Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jedi Przemo

mam bo nienawidzę, jak ktoś kaleczy język... istnieje coś takiego jak słownik ortograficzny lub choćby te czerwone podkreślenia, chociaż w sumie to Ty masz problem, a nie ja bo ktoś mający 16 lat powinien umieć pisać poprawnie
  • Anonim

trochę to razi w oczy. to fakt; p może warto sie przypatrzeć tym czerwonym kreseczkom ?? xd
  • \m/Jarsson\m/

wszystko to racja, ale nie zbaczajmy z tematu!!
  • Anonim

xD
  • Anonim

Ej Jediprzemo dasz link gdzie ściągnąć tego Jedi cośtam??:).A kodów do wiedźmina nie ma.Dla noobów jest tylko jeden kod- alt+f4; p
  • Jedi Przemo

chodzi Ci o ściągnięcie Jedi Outcast?
  • Tuszu

IMO używając kodów, aby przejść łatwiej, szybciej, wygodniej grę, rzeczywiście psujemy zabawę i jest wg mnie zwyczajne oszustwo. Co innego, jak używamy kodów do ulepszenia rozgrywki.

A co kodów do Wiedźmina, to od kiedy wyszedł Edytor D'jinni, to nie ma rzeczy niemożliwej. I nie wspominam tutaj o przygodach, które są umieszczane przez CD Project RED na stronie głównej Wiedźmina, ale o modyfikacjach (modach), które tworzą graczę usprawniając bądź urozmaicając rozgrywkę. Są to m.in:
    + mod podnoszący poziom trudności
    + mod zmieniający wygląd głównego bohatera
    + całkowity re-balans postaci
    i wiele innych...

Osobiście potrafię zdziałać cuda z tym edytorem, więc mogę komuś pomóc, jeśli chce.; )
  • Luzek

Jeśli chodzi o używanie kodów, to mój pogląd jest taki: Jeśli ktoś używa kodów, niezależnie z jakiego powodu, to jest to jego prywatna zachcianka i sprawa, i ja nic do tego nie mam. Można mówić, że :psuje sobie zabawę. Sobie. A inni nie powinni tego żałować czy zawracać sobie tym głowy. Może wg. niektórych właśnie tak wygląda dobra zabawa? Ja nie używam kodów, ale takie jest moje zdanie.
  • Anonim

piszecie o tych kodach jak by to była co najmniej sprawa życia i śmierci; / to raczej interes danej osoby czy używa ich czy nie.; /
  • Mnichu

>\m/Jarsson\m/ napisał
    >Mimo, że zbaczamy od tematu dopowiem jeszcze, że nie
    >zawsze te czerwone szlaczki działają prawidłowo.
    >Ostatnio poprostu podkreśla mi rzeczy, w których wręcz
    >nie można zrobić błędów (i tak ich nie robię) :P

I na pewno masz ustawioną wersje słownika na j. polski :)
  • Adrian21410 HUPA

LUDZIE ŁATWA TA GRA JAK PIERON PRZESZŁEM NA WSZYSTICH POZIOMACH A KODY TYLE GIER MI ZNISZCZYŁY NIE MA MOWY ALE ZNAM KODY DO WIEDŻMINA
  • Anonim

>Adrian21410 HUPA napisał
    >LUDZIE ŁATWA TA GRA JAK PIERON PRZESZŁEM NA WSZYSTICH
    >POZIOMACH A KODY TYLE GIER MI ZNISZCZYŁY NIE MA MOWY ALE
    >ZNAM KODY DO WIEDŻMINA

Cieszy mnie to że nie psujesz sobie zabawy używając kodów ale...

Naucz się pisać normalnie z wyłączonym caps lockiem !
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)