-
Anusiak.♥
-
Anonim
jesli nie chce mi sie spac - nie zasne.
Jesli chce mi sie spac, to mam to gdzies czy jestem u siebie, czy spie u kogos, czy spie w pizamie, czy w dlugim t-shercie, czy mam pozduszke czy tez jej nie mam (i tak zawsze spie bez poduszki. Moja mala poduszeczka sluzy mi wyłącznie do podlozenia jej pod plecy kiedy opieram sie o sciane PRZED SNEM :P), jesli chce mi sie spac, po prostu klade sie i spie.
sumując: nie ma takiej rzeczy bez ktorej koniecznie nie zasne.
Czuje sennosc - to sie klade spac. I Tyle :D
-
K.
dokładnie. bez telefonu, picia obok i hm .. bez włączonej eski kiedy kłade się spać. :) -
Anusiak.♥
-
-
Anonim
jak dla mnie kazde praktycznie miejsce jest dobre do tego zeby na nim spac..!!po prostu kladziesz sie zasypiasz i tyle..:)zawsze dziala :D:D:D nie potrzebuje zadnych rzeczy zeby usnac..no moze czasem puszcze sobie jakas muzyke do snu ale to sporadycznie..:D:D -
Harbina
-
Anonim
Bez mojej wielkiej poduchy z Kłapouchym i ciepłej kołdry... :) i jeszcze musza byc zamkniete drzwi od pokoju :) -
Anonim
ja bez poduchy z Klapouszkiem i picia ewentualnie zamieniam poduchę na swojego faceta; P -
Koral999
-
Anonim
bez muzyki, ew. muszę przeczytać jedną strone gazety czy książki i też już śpię -
Sölarfall
-
Heja.
hMMM...;>
Bez zmęczenia.
Zebym poszla spac musze być zmęczona OOO.
dlatego kłade sie b. puźno jak juz padam..^^
-
Anonim
o Ev. wspolczuje...!!!!moja starsza siostra tez tak ma a nastepnego dnia chodzi niewyspana z workami pod oczami...wspolczuje!! -
Anonim
>Jestem na mapce^^ napisała:
>ja bez telefonu obok i picia w poblizu; )
no i ja tez bez tych akcesorii nie lecem spac ^^ -
Marlena.
mi wystraczy moje lozku nic wiecej niepotrzebuje no moze jeszcze kocyk moj ulubiony niemoge sie z nim rozstac;P -
Sölarfall
-
Ola
-
Miss Independent
-
Oli.
-
...Justi...
bez wody przy łózku no i bez mojego jaśka <chodzi o poduszke oczywiscie> uwielbiam ją towarzyszy mi od dziecka :P