-
Topic poświęcony sprawom administrowania forum - tu będą zamieszczane przeze mnie wszelkie informacje na ten temat, tu także moi drodzy będziecie mogli zgłaszać wszelkiego rodzaju uwagi, wątpliwości, czy sugestie etc. etc.
-
Więc po pierwsze -
OD MODERATORA:
Oczekuję na kulturalna dyskusję, bez jakiś ekscesów i utarczek słownych. Nie muszę chyba przypominać, że nie wypada:
- obrażać innych ludzi, szczególnie dyskutantów;
- offtopować i trollować;
- zamieszczać SPAMy;
- dyskryminować na tle rasowym, czy seksualnym etc. etc.;
W przypadku, gdy taka sytuacja zaistnieje, będę stosował "środki porządkowe".
Pamiętajcie również, by przed założeniem nowego wątku, sprawdzić, czy już nie istnieje jakiś o takiej tematyce. Będę z tego surowo rozliczał; )
Pozdrawiam, Piotrek. -
Matthieu Chenowith
więc ja mam taką małą sugestię, żeby niejaką "Jenefer" zmienić na Yennefer... chodzi o ankietę. -
ekhem, faktycznie... Przepraszam za tą wpadkę wszystkich, nie ja robiłem tą ankietę, już zmieniam - niestety, przez to głosowanie zeruje się, będzie od nowa; )
Przepraszam w imieniu kolegi moda-pomocnika :) -
-
Anonim
Proponuję usunięcie tematów:
Edycja kolekcjonerska - dwa posty i dodatkowo już nieaktualny więc tylko zabiera miejsce
PROSZĘ O POMOC - post Jedi Przemo powinien wystarczyć jako główny powód
Wiedzmin gra - Jak zauważył Jedi Przemo taki temat istniał wcześniej.
Proponuję też zmianę tego tematu na "Moderatorium - Przeczytaj zanim napiszesz" (lub coś w tym stylu) i rozszerzenie regulaminu o: -zakaz zakładania nowych tematów gdy takie lub podobne już istnieją
-nietworzenie tematów z poszczególnymi problemami (jest jeden w którym każdy pisze z czym ma problem i tam się mu odpowiada) -
Wątek z prośbą o pomoc usunięty, dwa pozostałe zamknięte. Dzięki za pomoc; )
W obliczu potrzeby stworzyłem też regulamin.
JEŻELI KTOŚ MA SUGESTIE ODNOŚNIE REGULAMINU, BARDZO PROSZĘ O SUGESTIE NA PRIV! Zależy mi na waszych opiniach i pomysłach, jestem otwarty na propozycje. -
Anonim
A ja właśnie miałem pisać dlaczego uważam że temat trzeba zamknąć/usunąć.
Proponuję całkiem usunąć tamten temat bo tylko zaśmieca forum. Link można wkleić tam gdzie jego miejsce czyli do tematu z kodami.
Nie zaszkodzi też zamknąć temat "Intrygująca niewiadoma"
Chyba już nic tam nie da się sensownego dopisać. -
\m/Jarsson\m/
Pojawił się edytor skórek gronowych, może ktoś chętny do zrobienia wiedźmińskiej skórki specjalnie dla tego grona. -
>\m/Jarsson\m/ napisał
>Pojawił się edytor skórek gronowych, może ktoś chętny
>do zrobienia wiedźmińskiej skórki specjalnie dla tego
>grona.
Stworzona przez Ciebie byłaby spoko, gdyby inny kolor przyklejonych topiców - bo tak to bardzo nieestetycznie wygląda. -
\m/Jarsson\m/
-
>\m/Jarsson\m/ napisał
>wybacz to pytanie ale które to są te topici xD??
tematy przyklejone - te na tym wyrózniającym się tle, które zawsze są u góry. -
\m/Jarsson\m/
-
\m/Jarsson\m/
-
Anonim
Ucięty napis nie prezentuje się zbyt dobrze. Zresztą ja proponuje poczekać aż grono wprowadzi trochę więcej opcji lub po prostu ogłosić jakiś konkurs na wiedźmińską skórkę. -
\m/Jarsson\m/
o który napis chodzi?
ten "wiedźmin" na dole?
jeśli tak to nie mam zbytnio wpływu bo nawet go nie widzę -
Anonim
Ja widzę
"min
g game -"
Zresztą gdy wejdziemy przykładowo w ankiety to będzie widoczny cały napis który do grona Wiedźmina niezbyt pasuje.
Najlepiej zrobić plakat na całą stronę tak by nie powtarzało się dwa razy to samo. Sam mam w planach pobawić się w tworzenie skórki do Wiedźmina ale najpierw chcę skończyć swoją.
Demiurg proponuję ogłosić konkurs na najlepszą skórkę którą potem ocenią użytkownicy grona. Tak chyba będzie najlepiej. -
>Jezus napisał
>Ucięty napis nie prezentuje się zbyt dobrze. Zresztą ja
>proponuje poczekać aż grono wprowadzi trochę więcej
>opcji lub po prostu ogłosić jakiś konkurs na
>wiedźmińską skórkę.
jeżeli chodzi o edytora skorek, to w najbliższym czasie żadne większe zmian i urozmaicenia nie są planowane ^^ -
tak - najpierw prezentacja skórek, potem głosowanie w ankiecie, tak będzie najlepiej; )
-
Anonim
Czyli znowu zamiast coś dopracować zajmują się pierdołami... -_-
Proponuję zmieniać co jakiś czas skórki (wybierze się parę najlepszych) i ustalić jakieś normy np. żadnych napisów w stylu "role playing game".
Przy okazji... Czy gratulowałem Ci już zmiany koloru gronka? :D -
nie, nie gratulowałeś :P
I odnośnie tego wątku - uwierz, że akurat teraz jak nigdy serwis szykuje świetne opcje, nie pierdoły :D
Słowo skrzywionego miśka; )