-
Estaton
nie ma co żałować ( jeśli chodzi o to, że na studiach trudniej). Ja w czwartej liceum zapisałem się na wydział na płatne laborki, takie same jak się ma na początku studiów. Bo niby przygotowanie do matury, no i na studia się przyda, a jak dobrze pójdzie to z niektórych będzie się zwolnionym. Fakt, że mi łatwiej było na laborkach bo mniej więcej wiedziałem co będzie. Ale jeśli nie chodziłbym to nic wielkiego by się nie stało. -
GABA
-
Mariusz
Ja miałem w szkole średniej laborki :) ale zato miałem dramatycznie miski poziom matmy i fizy co bardzo mocno teraz odczuwam..wiec krótka powtóka po repetytorium z matmy i fizy niezaszkodzi napewno...ja np żałuje ze sie obijałęm przez wakacje.... -
ArteQ
Wakacje po to są żeby się obijać :-) Nie ma czego żałować. Patrząc z perspektywy czasu wydaje mi się, że do egz. zarówno z PF jak i AM można się nauczyć w 2 dni zakładając, że się umiało cokolwiek (np chodziło się na ćwiczenia). -
-
Anonim
kompletujemy druzyne kosza oraz zblizaja sie mistrzostwa koszykowki kobiet i poszukujemy dziewczyn grajacych w kosza na kazdym poziomie!
wszystkie koszykarki lub dziewczyny ktore chca sie uczyc grac prosze o szybki kontakt
a.sliwka@azspw.pl
bez problemu zaliczamy wf nawet jesli nie jestes profesjonalna zawodniczka!!
-
Clown Szyderca
ale co to ma do tematu???
ja rozumiem ze chaos jest cool ale przezprzesady... -
Gustlik
to chyba było a propos tego co mówiłeś w piątek w kdt o teorii chaosu :D -
Clown Szyderca
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne