Wiedźmin [1179]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

1 (!!!) Kiedy umarła Oczko. Cholera. to byla postac epizodyczna, ale ja myslalem ze odegra wieksza role. Kiedy Jaskier opisal jej smierc to mialem lzy w oczach. Jak ona mogla umrzeeec ?

2 Wszystkie rozmowy Geralta z Yennefer pod koniec ksiazki.

3 oczywiscie smierc Geralta. Jak to ? Widłami ? W jakiejs dziadowskiej knajpie ?
  • Anonim

Poświęcenie Milvy Cahira Regisa i Angouleme a w efekcie ich smierc. Ciezkie troche...
  • Dobi

mnie to całe zakończenie ścieło z nóg... calusieńkie...
    a najbardziej chyba moment gdy Yennefer próbowała zaklęciami ratować jeszcze wiedźmina...
  • Ђурђевак

w "mieczu przeznaczenia" pod koniec jak Geralt spotkał się z Ciri.
  • Gumiśka

Fakt najgorsza chyba jest śmierć Geralta..... Tyle dokonał..... ktoś tak wspaniały zginął od wideł jakiegoś głupiego i pełnego zawiści wieśniaka....... Ale dla mnie okrutne też jest jak Bonhart masakruje ciała Szczurów i każe patrzeć na to Ciri..........
  • Kaku

1.Ja poryczałem się przy opowieści z Oczkiem. Tak mi jej żal było że łez nie mogłem powstrzymać.

2.Oczywiście śmierć Cahira, Regisa, Milvy i Angouleme...

3. Rzecz jasna Geralt....

4. I jak zginął Coen. Kurde! Tak mi smutno było... :(
  • Dominika

Ja się poryczałam gdy Ciri odwiedziła kurhanik Szczurów... A tak w innych momentach to tylko miałam łzy w oczach...
  • qfrevrvvr

Wogóle całę zakończenie jest jakieś nienormalne. Przecież Geralt w końcu nie umiera..... bierze ślub z Yeneefer..... wogóle tego jakoś nie rozumiem, ktoś mógłby wytłumaczyć ??; ) Właśnie dlatego po końcu książki taki żal pozostał....
  • Anonim

>Rafaello - więcej niż 1000 słów napisał
    >Wogóle całę zakończenie jest jakieś nienormalne.
    >Przecież Geralt w końcu nie umiera..... bierze ślub z
    >Yeneefer..... wogóle tego jakoś nie rozumiem, ktoś
    >mógłby wytłumaczyć ??; ) Właśnie dlatego po końcu
    >książki taki żal pozostał....

to opowiadanie... nie wlicza się do sagi.; ]
  • Anonim

Motyw z Oczkiem, zdecydowanie.
    Przywitanie Geralta i Ciri.
    Póki co, bo czytam narazie "Czas pogardy" :) :)
  • ...ready to reload...

Zszyj białe z białym, żółte z żółtym i czerwone z czerwonym. Napewno będzie dobrze. Ryczałam jak bóbr.
    Poza tym śmierć Geralta i jego kompanów oczywiście.
  • Dobi

dla mnie zakończenie...
  • złe czarowNiki.

Zdecydowanie zakończenie.
    Wiedźmin Gerald ginie przedziurawiony przez widły?

I śmierć Milvy, Regisa, Angouleme i Cahira. Nie wiem, ale jakoś tak najbardziej Cahira. Wiadome było, że przegra z Bonhartem i Ciri pewnie też o tym wiedziała. Chyba, że zdarzyłby się cud...

I jeszcze jak płyną na końcu rzeką. Że to nie jest koniec wszystkiego. I* że są razem :)
  • Kudłaty Dreadmaker

między innymi moment w którym geralt (II tom opowiadań) spotyka śmierć
  • Anonim

to jak yennefer probowala uratowac geralta pod koniec ksiazki co go widlami dźgneli. i razem zgineli
  • Anonim

scena w "basenie" gdy Gerald z Yennefer mieli sobie podciąć żyły :/ ... zajebista
  • Jedi Przemo

Śmierć Regisa :(
  • Monika.

>Kika napisała:
    >to jak yennefer probowala uratowac geralta pod koniec
    >ksiazki co go widlami dźgneli. i razem zgineli

od kiedy to Geralt i Yennefer zgineli?! :| Czytalam cala sage 7 razy i nigdy nie zauwazylam zeby zgineli. Przeciez przybyl jednorożec "konik" (prawdziwego imienia nie pamietam jak sie pisze :P) i ich z Ciri zabrali do innego swiata. Ciri ich tam zostawila, a sama przeniosla sie do swiata krola Artura. Choc sa przypuszczenia, ze Yennefer i Geralt rowniez zostali przeniesieni do swiata k. Artura, ale to watek na oddzielna dyskusje :)
    Troche chaotycznie napisalam, sorry; ]
  • Maciek Nakielski

jak na razie najbardziej smutno było mi przy śmierci Coena
  • Maciek Nakielski

włąsnie doszedłem do momentu śmierci Cahira Milvy i tej na A. Najgorsza z nich śmierć Cahira no ale zobacze co bedzie dalej pewnie zmienie zdanie co do najsmutniejszego momentu
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)