<wf|pw> [274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪♫ Dj Matys ♫♪

Jestem studentem inżynierii produkcji na WIPie i w poniedziałek mam zaliczenie wykładu z Fizyki II u prof. Garbarczyka. Chciałem prosić o ewentualne pytania z lat poprzednich jakie on dawał. Interesują mnie ulubione zagadnienia, sposób oceniania i sposób przeprowadzania egzaminu

Pozdrawiam
  • ArteQ

Żelazny temat to równania Maxwella na wszystkie możliwe sposoby.
  • Ideth

zakres materiału jaki wy macie na fizyce a jaki jest u nas znacznie się różni... lepiej byś zrobił, jakbyś zadał to pytanie na waszym gronie WiPu. Garbarczyk lubi dawać te same pytania, więc jeśli zobaczysz listę jakichś pytań z poprzedniego roku, to bardzo prawdopodobne, że znowu sie pojawią :). Aha, kolejnym kluczem do sukcesu jest korzystanie z niebieskiej książeczki jego autorstwa (Garbarczyk & Krok, Podstawy fizyki). Jak już bedziesz miał pytania, to opracuj je z książeczki a potem naucz sie i tyle :)
  • ♪♫ Dj Matys ♫♪

Dzięki :)

Problem jest taki że w tej książce jest multum materiału, a na Wipie on wykłada pierwszy raz i jeszcze nie ma żadnego zestawu pytań. Szkoda.

• Ostrunio

najlepiej wyryć jego książkę na pamięć, albo zrobić sobie pomniejszone jej ksero, tak żeby się do kieszeni mieściło i zżynać na egzaminie; )
  • ♪♫ Dj Matys ♫♪

da się sciągać? ostro pilnuje czy raczej nie za bardzo. No i czy pilnuje sam czy z kimś?
  • Ostrunio

jak się umie ściągać, to się da.
    u nas niby pilnowali ćwiczeniowcy, a sam Garbar siedział przy katedrze. no i mieliśmy w audytorium, gdzie są kamery, ale ludzie i tak ściągali
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)