WEiTI PW [2829]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • TOMASZ

Wpisujcie się, kto idzie na ten kierunek!!!; -)
  • !!!UWAGA WARIAT!!!

ja ja ja ja ja xD
  • TOMASZ

No i pięknie! Trzeba zebrać ludzi i zorganizować jakieś integracyjne spotkanie:D
  • !!!UWAGA WARIAT!!!

dogadamy się na prywatnym gronie; )
  • Longer

Ja też idę^^ A gdzie są nasze dziewczyny w liczbie pięć?? :-]
  • TOMASZ

Witamy:D na dziewczyny ciągle czekamy, narazie tylko 3 z 24 osób się ujawniło...
  • !!!UWAGA WARIAT!!!

złożyliście już papierki? bo ja idę jutro
    długa kolejka?
  • TOMASZ

Ja byłem już w poniedziałek, ale się okazało, że wziąłem złe świadectwo:D i leciałem znowu we wtorek. Kolejka do wytrzymania, w poniedziałek byłem pierwszy (reszta miała nazwiska na A-Ł XD), a we wtorek...trzeci. I w miarę szybko to wszystko idzie.
  • Tomek

Temat ucichł, a dodatkowa rekrutacja działa :P Dziś byłem złożyć papiery, więc czuję się jak świeżo upieczony student. Wcześniej miałem iść gdzie indziej i tak wyszło, że dopiero teraz się na PW zdecydowałem.
  • RaINqer

Troche spozniony (dwa miesiace) ale wpisuje sie. Czy ktos ma w planie zalozyc grono prywatne ??
  • !!!UWAGA WARIAT!!!

już jest
    zapraszam; )
  • Kinga

witam :) ja rowniez zaczynam ten kierunek... niestety juz od piatku :/

jakby co to zakładam na facebooku grupe Electrical and Computer Engineering bo grono kiepskie chyba jest? :)
  • !!!UWAGA WARIAT!!!

ja tam wolę grono, bo na fb jest za dużo najróżniejszych pierdół wyskakujących, ale zakładaj; )

ps: wysyłam zaproszenie na nasze prywatne ECE
  • Kinga

ok dzieki za zaproszenie :) jak cos to na fb tez jest - w wyszukiwarce szukajcie grupy "electrical and computer engineering"
    ale nie wiem czy jest sens tak mnożyć te grupy wiec pewnie i tak jakoś pozniej ustali się z ktorej korzystamy, moze byc na gronie :)

musze za chwile jechac zaswiadczenie zawiezc z medycyny pracy ale mi sie mega nie chce :/
  • !!!UWAGA WARIAT!!!

198 wyników jakoś nie chce mi się zgadywać która to grupa; )
    wrzuć jakiś link
  • Kinga

http://www.facebook.com/#!/gro up.php?gid=155278657826752

daj znac jakby link nie dzialal czy cos tam :)
  • Gdoś

i ja :D
  • Sprężyna

Witam wszystkich i proszę o zaproszenie do naszego prywatnego grona:)

Agata
  • AdamMercer

cześć, już rok studiujecie tam i chciałbym poznać wasze opinie na temat computer engeenering.

Co przerabialiście, jaki jest poziom ogólnie i w porównaniu na przykład do polskiej informatyki na elektrycznym czy na EiTi.

wszelkie wasze opinie i przemyślenia są mile widziane.

Z góry dzięki.
| |

Studenci Wydziału Elektroniki i Technik Informacyjnych PW. WEiTI to jeden z największych wydzia...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)