-
Prinsówna
Studiuje archeologię, czy po licencjacie na tym kierunku, moge zaczac mgr-ke na geologii i moc potem pracować w zawodzie ( geologa)? i czy bede w stanie się czegoś rzeczywiście nauczyć. Z góry dzieki za odpowiedz -
VIVIPARUS
na wydziale są ludzie po fizyce, którzy u nas robią magisterkę np z ochrony środowiska, więc teoretycznie jest to możliwe, wymaga jednak uzupełnienia programu studiów. Najlepiej jak przyjdziesz do dziekanatu i dowiesz się na miejscu. -
Rtz
-
Dea Augusta
to jest mozliwe tylko Będziesz miała sporo do uzupełnienia bo nie ma ani jednego przedmiotu który by sie pokrywał archeologii z geologią -
-
Marcia
Witam, mam pytanko do osób które orientuja sie jak wygląda sprawa magisterki po innymi kierunku. Znacie takie osoby? Dużo miały do nadrabiania? Orientujecie sie czy da się to ogarnąć? Jestem po Oceanografi o specjalizacji geologicznej i chce w tym roku poszerzyć grono geologów:) z góry dziękuje o jakiekolwiek info :) pozdrawiam
Marta -
Subarek
ja jestem po innym kierunku; p dokładniej po ochronie środowiska na innej uczelni. uzupełniania dużo nie było - tylko petrologia i dynamiczna (całość, włącznie z Bocheńcem); ) pewnie dlatego, że również na ochronę przeszedłem...
widziałem też dwie panienki po jakiejś innej specjalizacji (w ogóle nie związanej z geologią, ani nawet przedmiotami ścisłymi) - pochodziły niecały tydzień i zniknęły - chyba za dużo do uzupełnienia miały; ) -
Subarek
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne