Wiedźmin [1179]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monika.

Próbowałam zacząć ten temat w Quzie, ale jakos poszlo dalej :P Ciekawi mnie wasze zdanie. Na oficjalnej stronie ASa przez dlugi czas toczyla sie dyskusja na ten temat. Moze macie jakies ciekawe spostrzezenia poparte fragmentami ksiazki lub własne wnioski.
  • Dobi

o_O
  • Czarna

Ciri nie zabardzo miala z kim to dziewictwo stracic z tego co pamietam :D a sage czytalam juz setki razy
  • Kaku

eee... mimo wszytsko Ciri JEST dziewicą...
  • Monika.

cytuje odpowiedz ASa na pytanie jednego z uzytkownikow jego oficjalnej strony "Ciri jest/nie jest dziewicą."
  • Czarna

>Włochata Żyrafa napisał
    >eee... mimo wszytsko Ciri JEST dziewicą...

tyz tak uwazam. bo po 1 z Kayleighem nie zdazyla, z Hopstornem tez a pozniej.... Krol Olch tez jakis niemrawy byl, Bonharta podniecalo bicie ją. a z Mistle to chyba nijak.... bo jak? palcem??
  • *******281******* SIŁA I HONOR

Na pewno jest, ale pod koniec książki zapowiada się noc z Galahadem; -)
  • Anonim

ja tu dopiero skromnie kończę drugi tom,
    po spotkaniu z jednorożcem pojawiają się pewne niedowierzania
    małe sugestie co do tego, że ją ktoś gdzieś zgwałcił, sny majaki czy inne bajery :>
  • Anonim

błagam was... http://www.sapkowski.pl
    tam jest 6 różnych dyskusji na ten temat...
    http://www.sapkowski.pl/modules.php...
  • Anonim

.... mam już dość tego tematu (patrz strony powyzej)
  • Monika.

właśnie tam o tym rowniez czytalam juz dawno temu i chce poznac zdanie gronowiczow, a fora sa do tego, zeby dyskutowac i wyrazac swoje opinie.
  • Jaskier

ale ile mozna gadac o tym samym. skoro sapek napisal "jest\nie jest dziewica to znaczy, że daje nam prawo wyboru jedni moga stanąć w obrobronie jej cnoty a drudzy nie. po za tym w ksiazce jest mnostwo na ten temat informacji najczesciej sprzecznych. to mowi samo za siebie

• Anonim

ale w sumie co to ma do rzeczy? i tak w sumie zaden/zadna z was nie ma u niej szans :D
  • Ola

A jej 'zabawy' z magią na pustyni, kiedy czerpała moc z ognia, strciłą kontrolę, czuła nieziemską rozkosz, a obudziłą się rano, bez jednorożca, za to z krwią cieknącą po udzie?

Niby jednorożec potem wrócił, ale ogólnei zawsze mnie ciekawiło jak to jest z tym dziewictwem ciri
  • Anonim

na moj gust....
    co do tego jest czy nie jest - zalezy od naszego wyobrazenia niby Elf sie nia brzydzil i nie jest napisane czy do czegos doszlo etc....
    jedni ja beda spostrzegac jak dziewice jedni nie... czy stracila dziewictwo w trakcje zabaw ze szczurami ?? a kto ja tam wie nie wiemy "jak" sie bawila ze swoja ukochana
    co do pustyni i krwi na udzie... a moze poprostu to byl "ten" dzien albo pod wplywem magi doszlo do przyspieszenia "tego dnia" wersji i mozliwosci jest duzo...
  • Anonim

całkowicie sie zgadzam....
  • Duzy & Mala

moze zapytajmy autora, jak on sie na to zapatruje :)
  • Karol

Moim zdaniem to wszystko zależy od tego jak tą zabawę z Mistle rozpatrywać...
  • Anonim

Rany... rozpatrywać czy nie... macie problemy... Czy to ważne, czy jest dziewicą czy nie?!!
    Aby rozwiązać problem proponuję się jej spytać, co wy na to??

^ ^
  • Anonim

To zależy od tego, czy w "Czasie Pogardy" Mistle się za bardzo nie rozochociła i czy nie zrobiła czegoś zbyt dosadnie :))
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)