- 1
- 2
-
Kamil
Nie chciałem zakładać nowego tematu, ale w sumie sporo wnosi to rozszerzenie. Co najważniejsze edytor, o którym chciałem trochę podyskutować. Premiera 19 Września, więc już tuż tuż. Ktoś się szykuje na tworzenie jakiegoś większego questa/ historii ? :) -
\m/Jarsson\m/
może się czepiam ale w takim wypadku temat powinien się nazywać "Przygody własne" albo "Edytor D'jinni" -
Jedi Przemo
wiesz sama instrukcja obsługi tego edytora ma około 400 stron, więc musiałoby mi się naprawdę nudzić żeby brać się do robienia nowych przygód -
PKDeath
Wszyscy fani na pewno się ucieszą, bo jest do pobrania już Edycja Rozszerzona Wiedzmina :)
http://wiedzmin.sciagnij.pl/ -
-
Kotek; ]
-
Mati
-
Anonim
-
Anonim
Ja także zamierzam kupić :) obowiązkowy zakup jak przyjdzie pensja z pracy :P -
Mati
-
Jakubbu Yogensha
Ja już zakupiłem :), najpierw przechodzę kampanie a później może własne questy. W każdym razie edycja rozszerzona rządzi :] -
angela
-
Dominika
-
Cloud
-
\m/Jarsson\m/
>Dominika napisała:
>Właśnie, jak wrażenia? Ciekawe te nowe zadania?
Gra rzeczywiście stabilniejsza i szybsza
Efekty Uboczne polegają na uzbieraniu odpowiedniej ilości kasy czyli głównie kości (reszty nie zdradzam)
Cena neutralności taka sama choć u mnie (UWAGA) dalej nie ma udżwiękowionych dialogów :/
Ale i tak warto kupić, polecam:D
-
angela
-
\m/Jarsson\m/
nieprawda mam dobrą karte :D
a rozszerzona tzn poprawiona+dodatki i tyle -
Anonim
podobno jest opcja ze jak mam oryginala to moge sciagnac to wersje z neta tak ? No to mega wypas myslalem, ze bede musial placic za ten "dodatek" :D -
Jakubbu Yogensha
Nie, nie musisz. Są trzy sposoby:
1. Ściągnąć z netu za free
2. Kupić Wiedźmin Update kosztuje chyba 20 złoty zawiera to czego nie było w edycji podstawowej
3. Albo kupić Wiedźmina edycja rozszerzona za 79.90 :]
Ja nie mogę mówić o zmianach bo kupiłem sobie dopiero Edycję rozszerzoną ale jestem mile zaskoczony wiedźminem i gra mi się bardzo fajnie; ]. -
Anonim
-
angela
- 1
- 2