Wiedźmin [1179]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil

Nie chciałem zakładać nowego tematu, ale w sumie sporo wnosi to rozszerzenie. Co najważniejsze edytor, o którym chciałem trochę podyskutować. Premiera 19 Września, więc już tuż tuż. Ktoś się szykuje na tworzenie jakiegoś większego questa/ historii ? :)
  • \m/Jarsson\m/

może się czepiam ale w takim wypadku temat powinien się nazywać "Przygody własne" albo "Edytor D'jinni"
  • Jedi Przemo

wiesz sama instrukcja obsługi tego edytora ma około 400 stron, więc musiałoby mi się naprawdę nudzić żeby brać się do robienia nowych przygód
  • PKDeath

Wszyscy fani na pewno się ucieszą, bo jest do pobrania już Edycja Rozszerzona Wiedzmina :)

http://wiedzmin.sciagnij.pl/
  • Kotek; ]

moze i sa ale serwer peka w obwodach
  • Mati

Ja zamierzam sobie kupić
  • Anonim

Ja też :)
  • Anonim

Ja także zamierzam kupić :) obowiązkowy zakup jak przyjdzie pensja z pracy :P
  • Mati

Fajne bedzie :D
  • Jakubbu Yogensha

Ja już zakupiłem :), najpierw przechodzę kampanie a później może własne questy. W każdym razie edycja rozszerzona rządzi :]
  • angela

a jak wrazenia po tym rozszerzeniu? warto kupic?
  • Dominika

Właśnie, jak wrażenia? Ciekawe te nowe zadania?
  • Cloud

ja zamówiłem przyjdzie w piątek
  • \m/Jarsson\m/

>Dominika napisała:
    >Właśnie, jak wrażenia? Ciekawe te nowe zadania?

Gra rzeczywiście stabilniejsza i szybsza
    Efekty Uboczne polegają na uzbieraniu odpowiedniej ilości kasy czyli głównie kości (reszty nie zdradzam)
    Cena neutralności taka sama choć u mnie (UWAGA) dalej nie ma udżwiękowionych dialogów :/
    Ale i tak warto kupić, polecam:D

• angela

to moze problem z kartą dzwiekową?:PP
    ale ciekawsze to rozszerzenie?
  • \m/Jarsson\m/

nieprawda mam dobrą karte :D
    a rozszerzona tzn poprawiona+dodatki i tyle
  • Anonim

podobno jest opcja ze jak mam oryginala to moge sciagnac to wersje z neta tak ? No to mega wypas myslalem, ze bede musial placic za ten "dodatek" :D
  • Jakubbu Yogensha

Nie, nie musisz. Są trzy sposoby:
    1. Ściągnąć z netu za free
    2. Kupić Wiedźmin Update kosztuje chyba 20 złoty zawiera to czego nie było w edycji podstawowej
    3. Albo kupić Wiedźmina edycja rozszerzona za 79.90 :]
    Ja nie mogę mówić o zmianach bo kupiłem sobie dopiero Edycję rozszerzoną ale jestem mile zaskoczony wiedźminem i gra mi się bardzo fajnie; ].
  • Anonim

Ja kupiłem update w Empiku. Kosztował mnie 19.99 ale było warto :)
  • angela

ściągnać legalnie rozumiem? dla mnie to by było czymś miłym:P
  • 1
  • 2
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)