wiecznie niewyspani [14312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anusiak.♥

ja bez telefonu obok i picia w poblizu; )
  • Anonim

jesli nie chce mi sie spac - nie zasne.
    Jesli chce mi sie spac, to mam to gdzies czy jestem u siebie, czy spie u kogos, czy spie w pizamie, czy w dlugim t-shercie, czy mam pozduszke czy tez jej nie mam (i tak zawsze spie bez poduszki. Moja mala poduszeczka sluzy mi wyłącznie do podlozenia jej pod plecy kiedy opieram sie o sciane PRZED SNEM :P), jesli chce mi sie spac, po prostu klade sie i spie.

sumując: nie ma takiej rzeczy bez ktorej koniecznie nie zasne.
    Czuje sennosc - to sie klade spac. I Tyle :D

• K.

dokładnie. bez telefonu, picia obok i hm .. bez włączonej eski kiedy kłade się spać. :)
  • Anusiak.♥

u mnie eska całą noc gra :) :*
  • Anonim

jak dla mnie kazde praktycznie miejsce jest dobre do tego zeby na nim spac..!!po prostu kladziesz sie zasypiasz i tyle..:)zawsze dziala :D:D:D nie potrzebuje zadnych rzeczy zeby usnac..no moze czasem puszcze sobie jakas muzyke do snu ale to sporadycznie..:D:D
  • Harbina

Bez wody obok łóżka i mojej maskotki - Snoop'yego :)
  • Anonim

Bez mojej wielkiej poduchy z Kłapouchym i ciepłej kołdry... :) i jeszcze musza byc zamkniete drzwi od pokoju :)
  • Anonim

ja bez poduchy z Klapouszkiem i picia ewentualnie zamieniam poduchę na swojego faceta; P
  • Koral999

bez Amolu :D ale sie ostatnio skończył....
  • Anonim

bez muzyki, ew. muszę przeczytać jedną strone gazety czy książki i też już śpię
  • Sölarfall

co najmniej 50 stron książki, jabłko.
  • Heja.

hMMM...;>
    Bez zmęczenia.
    Zebym poszla spac musze być zmęczona OOO.
    dlatego kłade sie b. puźno jak juz padam..^^
  • Anonim

o Ev. wspolczuje...!!!!moja starsza siostra tez tak ma a nastepnego dnia chodzi niewyspana z workami pod oczami...wspolczuje!!
  • Anonim

>Jestem na mapce^^ napisała:
    >ja bez telefonu obok i picia w poblizu; )

no i ja tez bez tych akcesorii nie lecem spac ^^
  • Marlena.

mi wystraczy moje lozku nic wiecej niepotrzebuje no moze jeszcze kocyk moj ulubiony niemoge sie z nim rozstac;P
  • Sölarfall

hehe kazdy ma swoje dziwne przyzwyczajenia:D
  • Ola

ja zasne wszedzie w praktycznie kazdej pozycji :]
  • Miss Independent

a ja chyba nie zasnę bez muzyki :)
  • Oli.

bez telefonu, butelki wody przy łóżku, i muzyki :D
  • ...Justi...

bez wody przy łózku no i bez mojego jaśka <chodzi o poduszke oczywiscie> uwielbiam ją towarzyszy mi od dziecka :P
| |

to grono dla tych, którzy kochają spać, ale nie mają na to czasu... btw: poszukujemy moderator...

Fotki

Miejsca grona (2)