Widzew Łódź [817]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrek

bo ja z tych nabytków znam tylko Piekutowskiego...który napewno bedzie dobrym wzmocnieniem...i poprawi gre naszej defensywy...a co sadzicie o reszcie kupionych piłkarzy?
  • Anonim

Wyjdzie w praniu.
  • Anonim

bylem na meczu widzewa w Gdyni, z Lechia i nie podobal mi sie Kowalczyk, taki ciezki klocek....
  • K.

Ja w tym sezonie miałem mozliwosc obejrzenia wszystkich meczów Widzewa, za duzo by wymieniac kto się nie sprawidzł.

Z obecnego skladu nadaje się tylko Lato, Grzelak i niech bedzie Szeliga oraz Białek, reszta jest słabiutka :-( , najslabszy to Konieczny oraz Kościukiewicz.

eh. własnie wróciłem z meczu Widzew - Piast, tragedia jednym słowem, slabiutko, słabiutko, slabiutko; -(
  • Anonim

Swierblewski jest chyba ok :)
  • K.

moze i jest ok, ale nie na 2 lige. niestety to nie jest napastnik który potrafi sam sobie stworzyc pozycje na strzelenie bramki. jego jedyny atut to szybkość, ale co z tego jak czasami piłke zostawia za sobą albo się o nią potyka.
  • Anonim

Mi sie na przyklad kosciukiewicz podobal w gdyni, gdyby nie on przegrali by wyzej niz 2-1.
    Tak to nie mam za czesto okazji ogladac mecze widzewa, bo siedze w NY. Ostatni mecz na jakim wczesniej bylem to jeszcze czasy Borussi, Broendby....i dopiero teraz na Arce.
  • K.

Arce ? a nie Lechii ?; -)

co do bramkarza, on nie potrafi grac na przedpolu, Widzew w tej rundzie wszystkie bramki (nie licząc jednej) stracił po stałych fragmentach gry, nasz bramkarz niestety nie potrafi wychodzic do dosrodkowań; -/
  • Anonim

sorry, pomylka, to byl mecz Lechii Gdansk.

Piekutowski byl ok. Powinni sie troszke wzmocnic kims doswiadczonym, za mlodzi Ci chlopcy na walke o 1 lige.
  • Anonim

są chujowi jak cały ten klub
  • neo

F...

tak patrze na twoje zdjecia i wyglądasz na rozsądnego typa, ale widocznie tylko wyglądasz, bo zachowujesz się jak pierwsza lepsza pizda, która tylko na necie potrafi nawrzucac, bo w swiecie rzeczywistym odwraca strone w druga strone widząc podejrzanego typa.

ale widocznie lubisz byc postrzegany jako napinacz internetowy.
  • neo

i zauwaz jeszcze jedno, ci którzy dzialają w realu najwiecej, nic nie pisza na necie (biorąc przykład wojego klubu - Legii, TB nic na necie nie piszą), a ci którzy na stadionie są zwyklymi szaraczkami, szczurami najwiecej się na necie napinają.
  • rafal

a co myślicie o planach kupna Trałki i Fabiniaka z pogonii??
  • jasiek

jakbeda grać to ok
    najważniejsze zeby byli zgrani a nie mialei nazwiska

| |

REGULAMIN - nieprzestrzeganie grozi banem o czym przekonały się już: 43 osoby 1. Jest to for...

Fotki

Miejsca grona (1)