UW Geologia [1271]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.

Mam do sprzedania materiały z pięciu lat studiów (4 i 5 rok specjalizacja geologia inżynierska).

Książki, notatki z ćwiczeń i wykładów, przykładowe zaliczenia i egzaminy, załączniki.

amartyna@op.pl
  • Marta Mitręga

Witam, kupię podręcznik (zaznaczam że zależy mi na książce, nie kserówce) Zarys Sedymentologii Gradzińskiego. Jeśli ktoś posiada i chce sprzedać lub oddać w dobre ręce proszę o kontakt na maila martam@amu.edu.pl

pozdrawiam,
    Marta
  • Tomek

Witam
    Posiadam wiele książek i skryptów z 1, 2 i 3 roku przydatnych na geologii również wiele notatek i materiałów na egzaminy. kontakt przez grono
  • M.

Do sprzedania i oddania materiały z pięciu lat studiów (4 i 5 rok specjalizacja geologia inżynierska).

Książki, notatki z ćwiczeń i wykładów, przykładowe zaliczenia i egzaminy, załączniki.

amartyna@op.pl
  • Piotrek

Mam do sprzedania książki i materiały na I i II rok, cena do uzgodnienia, pisać na priv

I rok:
    Paleontologia I: Przewodnik do ćwiczeń z paleontologii – Urszula Rarwanska, Warszawa 1999 – Ksero.
    Geometria przestrzenna: Ćwiczenia z geometrii przestrzennej – Joanna Bogdanska, Warszawa 1998.
    Chemia: Materiały pomocnicze do przedmiotu Chemia Ogólna – dla studentów I roku Wydziału Geologii UW – Anna Cieśla, Krzysztof Maksymiuk, Warszawa 2005.
    Paleontologia II:
    - Podstawy paleontologii kręgowców – materiały pomocnicze – Michał Ginter
    - Mikropaleontologia

II rok:
    Mineralogia:
    - Zarys Krystalografii – Tadeusz Penkala
    - Mineralogia szczegółowa – Andrzej Bolewski
    Sedymentologia: Zarys sedymentologii – Ryszard Gradzinski i in.
  • p.

Ja tez posiadam ksiazki i materialy do sprzedania! I i II rok! jak cos to priv.
| |

Uniwersytet Warszawski - Wydział Geologii

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)