-
Pan Brzoza ツ
-
Clown Szyderca
-
-
Clown Szyderca
cholerny malkontent. kolega sie nowy pojawil.wykazalbys sie kultura... eh -
-
Estaton
-
Clown Szyderca
a najlepsze skarpety na bazarze Kadar...
w Mogadiszu.
dawaj mikrofilm! -
-
Pan Brzoza ツ
-
Oj, a do mnie dochodziły informacje, że chętnych było mniej niż miejsc...
-
meler
jaaak... obejrzałem listę przyjętych i jest na niej 131 nazwisk. A rezerwowych parę(naście) też było. -
Student56
Ta jest 131 nazwisk z czego pewnie 50% to osoby, które nie dostały się na inne kierunki, a na tam tym 5 miejscu wybrały fizykę. Część z nich rezygnuje z tego jakże porządanego kierunku i idzie na inną uczelnię, na którą sie dostały.
Znajomy maturzysta powiedział do mnie ostatnio tak:
"Nie udało mi się nigdzie dostać, więc idę się przepisać na fizykę, bo tam jeszcze są wolne miejsca" -
meler
-
sweet dreams
-
Anonim
> hehe... to bede was uczyc fizyki :P
Gratuluję. Zapowiada się ciekawie; ) -
meler
dziś wracając od Chińczyka zajrzałem po update: 83 przyjętych + kilka osób na karteczce, coby donieśli papiery, jak chcą.
Horror w ciapki - prawie nie będzie kogo odsiewać;) Ludzie nie wiedzą, co dobre:P
W takiej sytuacji obiecuję, że pogratuluję nowoprzybyłym dopiero po pierwszym semestrze, jak się skład przerzedz... ustali. -
Clown Szyderca
no to sie nam kameralnie zrobilo :D
i juz widze jakas (przepraszam za nietakt i spoufalanie sie) kolezanke chetna do uczenia "nas"... ciekkawie ciekkawie
ktos mi powie co sie liczy jako data zgloszenia po akademik. czy zalogowanie do systemu czy przyniesienie tego podania? -
-
Anonim
Ja "wybrałem" Mikrusa.
Jak byłem w dziekanacie i pytałem się o akademiki to w odpowiedzi na pytanie, do jakiego akademika najprawdopodobniej trafię, usłyszałem:
"Do Mikrusa, albo i gorzej..." -
Clown Szyderca
jesli przyniesienie podania to kakaowo... poza tym tam ma stac jakas urna, a jesli ma deycodwac czas zlozenia podania papierowego to jak ostatnich kilku ludzi rozsadza jesli zabraknie miejsc (czesto sie zdarza zeby miejsc braklo?) -
To się niestety zgadza, ale w Mikrusie da się jako-tako żyć, a i na uczelnię blisko; )
Mój rocznik rezyduje jeszcze w Akademiku (vel Alcatraz) i Babilonie, ale z tego, co słyszałem, akcja miała być prowadzona w ten sposób, żeby studenci z WF gromadzili się głównie w Mikrusie i Rivierze.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne