-
Mateusz
Heja. Niech Ci którzy wpadli aby tu zajrzeć a są z tegorocznej rekrutacji niech się wpiszą, trzeba w końcu poznać ludzi z wydziału...
:) -
tymon.
-
Piotruś =)
To i ja :) Dużo Nas tutaj ...
Mam pytanie. Czy coś jeszcze muszę donieść poza badaniami lekarskimi ?? :) -
Mateusz
Nic więcej po za badaniami nie musisz donosić, a badania tak naprawde to mozna doność nawet po inauguracji. Wiem z własnej autopsji.
A co do ilości to rzeczywiście bardzo nas "dużo"... oby to bylo chwilowe -
-
Anonim
I ja się tu wybieram:) Papiery złożone, teraz tylko zrobić badania.
Pozdrawiam wszystkich fizyków!:) -
...Master...
-
Mateusz
-
Ela R....
Witam tłumnie przybywających na mój piękny wydział:D
Do zobaczenia w październiku i powodzenia:)
ps: cenna rada nie przerażać się zbyt szybko po pierwszych wykładach i nie uciekać!!!
- początki zawsze mogą być trudne- trzeba przywyknąć do nowej sytuacji -
Anonim
-
Dudi
Witam! :)
Też będę studiował na tym wydziale... Wraz z moim kumplem z klasy się tu wybieramy :) -
-
Stokrotka
-
Ela R....
Taki DUDI jak z mojego roku jest jeden i nie powtarzalny na całym WF ( IF jak kto woli) :) -
>Ela R.... napisała:
>Taki DUDI jak z mojego roku jest jeden i nie powtarzalny na
>całym WF ( IF jak kto woli) :)
I ta pani ma rację! :D -
Skipperek
mam pytanie do tych którzy już zrobili sobie badania. Ile trwało robienie tych badań, bo babka w recepcji powiedziała mi że jak jestem zapisany na 15 września, to do 1 pażdziernika mogę się nie wyrobić. -
Mateusz
nie wiem, ja u Ciebie bedzie ja poszedłem odśpiewałem litanie że zdrowy jestem i na nic nie uczulony i po 15 minutach wliczajac to wyjscie doktorka cholera wie gdzie mialem papierek w reku. -
Skipperek
-
Czuku :)
ja też na fizykę :)
jak jeszcze nie zapisałam się na te badania to zdążę? (biorąc pod uwagę wypowiedź kolegi o 15września trochę się wystraszyłam...:/) -
Skipperek
heh no cóż pozostaje nam mieć nadzieję, że będzie tak jak mówi Mateusz... -
tymon.
myślę, że nie ma w ogóle problemu, bo ja się w czwartek ostatni zapisałem na najbliższy poniedziałek na badanie:) na mochnackiego 10. a w innej przychodni mi podali właśnie jakiś termin w połowie września.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne