-
Monika.
to jest interpretacja książki. Jest także omówione skąd czerpał pomysły. Na prawde sporo od innych autorow fantasy, co nie zmienia faktu, że bardzo chętnie powracam do jego książek (saga o wiedzminie przeczytana 7 razy i szykuje sie 8 bo robie na ten temat prezentacje maturalna); ) -
Natala
Jest:P W końcu na pustyni jednorożec był młody i nie wiedział jak się zachować, co zresztą sam później przyznał bodaj w 5 części sagi;) Więc jeszcze pod koniec 5 części sagi była, no chyba, że później jednak wyszło coś z Galahadem:D -
Anonim
-
Anonim
>Czarna napisała:
>>Włochata Żyrafa napisał
>>eee... mimo wszytsko Ciri JEST dziewicą...
>
>tyz tak uwazam. bo po 1 z Kayleighem nie zdazyla, z
>Hopstornem tez a pozniej.... Krol Olch tez jakis niemrawy
>byl, Bonharta podniecalo bicie ją. a z Mistle to chyba
>nijak.... bo jak? palcem??
Ludzie Król Olch m może i był niemrawy ale wyraźnie było napisane że to zrobił on tylko nie mógł jej zapłodnić jest taki fragment że to zrobił i nawet butów nie zdjął. Jak wy czytacie??? -
-
Nemine
Zapożyczeń jest mnóstwo, znalazłam nawet takie z Potopu (człowiek naśladujący głosy zwierząt; > )
Hm, fakt, Król Olch jej aż tak nie tknął.
Nastawanie na cnotę Ciri jest takie ciekawe, że aż tyle powstało o tym tematów? :D
-
Anonim
-
Anonim
Zdania są podzielone :P I słusznie bo przecież sam Sapkowski powiedział że Ciri jest/nie jest dziewicą. Z resztą to chyba nie jest takie znów ważne ..... -
Anonim
-
Agnieszka
-
Monika.
>Frag(L)eS napisał
>kiri niejest dziewiecą poniewarz ktos ją zgwałcił!!
kiedy? nie zauwazylam :P
i Ciri a nie kiri; P -
Agnieszka
-
Anonim
-
Działa
-
Monika.
nieeeeeeeee.... na zarzeczu to ja rodzina chłopska przygarnęła i wiedźmin odnalazł... a ze skrzywdzeniem na zarzeczu to chodziło ogólnie o skrzywdzone wojną dzieci; P
ooo mam kiri to taki serek! -
Nemine
-
Anonim
-
Anonim
-
Monika.
-
Anonim
-
Nemine