- 1
- 2
-
Anonim
coś sie z LO przyda bardziej lub mniej czy ma sie tam wszystko od nowa? -
Anonim
-
Anonim
no ale tak na seri czy na prawde ma sie wszystko od poczatku i jak sie czegoś nie douczyłem to mam szanse sie nauczyć? -
Użytkownik uśmiechnięty
nie tylko masz szanse, masz wrecz prikaz... chociaz nie ludz sie, ze wiedza z liceum w czymkolwiek ci pomoze... to jest troche tak, ze czlowiek po liceum ma wrazenie, ze mnostwo, jezeli nie wszystko, wie.. w trakcie studiow pozbawia cie zludzen, a odbierajac dyplom, nie bedziesz nawet pewna/y, czy nazywasz sie tak, jak masz w papierach... proponujesz przygotowac sie na "drobna" zmiane sposobu myslenia...
a wracajac do pytania, to wszystko bedzie wylozone od poczatku. w zabojczym tempie...
pzdr
m -
-
Ideth
-
ArteQ
Chcieliście mieć łatwo to trzeba było iść na zarządzanie i marketing wieczorowo na jakiejś prywatnej "uczelni" :P -
Użytkownik uśmiechnięty
nie, no w sumie to wystarczylby jakis bardziej lajtowy wydzial na naszej uczelni.. o takie knsia kochane... przeciez tam, to az milo sie...eemmm... zaglada :] -
ArteQ
Szkoda tylko, że odchamiacze prowadzone są w GF/GG a nie w gmachu KNSiA :-( Może samorząd mógłby coś zadziałać w tej sprawie?; -) -
Użytkownik uśmiechnięty
pewnie i moglby, ale doswiadczenie mi mowi, ze szanse na wywalczenie sa nikle ze wzgledu na brak sal. badz co badz, gmach ladny, ale maly. a samorzad to wlasciwie moglby sie na gronie troche poudzielac, bo widze, ze zycie tu jest ciekawsze niz na forum wydzialowym...; -> -
ArteQ
No to KNSiA poszedłby sobie na zajęcia do GG a my na odchamiacz do nich. Ilość wykorzystanych przy tym zabiegu sal pozostaje const. A czy gmach mają ładny... bynajmniej nie o podziwianie gmachu mi chodziło; -) -
Anonim
a ja dalej pytam czy z liceum cos mi sie przyda czy nie bo tam wszystko bedzie? -
ArteQ
>a ja dalej pytam czy z liceum cos mi sie przyda czy nie bo
>tam wszystko bedzie?
Przyda się matura od dobrego wujka Giertycha; -)
A tak poważnie to ciesz się wakacjami póki możesz a nie się przejmujesz na zapas. Materiał wykładowy będzie wyłożony praktycznie od samych podstaw, więc nawet jak czegoś z liceum nie wyniosłeś/nie pamiętasz to będzie okazja żeby sobie odświeżyć. Jak *koniecznie* chcesz się czegoś teraz uczyć to poczytaj sobie coś o całkach (takie bardzo podst. informacje) bo [przynajmniej u nas] całki na Podstawach Fizyki pojawiły się duuużo wcześniej niż na wykładzie z Analizy Mat. -
Anonim
-
Anonim
a ile osób byłow zeszłym roku? może wiecie na te 120 miejsc w pażdzierniku był komplet czy nie?? -
Anonim
Komplet to się ledwo zbiera; ) Około 80 kandydatów jest na nasz kierunek, resztę dopycha się spadochroniarzami z informatyki; ) -
Anonim
>Tomash napisał
>Komplet to się ledwo zbiera; ) Około 80
>kandydatów jest na nasz kierunek, resztę dopycha
>się spadochroniarzami z informatyki; )
teee ale od spadochroniarzy to sie odczepic prosze; P -
Estaton
w sumie to niewiele poza wiedza absolutnie podstawowa. Z fizyki raczej nic ale jesli bedziesz pamietac rzeczy z lo to latwiej troche ci bedzie na podstawach fizyki. Troszeczke gorzej jest z analiza. Tam przyda sie troche wiedzy ale nie jest ona niezbedna. Sam jestem z klasy teoretycznie ogolnej i bez wiekszych problemow (poza lenistwem) poszlo dalej. Jakakolwiek wiedza z liceum przyda sie tylko na pierwszym semestrze (ew. drugim). wiec spox. nie zakuwaj tylko ciesz sie wakacjami -
Anonim
A odpowiadając na pytanie - im lepszy miałeś w liceum poziom matematyki i fizyki, tym łatwiej Ci będzie na pierwszym roku. Tylko tyle i aż tyle :)
Do spadochroniarzy nic nie mam :) -
meler
jedna z wielu roznic miedzy studiami a LO sa proporcje miedzy czasem spedzonym na uczelni a czasem poswieconym na zalapanie tego, co bylo na wykladach i cwiczeniach. duzo trudniej nadazyc:)
z poczatku szokuje tez sposob prowadzenia zajec ("o czym oni do ciezkiej cholery mowia?!"), ale po wzglednie niedlugim czasie idzie sie oswoic:)
a, no i w liceum nie bylo laborek:) -
Ela R....
no nie było nawet doświadczen prostych nie było bo nie było czasu i sprzetu a szkoda
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne