- 1
- 2
-
maryś
na pierwszym roku jest taki koleś, którego trzeba się pozbyć, czy może ktoś mi pomóc ??; ) -
Clown Szyderca
jak ja uwielbiam twoje paranoje..
wiedz pani ze oddaje ci sie na uslugi..
ale bedzie draka. -
maryś
to nie jest paranoja, skoro mam byc na tej uczelni jeszcze 2miesiące to tego durnia trzeba usunąć -
Clown Szyderca
-
-
maryś
-
Clown Szyderca
i tak na publicznym gronie bedziemy roztrzasac animozje..?
ok!
wal mała.. -
maryś
mała?????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ???????????????????? -
Clown Szyderca
-
Ostrunio
-
Clown Szyderca
-
Ela R....
-
>Clown Szyderca napisał
>po cichu i po malu. zalatwi sie ukraincow :)
a nie lepiej dogadać się z jakimś doktorantem/ ćwiczeniowcem żeby go uwalił
-
>Elcia napisała:
>dać mu zajęcie to nie będzie miał czasu ludzi
>denerwować;P
SESJA !!!!!!!!!!!!!! :) -
maryś
ale on jest geniuszem, prawie zawsze ma okolo 90% z zaliczen, nie da sie go uwalic nawet gdybym sie z kims przespala, to mi to nie pomoze -
Pan Brzoza ツ
:-D Powiedz powiedz o kogo tym razem chodzi.
hmm 90%, o może Mareczek ]:->
PS. Gdyby tak za każdym razem ktoś skutecznie Ci pomagał wywalić kogoś to zauważ, że na roku została byś tylko Ty.... no może jeszcze Kinga.
Pozdro. -
Pan Brzoza ツ
-
Ela R....
każdy rok ma swoje "maskotki" i na takich niema rady jak wszystko zaliczają chyba że tacy mądrzy to ich wysłać gdzieś heheh
a tak na serio to czasem się trzeba zastanowić czy się nie jest samemu/samej taką maskotką.... -
ArteQ
>SESJA !!!!!!!!!!!!!! :)
Taki duży chłopiec a dalej wierzy, że w SESJI to się student uczy, czy coś... Nie wiem, ale ja tam podczas sesji to właśnie najwięcej wolnego czasu mam; -) -
maryś
-
Pan Brzoza ツ
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne