- 1
- 2
-
Anonim
Witam wszystkich;)
Jestem świeżo upieczoną studentką WF, i mam drobną propozycję w ramach integracji. Co wy na jakieś piwko w październiku?
wiem, że trochę na to wcześnie, ale może przez te dwa miesiące jakieś inne koty znajdą to grono i coś z tego wyjdzie;)
I mam pytanie do starszych stażem - przed czym przestrzegacie, co radzicie kotom?;) -
Witamy na Wydziale!
Radzę jechać na zerówkę - tam się wszystkiego dowiesz.; D -
Anonim
No właśnie na zerówkę nie dam rady jechać...
więc liczyłam na pomoc starszych kolegów i koleżanek na gronie;) -
Clown Szyderca
a myslalem ze juz nowych nie bedzie.. ze my bylismy ostatnimi ktorzy sie pomylili :)
welcome and have analiza tfu fun! -
-
>Clown Szyderca napisał
>a myslalem ze juz nowych nie bedzie.. ze my bylismy
>ostatnimi ktorzy sie pomylili :)
>
>welcome and have analiza tfu fun!
Zawsze się jakieś nowe ofiary znajdą;> -
Anonim
>Radosław napisał
>Zawsze się jakieś nowe ofiary znajdą;>
a są jakieś powody dla których by się miały nie znaleźć?;)
a analiza naprawdę taka straszna jest? -
>Clown Szyderca napisał
>a myslalem ze juz nowych nie bedzie.. ze my bylismy
>ostatnimi ktorzy sie pomylili :)
>
>welcome and have analiza tfu fun!
Ty się tak nie ciesz, bo jeszcze WDM nie miałeś.; P
To fakt, na fizyce najtrudniejsza jest matematyka, a jak dodamy do tego jeszcze Frysia... <olaboga>
Od siebie mogę dorzucić jeszcze dobrą radę - zalicz JAK NAJSZYBCIEJ kolokwium z ODD, nawet, jeśli będzie trzeba, olewając resztę. Przedmiot (i nie tylko) jest beznadziejny, a jego poprawianie potrafi porządnie napsuć nerwy.
>Aguś napisała:
>a analiza naprawdę taka straszna jest?
Sama analiza może aż tak bardzo nie, w połączeniu z aktualnym prowadzącym - tak. :) -
Clown Szyderca
mista F1 nadal zostaje na posterunku? slyszalem ze maja zmienic... ale coz.. jedno nie da sie mu odmowic.. terminów robi fhÓj i chwała mu za to. CHWAŁA!
odd to pies jebał.. nie jest to wielka filozofia. przy drugim podejsciu :) na pierwsze mało kto ma szanse. -
Anonim
a, i mam jeszcze jedno pytanie... co się kryje pod tajemniczą nazwą "przedmiot humanistyczny"? czym odchamiają fizyków?;) -
>Aguś napisała:
>a, i mam jeszcze jedno pytanie... co się kryje pod
>tajemniczą nazwą "przedmiot humanistyczny"? czym
>odchamiają fizyków?;)
Odchamiacz można sobie wybrać... lista przedmiotów jest płynna. U mnie były do wyboru: Ekonomia, Podstawy prawa, Filozofia, i jakiś wynalazek o nazwie dylematy przystosowania. Z zaliczeniem bywa różnie- u jednych prowadzących wystarczy przychodzić(albo i to nie) a u innych się trochę pomęczyć -
Ela R....
-
ArteQ
>a analiza naprawdę taka straszna jest?
Tylko jeżeli się jej nie zaliczy; -) Za moich czasów terminów było w cholerę - pewnie się nic w tej materii nie zmieniło, więc po prostu trzeba kiedyś usiąść z rozwiązanym egzaminem i się nauczyć. Tak naprawdę analiza nie jest taka straszna, bo jest do niej bardzo dużo materiałów i rozwiązanych zadań. Są później na dalszych latach gorsze przedmioty, bo nie ma do nich materiałów, nikt nic nie wie, nic nie rozumie i trzeba samemu rozkmilać.
Odchamiacze to generalnie jakaś porażka jest. Przed zapisaniem się na listę popytaj starsze roczniki którego prowadzącego polecają, a od którego trzymać się z daleka. Nazwa przedmiotu raczej nie ma znaczenia. No chyba, że jesteś ambitna i naprawdę interesuje cię filozofia czy inny marketing. -
Ostrunio
ja rowniez witam kolezanke i zycze, abys po II roku nie miala na wrzesien 5 przedmiotow i bala sie o swoja przyszlosc na wydziale :p
oby do inzyniera, oby do inzyniera, oby do inzyniera, oby do... -
siema.
-
Pan Brzoza ツ
-
Anonim
-
-
Greenskin
>perp napisał
>ja tylko powiem ze ostatni egzamin studiów jest
>najłatwiejszy :)
Jest to wręcz formalność :) -
Anonim
z drobnych pytań znudzonej studentki - który z ćwiczeniowców z analizy jest najlepszy??:)
a pana którego wymieniliście z analizy nie ma chyba w tym roku... -
Pan Brzoza ツ
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne