UW Geologia [1271]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Margot

Najserdeczniejsze podziękowania dla Ady i Marcina za okazaną pomoc:) Nie będę już przeszkadzać:)
  • Pats

Szukam kogoś kto mi pomoże ze znalezieniem informacji z geologii:) W zamian zaproszę do kina, na kolację lub na dobrą imprezę:)
    PROSZĘ
    Info na priva
  • Zombee

Poszukuję:
    http://www.geo.uw.edu.pl/HOBBY/GUID...
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie znaleść - proszony o kontakt na PRV; ).
  • Anonim

93.6 :)

LUDZIE !! ZMIEŃCIE TEMAT !! TO JEST TEMAT W KTÓRYM POMAGAMY PAJACYKOWI I KARDIOLOGII A NIE ŻEBY ODPOWIADAĆ NA WASZE KRETYŃSKIE PYTANIA... JAKBYŚCIE TROSZKĘ POMYŚLELI TO BYŁOBY BARDZO BARDZO MIŁO... Pomyśleć czasami nie zaszkodzi.

POZDRAWIAM :)
  • >Kama vel. Kamuś<

93,7
  • ewaporat

Dzień dawcy - 3 listopada
    • Pomoc dla innych_Basia_tyl

Git! 0

Kit! 0

• Matys!

Cześć
    Mam pytanie. Czy na wydziale Geologii na UW wykłada jakaś prof. Stypułkowska (jej mail to: d.daniluk@uw.edu.pl)
    Prosiłbym o odp,
    Pozdrawiam
  • Anonim

93,8
  • Anonim

93,9
  • Anonim

94
  • Misia

Hej:) jestem na ogunie:katastrofy geologiczne i mam takie pytanie czy ktoś może słyszał o jakichś 2 katastrofach budowlanych w Warszawie spowodowanych czynnikami geologicznymi? bede wdzieczna za informacje;)
    Pozdrawiam
  • Anonim

Następna kosmitka... Paranoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt ci nie pomoże bo nikt cie juz nie lubi !!!!!!!!!!
  • Anonim

94,1
  • * Aś*

94,20
  • WYTAŃCZYĆ MARZENIA

POKAZ I WARSZTATY TANECZNE

z Kubą (Kimbo) i Sebastianem Piotrowicz !!!

Termin 10 wrzesień · 19:00

Lokalizacja AWF WARSZAWA
    Marymoncka 34

wstęp: 15 zł

IMPREZA CHARYTATYWNA

Całkowity dochód zostanie przekazany na realizację marzeń dzieci cierpiących na choroby zagrażające ich życiu z Fundacji Mam Marzenie

http://www.youtube.com/watch?v=Cz0W...

kontakt: wytanczycmarzenia@gmail.com

WYTAŃCZMY MARZENIA

RAZEM !!!
  • Lulo

94,30
| |

Uniwersytet Warszawski - Wydział Geologii

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki