Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olqa

??
    Co to?
  • Zuzanna

bardzo kobiecy kubański taniec... mówi się, że jest to połączenie hip-hopu i salsy :)
  • Olqa

aha...

dziękuję :)
  • Olqa

Obejrzałam kilka filmów w internecie ...czy to zawsze jest takie jednoznaczne?
  • Zuzanna

no chyba właśnie na tym polega ta forma tańca... chociaż z drugiej strony myślę, że grupy początkujące nie mają w programie tych wszystkich kroków i ruchów, dlatego taniec wydaje się wtedy bardziej przystępny :))
  • Pamela Morrison

Czy można jeszcze zapisywać się na wf czy juz jest za pozno ? I jak mogę ewentualnie to zrobić :)
  • boss

Tak, bo otwarta jest II tura zapisów trwa do niedzieli włącznie. Akurat na Reggaeton nie ma już miejsc.
    Proszę się dopisać do grupy wtorkowej ( Tańca Nowoczesnego ) lub piatek Sals Gr. zaawansowana i obowiazkowo powiadomić o tym prowadzącą . Dokona w dzienniku odpowiedniej adnotacji .
    Pozdrawiam
  • Pamela Morrison

Czy mogę to zrobić przez USOS czy osobiscie udać się do instruktorki wtorkowej grupy tańców nowoczesnych ?
  • boss

Jeżeli chcesz zaliczać WF to musisz się zarejestrować , nawet w innej grupie np. w gr. piątek g. 15.45 Salsy są jeszcze miejsca. Tylko koniecznie powiadom o tym ,że jestes w innej grupie zarejestrowna instruktorkę.
| |

Grono opisujące różne wfy na UW. Pytamy w wątku na górze. Każdy wf ma jeden temat. Dodaj rekla...

Miejsca grona (0)