- 1
- 2
-
maciej
Czesc czy mogliby szanowne kolezanki i koledzy przedstawic plan zajec na ów krejzi semestr zimowy dla lat np 2, 3 i 4.
Dziekuje -
Anonim
plan zajeć to jest jeszcze na stronie wydziałowej albo samorzadowej ale stary a nowego jeszcze nie ma -
maciej
-
Anonim
-
-
-
>
Nowe plany zajęć na semestr zimowy 2008 już są na Naszym.Wulkanie.
No... a ja dodam od siebie że plan jest mocno kijowy.... przynajmniej dla mojego rocznika
-
Clown Szyderca
http://nasz.wulkan.if.pw.edu.pl/ind...
to jest ten swiezy rozklad?
i co to sa te magiczne literki g na samej gorze?
i czy naprawde trza siedziec od 8 do 17? -
Te magiczne G, to oznaczenie rocznika, a 1,2,3,4 to oznaczenia poszczególnych grup. O wszystkim powinniście się dowiedzieć na rozpoczęciu roku; P
-
Tomek
Proponuje porownac ten plan z http://www.if.pw.edu.pl/~labkomp/
Gdzies na pewno sa bledy (przynajmniej drugi rok).
Wlasnie to wyjasniam. -
Świnka Piggy
Ktoś mi zdradzi tajemnicę co to za cholerstwo ukrywa się pod skrótem AG na 4 roku? Ni cholery nie mogę dojść. Wrzucili to dla FK/FCS.
Poza tym mam wrażenie, że na planie są przedmioty które nie ruszyły, natomiast brakuje tych które miały ruszyć :-) Jest np ZRwM & TM, natomiast brakuje mi np ChDaM... -
Tomek
>Ktoś mi zdradzi tajemnicę co to za cholerstwo ukrywa się pod skrótem AG na 4 roku? Ni cholery nie mogę dojść. Wrzucili to dla FK/FCS.
Algorytmy genetyczne pewnie...
-
Świnka Piggy
Tak, właśnie byłem na wydziale i spotkana na korytarzu pani Basia tak mi powiedziała :-) Nie wiem tylko czemu to dali na FCS, ale poza tym wszystko mi się już zgadza.
A Chaosu nie ma na planie dlatego, że jest w letnim a nie zimowym :P -
-
maciej
czesc mieliscie taki przedmiot jak MMF'y co sie z nim stalo? nie ma go w planie na ten rok? -
meler
Z niego chyba jeden semestr się zostanie. Letni, więc w planie go nie ma. A szkoda, bo dobre MMF-y nie są złe. -
1298145
>Clown Szyderca napisał
>i czy naprawde trza siedziec od 8 do 17?
witamy na
studiach? -
meler
>Jedna litera napisała:
>>Clown Szyderca napisał
>
>>i czy naprawde trza siedziec od 8 do 17?
>
>witamy na
>studiach?
Na studiach, znaczy się nie trzeba:) -
1298145
>a+|meler > napisał
>Na studiach, znaczy się nie trzeba:)
nie podpuszczaj
nowicjuszy do
opuszczania zajec
bo cie zeklna po
pierwszym kolokwium