UW Geologia [1271]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Patrycja***

hej:) czy jest ktos ,kto chodzil na gemmologie I prof.Parafiniuka w semestrze zimowym i ewentualnie ma jakies notatki?piszcie,piszcie bom w potrzebie:(pozdrawiam
  • Krach

Tak, ja chodziłam w zeszłym roku :) Nie do końca kompletne i chwilowo nie wiem gdzie, ale znajde :)
  • Nika

Nieco wiekowa już i odchodząca do lamusa, ale może się przydać książka K. Maślankiewicza "Kamienie szlachetne" - na pewno jest w naszej szacownej bibliotece.; )
    Btw. wykład bomba :D
  • Adriano

Ktoś wie na kiedy jest planowane kolokwium z gemmologii cz.1?
  • .: A :.

kolokwium jest 21 stycznia 2010 o godz 16 :)
  • krzysiek

Jak ktos chce notatki z gemmologii I to ja mam pelne i chetnie udostepnie do kserowania. Nie sa to notatki moje i nie z tego roku ale dostalem je z zaznaczeniem zeby przekazac w razie czego dalej zeby przydaly sie tez innym; ) Mysle ze tresc sie praktycznie nie zmienila, bo w semestrze letnim chodzilem na gemmologie II i mialem pytania spisane z wczesniejszego egzaminu, ktore w 90% byly identyczne.
  • Janette:)))

Hej! czy wie może ktoś,czy wyniki z gemmologii są wywieszone na tablicy ogłoszeń w instytucie gemmologii,czy tylko w usosie?Kiedy może być poprawa-chyba powinna istnieć taka możliwość:(
  • ...

Wyniki w usosie. Jeżeli nie masz to pewnie nie zaliczyłaś :P
  • Chrobi

>Janette:))) napisała:
    >Hej! czy wie może ktoś,czy wyniki z gemmologii są
    >wywieszone na tablicy ogłoszeń w instytucie gemmologii,czy
    >tylko w usosie?Kiedy może być poprawa-chyba powinna
    >istnieć taka możliwość:(

Nie ma takiego Instytutu :) Wyniki są na usosie, jeśli nie zaliczyłaś, to idź pogadać z profesorem o tym, wątpię żeby mu się chciało robić poprawę (i żeby było na nią wielu chętnych).
  • Sylwia Kitewska

hej macie moze jakies notatki z gemmologii lub egzaminy z poprzednich lat?