<wf|pw> [274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jagodziński jest bardzo dobry. Trochę chaotyczny, ale jak ktoś nadąża (np. systematycznie powtarza w domu), to wyniesie z ćwiczeń z nim bardzo dużo.
  • DUDi

Ja również napiszę, że Nawrocki - nasz "Misio z okienka". :)
    Bardzo dobrze tłumaczy i do tego ma poczucie humoru. A różniczkowanie kotka po piesku (albo diabełku) to już klasyka.

Co do Jagodzińskiego, nie słyszałem o nim jakichś bardzo pochlebnych opinii, a sam uniknąłem z nim ćwiczeń. Wiem tylko, że dosyć "łaskawie" ocenia kolokwia.

Tomash, każdy ćwiczeniowiec jest dobry, gdy się samodzielnie powtarza wszystko w domu.; )
  • Anonim

A może coś wiadomo o p.Chmaju?? wedle wszelkiego prawdopodobieństwa będę miała z nim lub z Jagodzińskim.;)
  • meler

Idź do dra Jagodzińskiego.
  • Paweł

u dr.Chamaja zajecia sa ciekawe ale do egazaminu Cie nie dobrze nie przygotuja
  • Student56

Jagodziński takie średni wrażenie na mnie zrobił. To pewnie przez to, że najpierw miałem z Majchrowski. Majchrowski dobrze tłumaczył ale teraz to raczej nie ima się czegoś takiego jak ćwiczenia :)
  • Anonim

Nie ima, jest oficjalnie wykładowcą analizy mat.:)
  • DUDi

No to sporo byłych pierwszoroczniaków będzie mogło w końcu to zaliczyć, jak im kampania wrześniowa nie pójdzie. XD
  • Ostrunio

znowu Majcher bedzie prowadzil Anala? Fajnie macie. Zaliczcie w terminie, bo jak bedziecie musieli zaliczac u Fryszki, to nie zaliczycie. W sumie u Majchrowskiego tez nie, ale on pozostawia lepsze wrazenie; )
  • Clown Szyderca

kuuurdeee.. u wuja fryszki terminow bylo fhÓj i jeszcze troche i w koncu kazdy kto chciał - zaliczyl.

dr Chmaj to naprawde zaejbisty czlowiek.. ale do egzaminu to on raczej nie przygotuje..

a Jagoda.. cud miod i orzeszki.. kolo naprawde do rany przyloz..

z odchamow polecam filozofie jak sie jest cicho to mozna spokojnie czytac pisac i malowac wedle uznania, potem na kolosie wszytsko sciagnac na 3,5 i voila.. 4 w indeksie. wzglednie sie podlizac wykladowcy (data urodzenia - okolo platona)
  • Ostrunio

w regulaminowym terminie mialem dr Chmaja... mysle, ze to wszystko tlumaczy.

teraz jak poprawialem, to poszedlem do Nawrockiego, chociaz wszyscy mi doradzali Jagodę, ale bylo zajebiscie. Podejzewam, ze gdybym od razu byl w grupie u "Misia", to bym nie musial poprawiac tego zajebanego przedmiotu... Ogolnie wyaje mi sie, ze Nawrot zajebiscie przygotowuje do egzaminow, ktore daje Majcher. U Fryszki zadania tez sie zaliczy bez wiekszych problemow. Teoria to juz jak kto sie przyklada.

ide ogladac tvn cnbc biznes, bo moja ukochana Kasia Karpa - Świderek jest :P
  • Ostrunio

a i pije kolejne piwo w samotnosci. czy to juz jest alkoholizm?

p.s. kto jutro idzie na Iron Maiden?
  • siema.

alkoholizm to dopiero po 30. póki co to "dzika młodzość" :) ew. szalona. a c o do mejdenów, to będę ale pod stadionem :(
  • Clown Szyderca

kurwa.. ostry.. zaraz sie poplacze.

no moze i nawrot jest dobry do majchra, ale to przeta jagoda trzyma sztame z fryszka.. to sa wyjadacze..

txt jagody: "pan nawet nie probuje, to fryszkowski tak umie, a on sie na tym zna... a pan.. pan to sie nawet fryszkowski nie nazywa"
  • Mariusz

A ja gratuluje ze wybraliście najlepszy kierunek studiów na świecie. Nie słuchajcie ich ze jest taka rzeź..jak ktoś ma pasje w sercu to poradzi sobie ze wszystkim i za kilka lat będzie dziękował bogu ze posłał go właśnie na czystą FIZYKĘ :) a nie jakieś informatyki czy inne podobne....
  • Ostrunio

Janeczko dobrze napisał. Trzeba mieć pasję w sercu, żeby nie mieć problemów na tym wydziale.
    Od razu powiem, że ja nie wybrałem tego wydziału dlatego, że łatwo się dostać. Gdyby tak było, to bym poszedł na transport itp. kierunki, bo tam jest się równie łatwo utrzymać.
    Idąc na te studia myślałem właśnie, że to wszystko mnie interesuje. Jak się później okazało, w zakresie pewnego hobby może i tak. Jako rzecz, którą mam studiować, zupełnie nie. I w tym leży problem. Bo 2 rok jest zajebiście nudny i rozleniwiający. Dlatego mam pewne problemy z awansem na 3.
    Dlatego wszystkim nowym, dla których fizyka niekoniecznie jest pasją, weźcie się do roboty od teraz już; )
  • Anonim

Witam nowych ludzi na fizyce... Niech Bóg ma was w opiece :P Już się nie mogę doczekać października :D Ale przed nim jeszcze kampania wrześniowa... :(
  • ja

witam, poszukuję osób w obecnego 3go roku fizyki:)
  • Anonim

często odwiedzane to grono nie jest; P
    powodzenia w poszukiwaniach życzę!
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)