-
Margot
Najserdeczniejsze podziękowania dla Ady i Marcina za okazaną pomoc:) Nie będę już przeszkadzać:) -
Pats
Szukam kogoś kto mi pomoże ze znalezieniem informacji z geologii:) W zamian zaproszę do kina, na kolację lub na dobrą imprezę:)
PROSZĘ
Info na priva -
Zombee
Poszukuję:
http://www.geo.uw.edu.pl/HOBBY/GUID...
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie znaleść - proszony o kontakt na PRV; ). -
Anonim
93.6 :)
LUDZIE !! ZMIEŃCIE TEMAT !! TO JEST TEMAT W KTÓRYM POMAGAMY PAJACYKOWI I KARDIOLOGII A NIE ŻEBY ODPOWIADAĆ NA WASZE KRETYŃSKIE PYTANIA... JAKBYŚCIE TROSZKĘ POMYŚLELI TO BYŁOBY BARDZO BARDZO MIŁO... Pomyśleć czasami nie zaszkodzi.
POZDRAWIAM :) -
-
>Kama vel. Kamuś<
-
ewaporat
-
Matys!
Cześć
Mam pytanie. Czy na wydziale Geologii na UW wykłada jakaś prof. Stypułkowska (jej mail to: d.daniluk@uw.edu.pl)
Prosiłbym o odp,
Pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Misia
Hej:) jestem na ogunie:katastrofy geologiczne i mam takie pytanie czy ktoś może słyszał o jakichś 2 katastrofach budowlanych w Warszawie spowodowanych czynnikami geologicznymi? bede wdzieczna za informacje;)
Pozdrawiam -
Anonim
Następna kosmitka... Paranoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt ci nie pomoże bo nikt cie juz nie lubi !!!!!!!!!! -
Anonim
-
* Aś*
-
WYTAŃCZYĆ MARZENIA
POKAZ I WARSZTATY TANECZNE
z Kubą (Kimbo) i Sebastianem Piotrowicz !!!
Termin 10 wrzesień · 19:00
Lokalizacja AWF WARSZAWA
Marymoncka 34
wstęp: 15 zł
IMPREZA CHARYTATYWNA
Całkowity dochód zostanie przekazany na realizację marzeń dzieci cierpiących na choroby zagrażające ich życiu z Fundacji Mam Marzenie
http://www.youtube.com/watch?v=Cz0W...
kontakt: wytanczycmarzenia@gmail.com
WYTAŃCZMY MARZENIA
RAZEM !!! -
Lulo
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne