Wiedźmin [1179]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ritter von Nałęcz

Topic poświęcony sprawom administrowania forum - tu będą zamieszczane przeze mnie wszelkie informacje na ten temat, tu także moi drodzy będziecie mogli zgłaszać wszelkiego rodzaju uwagi, wątpliwości, czy sugestie etc. etc.
  • Ritter von Nałęcz

Więc po pierwsze -
    OD MODERATORA:
    Oczekuję na kulturalna dyskusję, bez jakiś ekscesów i utarczek słownych. Nie muszę chyba przypominać, że nie wypada:
    - obrażać innych ludzi, szczególnie dyskutantów;
    - offtopować i trollować;
    - zamieszczać SPAMy;
    - dyskryminować na tle rasowym, czy seksualnym etc. etc.;
    W przypadku, gdy taka sytuacja zaistnieje, będę stosował "środki porządkowe".

Pamiętajcie również, by przed założeniem nowego wątku, sprawdzić, czy już nie istnieje jakiś o takiej tematyce. Będę z tego surowo rozliczał; )

Pozdrawiam, Piotrek.
  • Matthieu Chenowith

więc ja mam taką małą sugestię, żeby niejaką "Jenefer" zmienić na Yennefer... chodzi o ankietę.
  • Ritter von Nałęcz

ekhem, faktycznie... Przepraszam za tą wpadkę wszystkich, nie ja robiłem tą ankietę, już zmieniam - niestety, przez to głosowanie zeruje się, będzie od nowa; )

Przepraszam w imieniu kolegi moda-pomocnika :)
  • Anonim

Proponuję usunięcie tematów:
    Edycja kolekcjonerska - dwa posty i dodatkowo już nieaktualny więc tylko zabiera miejsce
    PROSZĘ O POMOC - post Jedi Przemo powinien wystarczyć jako główny powód
    Wiedzmin gra - Jak zauważył Jedi Przemo taki temat istniał wcześniej.

Proponuję też zmianę tego tematu na "Moderatorium - Przeczytaj zanim napiszesz" (lub coś w tym stylu) i rozszerzenie regulaminu o: -zakaz zakładania nowych tematów gdy takie lub podobne już istnieją
    -nietworzenie tematów z poszczególnymi problemami (jest jeden w którym każdy pisze z czym ma problem i tam się mu odpowiada)
  • Ritter von Nałęcz

Wątek z prośbą o pomoc usunięty, dwa pozostałe zamknięte. Dzięki za pomoc; )

W obliczu potrzeby stworzyłem też regulamin.

JEŻELI KTOŚ MA SUGESTIE ODNOŚNIE REGULAMINU, BARDZO PROSZĘ O SUGESTIE NA PRIV! Zależy mi na waszych opiniach i pomysłach, jestem otwarty na propozycje.
  • Anonim

A ja właśnie miałem pisać dlaczego uważam że temat trzeba zamknąć/usunąć.
    Proponuję całkiem usunąć tamten temat bo tylko zaśmieca forum. Link można wkleić tam gdzie jego miejsce czyli do tematu z kodami.

Nie zaszkodzi też zamknąć temat "Intrygująca niewiadoma"
    Chyba już nic tam nie da się sensownego dopisać.
  • \m/Jarsson\m/

Pojawił się edytor skórek gronowych, może ktoś chętny do zrobienia wiedźmińskiej skórki specjalnie dla tego grona.
  • Ritter von Nałęcz

>\m/Jarsson\m/ napisał
    >Pojawił się edytor skórek gronowych, może ktoś chętny
    >do zrobienia wiedźmińskiej skórki specjalnie dla tego
    >grona.

Stworzona przez Ciebie byłaby spoko, gdyby inny kolor przyklejonych topiców - bo tak to bardzo nieestetycznie wygląda.
  • \m/Jarsson\m/

wybacz to pytanie ale które to są te topici xD??
  • Ritter von Nałęcz

>\m/Jarsson\m/ napisał
    >wybacz to pytanie ale które to są te topici xD??

tematy przyklejone - te na tym wyrózniającym się tle, które zawsze są u góry.
  • \m/Jarsson\m/

mhm

sugerujesz rozjaśnienie?
  • \m/Jarsson\m/

jak coś to zmienione
  • Anonim

Ucięty napis nie prezentuje się zbyt dobrze. Zresztą ja proponuje poczekać aż grono wprowadzi trochę więcej opcji lub po prostu ogłosić jakiś konkurs na wiedźmińską skórkę.
  • \m/Jarsson\m/

o który napis chodzi?
    ten "wiedźmin" na dole?
    jeśli tak to nie mam zbytnio wpływu bo nawet go nie widzę
  • Anonim

Ja widzę
    "min
    g game -"
    Zresztą gdy wejdziemy przykładowo w ankiety to będzie widoczny cały napis który do grona Wiedźmina niezbyt pasuje.
    Najlepiej zrobić plakat na całą stronę tak by nie powtarzało się dwa razy to samo. Sam mam w planach pobawić się w tworzenie skórki do Wiedźmina ale najpierw chcę skończyć swoją.
    Demiurg proponuję ogłosić konkurs na najlepszą skórkę którą potem ocenią użytkownicy grona. Tak chyba będzie najlepiej.
  • Ritter von Nałęcz

>Jezus napisał
    >Ucięty napis nie prezentuje się zbyt dobrze. Zresztą ja
    >proponuje poczekać aż grono wprowadzi trochę więcej
    >opcji lub po prostu ogłosić jakiś konkurs na
    >wiedźmińską skórkę.

jeżeli chodzi o edytora skorek, to w najbliższym czasie żadne większe zmian i urozmaicenia nie są planowane ^^
  • Ritter von Nałęcz

tak - najpierw prezentacja skórek, potem głosowanie w ankiecie, tak będzie najlepiej; )
  • Anonim

Czyli znowu zamiast coś dopracować zajmują się pierdołami... -_-
    Proponuję zmieniać co jakiś czas skórki (wybierze się parę najlepszych) i ustalić jakieś normy np. żadnych napisów w stylu "role playing game".

Przy okazji... Czy gratulowałem Ci już zmiany koloru gronka? :D
  • Ritter von Nałęcz

nie, nie gratulowałeś :P

I odnośnie tego wątku - uwierz, że akurat teraz jak nigdy serwis szykuje świetne opcje, nie pierdoły :D

Słowo skrzywionego miśka; )
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)