgr, albo świeżo po, na SID-zie... doskonale jak by miała coś wspólnego z robotyką, ale jeśli nie ma z nią nic wspólnego to pewnie i tak mi bardzo pomoże.
mam nadzieję, że znajdzie się choć jedna osoba z chwilą czasu na wymianę kilku maili. (bazant3000@wp.pl)
pozdrawiam i z góry dzięki za zainteresowanie