Wiedźmin [1179]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czerwony Błazen.

No właśnie: gdybyście mogli jako stworzona przez was postać pojawić się u boku Geralta, to kim byście byli? Bo ja chyba... Elfką. Rudą, o zielonych oczach, złodziejką. A na imię Illireth by jej było. Illireth Minerva.
  • Anonim

Siwym, brodatym druidem w spodniach - dzwonach i kwiecistej koszuli =]. I z milionem bransoletek, coby ręce za lekkie nie były. Peace, love =].
  • Anonim

Bardem z długimi ciemnymi włosami podążającym za ówczesną modą (choć raczej bym siebie wyobrażał w skórze niż barwnych kubrakach o bufiastych rękawach i koronkowych mankietach). Oczywiście o umiejętności swobodnego przeskakiwania od wzruszającej liryki do obscenicznego świństwa którą zwałbym talentem; )
    Co do imienia to zwałbym się Deifobos zaś dla przyjaciół byłbym Diosem.
  • Czerwony Błazen.

Aleś ty skromny... Naprawdę chcesz być Bogiem? xD
  • Anonim

Skromność nigdy nie była mocną strona ludzi niezależnie jak bardzo starali się za takich uchodzić; p
    Jak to Bogiem?
  • Czerwony Błazen.

Dios to po hiszpańsku ,,Bóg".
  • Anonim

Oba imiona (Dios i Deifobos to tak naprawdę dwa różne imiona) nie mają pochodzenia hiszpańskiego więc sądzę że ich hiszpańskie znaczenia są raczej mało ważne :P
  • Ania

Najbardziej chciałabym być sobą :)
  • Czerwony Błazen.

>Ania napisała:
    >Najbardziej chciałabym być sobą :)

Też dobrze. xD Ja bym tak nie mogła. Jeszcze by mnie za strzygę wziął.
  • Chairman Ivan

Dla odmiany - dezerter z którejś z armii Nordlingów. Kurier wojskowy może, którego pogonił Nilfgaard, on [kurier, nie Nilfgaard] zgubił listy i siebie w lesie. Trafił przypadkiem na wiedźmińską zgraję i żyli długo i szczęśliwie.
  • ..::Vanadain::..

HMMM najlepiej to kolejnym nilfgaardczykiem; ] Jakims znajomym cahira ktorego cahirowi udalo sie wypatrzec podczas starcia z nilfgaardem i przeciągnąć na wiedzminską strone; ]
  • Anonim

wiedźminem ze szkoły gryfa
  • Chairman Ivan

mogłaby też być kurwą z elfiego zamtuza, zbiegłą w trakcie pogromu; d
  • Kotek; ]

czarnym gadającym kotem o sarkazmie i ironii przebijającej mistrza garfielda
  • Nie.

Ja byłbym brodatym krasnoludem, takim jak Yarpen,Yannick i reszta :>
  • Zireael ...

Hmm... ja bym chciała być poetką dorównującą Jaskrowi, jednak perfekcyjnie władającą mieczem, wychowaną przez Regisa xD Takie combo. No i w wieku około dwudziestu lat, nie więcej.
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)