<wf|pw> [274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Brzoza ツ

Dostałem się :-). (co można było łatwo przewidzieć)
  • Clown Szyderca

cieszymy sie.
  • xeelee

ja tam się nie ciesze :P
  • Clown Szyderca

cholerny malkontent. kolega sie nowy pojawil.wykazalbys sie kultura... eh
  • Estaton

kultura jest dla słabych :P
  • Clown Szyderca

a najlepsze skarpety na bazarze Kadar...

w Mogadiszu.

dawaj mikrofilm!
  • DUDi

A że się tak zapytam, ile było miejsc, a ilu chętnych?
  • Pan Brzoza ツ

Miejsc 120, chętnych niewiele więcej.
  • DUDi

Oj, a do mnie dochodziły informacje, że chętnych było mniej niż miejsc...
  • meler

jaaak... obejrzałem listę przyjętych i jest na niej 131 nazwisk. A rezerwowych parę(naście) też było.
  • Student56

Ta jest 131 nazwisk z czego pewnie 50% to osoby, które nie dostały się na inne kierunki, a na tam tym 5 miejscu wybrały fizykę. Część z nich rezygnuje z tego jakże porządanego kierunku i idzie na inną uczelnię, na którą sie dostały.

Znajomy maturzysta powiedział do mnie ostatnio tak:
    "Nie udało mi się nigdzie dostać, więc idę się przepisać na fizykę, bo tam jeszcze są wolne miejsca"
  • meler

tyż prawda:/
  • sweet dreams

hehe... to bede was uczyc fizyki :P
  • Anonim

> hehe... to bede was uczyc fizyki :P

Gratuluję. Zapowiada się ciekawie; )
  • meler

dziś wracając od Chińczyka zajrzałem po update: 83 przyjętych + kilka osób na karteczce, coby donieśli papiery, jak chcą.

Horror w ciapki - prawie nie będzie kogo odsiewać;) Ludzie nie wiedzą, co dobre:P

W takiej sytuacji obiecuję, że pogratuluję nowoprzybyłym dopiero po pierwszym semestrze, jak się skład przerzedz... ustali.
  • Clown Szyderca

no to sie nam kameralnie zrobilo :D

i juz widze jakas (przepraszam za nietakt i spoufalanie sie) kolezanke chetna do uczenia "nas"... ciekkawie ciekkawie

ktos mi powie co sie liczy jako data zgloszenia po akademik. czy zalogowanie do systemu czy przyniesienie tego podania?
  • DUDi

Raczej data przyniesienia podania.
    A można spytać, jaki "wybrałeś"?
  • Anonim

Ja "wybrałem" Mikrusa.

Jak byłem w dziekanacie i pytałem się o akademiki to w odpowiedzi na pytanie, do jakiego akademika najprawdopodobniej trafię, usłyszałem:
    "Do Mikrusa, albo i gorzej..."
  • Clown Szyderca

jesli przyniesienie podania to kakaowo... poza tym tam ma stac jakas urna, a jesli ma deycodwac czas zlozenia podania papierowego to jak ostatnich kilku ludzi rozsadza jesli zabraknie miejsc (czesto sie zdarza zeby miejsc braklo?)
  • DUDi

To się niestety zgadza, ale w Mikrusie da się jako-tako żyć, a i na uczelnię blisko; )
    Mój rocznik rezyduje jeszcze w Akademiku (vel Alcatraz) i Babilonie, ale z tego, co słyszałem, akcja miała być prowadzona w ten sposób, żeby studenci z WF gromadzili się głównie w Mikrusie i Rivierze.
| |

Alo! Leute! wiem, ze tam jestescie! nie chowajcie sie i tak wiem, ze tam jestescie... po co stawiac ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)