-
M.
Mam do sprzedania materiały z pięciu lat studiów (4 i 5 rok specjalizacja geologia inżynierska).
Książki, notatki z ćwiczeń i wykładów, przykładowe zaliczenia i egzaminy, załączniki.
amartyna@op.pl -
Marta Mitręga
Witam, kupię podręcznik (zaznaczam że zależy mi na książce, nie kserówce) Zarys Sedymentologii Gradzińskiego. Jeśli ktoś posiada i chce sprzedać lub oddać w dobre ręce proszę o kontakt na maila martam@amu.edu.pl
pozdrawiam,
Marta -
Tomek
Witam
Posiadam wiele książek i skryptów z 1, 2 i 3 roku przydatnych na geologii również wiele notatek i materiałów na egzaminy. kontakt przez grono -
M.
Do sprzedania i oddania materiały z pięciu lat studiów (4 i 5 rok specjalizacja geologia inżynierska).
Książki, notatki z ćwiczeń i wykładów, przykładowe zaliczenia i egzaminy, załączniki.
amartyna@op.pl -
-
Piotrek
Mam do sprzedania książki i materiały na I i II rok, cena do uzgodnienia, pisać na priv
I rok:
Paleontologia I: Przewodnik do ćwiczeń z paleontologii – Urszula Rarwanska, Warszawa 1999 – Ksero.
Geometria przestrzenna: Ćwiczenia z geometrii przestrzennej – Joanna Bogdanska, Warszawa 1998.
Chemia: Materiały pomocnicze do przedmiotu Chemia Ogólna – dla studentów I roku Wydziału Geologii UW – Anna Cieśla, Krzysztof Maksymiuk, Warszawa 2005.
Paleontologia II:
- Podstawy paleontologii kręgowców – materiały pomocnicze – Michał Ginter
- Mikropaleontologia
II rok:
Mineralogia:
- Zarys Krystalografii – Tadeusz Penkala
- Mineralogia szczegółowa – Andrzej Bolewski
Sedymentologia: Zarys sedymentologii – Ryszard Gradzinski i in. -
p.
Ja tez posiadam ksiazki i materialy do sprzedania! I i II rok! jak cos to priv.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne