-
nickman
Jeśli przedmiot X ma laboratorium we wtorek o 16. i 18. oraz w piątek o 16. to jak rozumiem wynika to z podziału na grupy - ale w takim razie skąd mam wiedzieć, na które zajęcia przyjść ? :P -
HH7
To zależy od przedmiotu. Na niektórych masz podział według grup, na innych po prostu na pierwszym ( lub jednym z pierwszych ) wykładzie jest zapis na wybrane laboratorium. Jeśli dopiero zaczynasz studia to z tego co pamiętam na początku był tylko podział według grup, a tego które laborki są dla twojej grupy dowiesz się na pierwszym wykładzie, poza tym laborki nigdy nie startują w pierwszym tygodniu:) -
nickman
Właściwie to się tu przeniosłem i musiałem wybrać część z przedmiotów realizowanych w różnych semestrach więc nie jestem przypisany do konkretnej grupy, a biorąc pod uwagę że laborki są przed wykładem to nie wiem do których grup mam na nie iść.
Chyba trzeba będzie zapytać w dziekanacie - choć nie wiem czy oni będą to wiedzieć :P -
HH7
Zapytaj się prowadzącego na pierwszym wykładzie. Jak dotąd jeszcze się nie zdarzył taki przedmiot na którym laborki rozpoczęły się od razu i to w dodatku przed wykładem ( przynajmniej nie w puli tych na które chodziłem ) -
-
Anonim
Laborki zawsze zaczynają się z miesięcznym opóźnieniem ( chyba tylko na paru zaczynały się po 3 tygodaniach ) -
nickman
Aha - bo właśnie się zastanawiałem jak to jest z przedmiotami typu: BD2, SKM, IOP - a na stronie: http://studia.elka.pw.edu.pl/plan/g... nie ma nic o tym w jakie tygodnie są zajęcia - w tym wypadku laborki - ale jak najpierw są wykłady to dobrze, dzięki :)