<wf|pw> [274]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich;)
    Jestem świeżo upieczoną studentką WF, i mam drobną propozycję w ramach integracji. Co wy na jakieś piwko w październiku?
    wiem, że trochę na to wcześnie, ale może przez te dwa miesiące jakieś inne koty znajdą to grono i coś z tego wyjdzie;)

I mam pytanie do starszych stażem - przed czym przestrzegacie, co radzicie kotom?;)
  • DUDi

Witamy na Wydziale!

Radzę jechać na zerówkę - tam się wszystkiego dowiesz.; D
  • Anonim

No właśnie na zerówkę nie dam rady jechać...
    więc liczyłam na pomoc starszych kolegów i koleżanek na gronie;)
  • Clown Szyderca

a myslalem ze juz nowych nie bedzie.. ze my bylismy ostatnimi ktorzy sie pomylili :)

welcome and have analiza tfu fun!
  • Radosław

>Clown Szyderca napisał
    >a myslalem ze juz nowych nie bedzie.. ze my bylismy
    >ostatnimi ktorzy sie pomylili :)
    >
    >welcome and have analiza tfu fun!

Zawsze się jakieś nowe ofiary znajdą;>
  • Anonim

>Radosław napisał
    >Zawsze się jakieś nowe ofiary znajdą;>

a są jakieś powody dla których by się miały nie znaleźć?;)

a analiza naprawdę taka straszna jest?
  • DUDi

>Clown Szyderca napisał
    >a myslalem ze juz nowych nie bedzie.. ze my bylismy
    >ostatnimi ktorzy sie pomylili :)
    >
    >welcome and have analiza tfu fun!

Ty się tak nie ciesz, bo jeszcze WDM nie miałeś.; P

To fakt, na fizyce najtrudniejsza jest matematyka, a jak dodamy do tego jeszcze Frysia... <olaboga>
    Od siebie mogę dorzucić jeszcze dobrą radę - zalicz JAK NAJSZYBCIEJ kolokwium z ODD, nawet, jeśli będzie trzeba, olewając resztę. Przedmiot (i nie tylko) jest beznadziejny, a jego poprawianie potrafi porządnie napsuć nerwy.

>Aguś napisała:
    >a analiza naprawdę taka straszna jest?

Sama analiza może aż tak bardzo nie, w połączeniu z aktualnym prowadzącym - tak. :)
  • Clown Szyderca

mista F1 nadal zostaje na posterunku? slyszalem ze maja zmienic... ale coz.. jedno nie da sie mu odmowic.. terminów robi fhÓj i chwała mu za to. CHWAŁA!

odd to pies jebał.. nie jest to wielka filozofia. przy drugim podejsciu :) na pierwsze mało kto ma szanse.
  • Anonim

a, i mam jeszcze jedno pytanie... co się kryje pod tajemniczą nazwą "przedmiot humanistyczny"? czym odchamiają fizyków?;)
  • Radosław

>Aguś napisała:
    >a, i mam jeszcze jedno pytanie... co się kryje pod
    >tajemniczą nazwą "przedmiot humanistyczny"? czym
    >odchamiają fizyków?;)

Odchamiacz można sobie wybrać... lista przedmiotów jest płynna. U mnie były do wyboru: Ekonomia, Podstawy prawa, Filozofia, i jakiś wynalazek o nazwie dylematy przystosowania. Z zaliczeniem bywa różnie- u jednych prowadzących wystarczy przychodzić(albo i to nie) a u innych się trochę pomęczyć
  • Ela R....

Witam koleżankę:)
  • ArteQ

>a analiza naprawdę taka straszna jest?

Tylko jeżeli się jej nie zaliczy; -) Za moich czasów terminów było w cholerę - pewnie się nic w tej materii nie zmieniło, więc po prostu trzeba kiedyś usiąść z rozwiązanym egzaminem i się nauczyć. Tak naprawdę analiza nie jest taka straszna, bo jest do niej bardzo dużo materiałów i rozwiązanych zadań. Są później na dalszych latach gorsze przedmioty, bo nie ma do nich materiałów, nikt nic nie wie, nic nie rozumie i trzeba samemu rozkmilać.

Odchamiacze to generalnie jakaś porażka jest. Przed zapisaniem się na listę popytaj starsze roczniki którego prowadzącego polecają, a od którego trzymać się z daleka. Nazwa przedmiotu raczej nie ma znaczenia. No chyba, że jesteś ambitna i naprawdę interesuje cię filozofia czy inny marketing.
  • Ostrunio

ja rowniez witam kolezanke i zycze, abys po II roku nie miala na wrzesien 5 przedmiotow i bala sie o swoja przyszlosc na wydziale :p
    oby do inzyniera, oby do inzyniera, oby do inzyniera, oby do...
  • siema.

witam serdecznie, pewnie jeszcze nie wiem w co się wpakowałem :(
  • Pan Brzoza ツ

Witam kolejnego zamoyszczaka na naszym wydziale; -)
  • Anonim

witam towarzysza przyszłych mąk;)

• xeelee

ja tylko powiem ze ostatni egzamin studiów jest najłatwiejszy :)
  • Greenskin

>perp napisał
    >ja tylko powiem ze ostatni egzamin studiów jest
    >najłatwiejszy :)

Jest to wręcz formalność :)
  • Anonim

z drobnych pytań znudzonej studentki - który z ćwiczeniowców z analizy jest najlepszy??:)

a pana którego wymieniliście z analizy nie ma chyba w tym roku...
  • Pan Brzoza ツ

Nawrocki jest na prawdę spoko.
  • 1
  • 2
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)