-
Patrycja***
hej:) czy jest ktos ,kto chodzil na gemmologie I prof.Parafiniuka w semestrze zimowym i ewentualnie ma jakies notatki?piszcie,piszcie bom w potrzebie:(pozdrawiam -
Krach
Tak, ja chodziłam w zeszłym roku :) Nie do końca kompletne i chwilowo nie wiem gdzie, ale znajde :) -
Nika
Nieco wiekowa już i odchodząca do lamusa, ale może się przydać książka K. Maślankiewicza "Kamienie szlachetne" - na pewno jest w naszej szacownej bibliotece.; )
Btw. wykład bomba :D -
Adriano
-
-
.: A :.
-
krzysiek
Jak ktos chce notatki z gemmologii I to ja mam pelne i chetnie udostepnie do kserowania. Nie sa to notatki moje i nie z tego roku ale dostalem je z zaznaczeniem zeby przekazac w razie czego dalej zeby przydaly sie tez innym; ) Mysle ze tresc sie praktycznie nie zmienila, bo w semestrze letnim chodzilem na gemmologie II i mialem pytania spisane z wczesniejszego egzaminu, ktore w 90% byly identyczne. -
Janette:)))
Hej! czy wie może ktoś,czy wyniki z gemmologii są wywieszone na tablicy ogłoszeń w instytucie gemmologii,czy tylko w usosie?Kiedy może być poprawa-chyba powinna istnieć taka możliwość:( -
...
-
Chrobi
>Janette:))) napisała:
>Hej! czy wie może ktoś,czy wyniki z gemmologii są
>wywieszone na tablicy ogłoszeń w instytucie gemmologii,czy
>tylko w usosie?Kiedy może być poprawa-chyba powinna
>istnieć taka możliwość:(
Nie ma takiego Instytutu :) Wyniki są na usosie, jeśli nie zaliczyłaś, to idź pogadać z profesorem o tym, wątpię żeby mu się chciało robić poprawę (i żeby było na nią wielu chętnych). -
Sylwia Kitewska
hej macie moze jakies notatki z gemmologii lub egzaminy z poprzednich lat?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne