Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klimek

ulubiony- Kobold/pukacz
    ale nie pogardzę tez skolopendromorfem i barbegazi
  • Anonim

ulubiony potwór to strzyga i bruxa
    nie lubię zaś zeugla - paskudny stwór, skutek uboczny cywilizacji że tak to ujmę; -)

>Mik'hael napisał
    >Kuwa, dzieciaki, to forum o książkach Sapkowskiego, a nie
    >o grze... :/

nie chcę się czepiać ale wymienione potwory nad twoim postem występowały w książce :)
  • Kapsi

Dziki Gon to nie potwór ale hmm "zjawisko"
  • Anonim

W sumie racja ale jest z książki w grze jest król gonu i upiory gonu; )
  • Anonim

Na tej zasadzie wiewiórki (nie. Nie chodzi o te na drzewach) też można zaliczyć do potworów...
    Gon to... Gon... Ten kto przeczytał sagę wie co to naprawdę jest.

Mało oryginalne ale najbardziej lubię strzygę. Jest coś w klątwie i odczarowaniu co sprawia że lubię tego potworka.
    Najmniej... hmm... Chyba pukacza (jeśli można go zaliczyc do potworów). Jakiś gadający stwór pijący alkohol i współpracujący z elfem... Jak dla mnie to chybiony choć oryginalny pomysł.
  • Anonim

Do pukacza nie pasowała współpraca z elfem, przecież to "maskotka" (i wierzchowiec=]) krasnoludów. A alko? Czemu nie, jaki pan, taki kram=].
  • Kapsi

Dla mnie Pukacz wymiata jest jedną z fajniejszych "postaci" choć tylko epizodyczną
  • Huh?

Napisałabym, że Regis, ale nie uważam go za potwora.
    Moim ulubionym stworem był diaboł (Duvelscheiss!)
    a najmniej to chyba te stwory co mieszkały na pustyni (nie pamiętam, czy się jakoś nazywały)
  • Jestem Sorry

moim ulubionym potworem jest bruxa. Cała ta historia, taka romantyczna i ogólnie. Sapkowski pokazał potwora, który był jednak zdolny do uczuć. Inaczej niż Vilgefortz, który jest dla mnie najgorszym z potworów występujących w książce.
  • Anonim

Ulubiony potwór w grze???
    Hmmm....
    Może... Kościej
    A najmniej lubiany...
    Chyba to będzie Bloedzuiger
  • ʞ@®ol

A mi sie podoba Dubler :)
  • Chairman Ivan

Doppler chyba.

Osobiście lubię gryfy, choć w wiedźmińskiej sadze przewijają się tylko we wzmiankach.
    Najmniej do gustu przypadły mi te wielkie skorpiony z pustyni i ryboludy z dna morza, z 'zatopionego miasta Ys'; )
  • Grzyb

cinerrea, doppler i wampiry wyższe, z wiadomym przedstawicielem na czele :) najokropniejszy (najstraszniejszy) to moim zdaniem człowiek.
  • Gadzi

Ulubiony Regis; ) lubiłem go za to że zawsze powiedział coś mądrego :)
    Nie lubie Kuroliszka
  • klod.

Moim ulubionym jest te Diabełek co w zbożu hasał (Diaboł?) i Doppler, a najmniej... Trudno mi ocenić.
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)