-
Jedi Przemo
Wicie, że w czwartym kwartale tego toku trafi do sklepów gra Widźmin? na http://www.gram.pl w sklepie można już zamawiać! Głosu Geraltowi użyczy Jacek Rozenek (ten co dubbingował Macu Windy w Star Wars po polsku). Edycja kolekcjonerska trochę droga (200 zł) ale mają tam parę fajnych rzeczy! -
Anonim
Znając życie opóźni się, po raz kolejny.
A gierka sie bardzo dobrze zapowiada.
W wersji kolekcjonerskiej najprawdopodobniej będzie płytka z muzyką, naszyjnik taki jaki ma Geralt i zapewne artbook -
Anonim
A skąd informacje o cenie, bo znaleźć nigdzie nie mogę?
Sama gra zapowiada się naprawdę świetnie, ale coraz częściej z lękiem spoglądam na mój komputer i zastanawiam się czy żeby zagrać nie będę musiał go radykalnie modernizować. -
Jedi Przemo
eeech informacja o cenie jest na gram.pl tylko trzeba wyszukać w sklepie
http://www.gram.pl/sklep_grupa.asp?... -
-
ME
Jestem pod wrażeniem. Wyrobili się w 100 zł. Bravissimo! A kolekcjonerskiej w tej chwili już nie ma mimo ceny 200zł; )
Orientuje się ktoś w wymaganiach gry ? -
Anonim
-
Jedi Przemo
1. Pentium 4 2,8 GHz lub odpowiednik AMD
2. 1 GB RAM
3. nVidia GeForce 6600 128MB RAM lub jej odpowiednik ATI -
Znochu
-
ME
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
jak zoptymalizują kod i naprawią większość błędów nad którymi się skupiają (przez co premiera przesunięta na 26 października) to może ciut się obniżą na me oko -
Jedi Przemo
-
Anonim
no to witaj w klubie brachu ^^ ale nerwów się najadłem przy tym pre-orderze :P najpierw mnie wywaliło tuż przed ostatecznym zatwierdzeniem zamówienia gdy to pierwszy raz wyłączyli serwer z cudowną informacją "serwer w naprawie" czy coś takiego :P - cytat niedosłowny. I nie wiem jakim cudem w takim razie bo potem już tylko przez wielokrotne klikanie dało się wrzucić przez przypadek dwie sztuki do koszyka :P na szczęście mój kumpel jak się okazało miał jeszcze chrapkę na Witchera więc nie odwoływałem jednej sztuki na co zapewne wielu innych fanów miało chrapkę ^^ -
Jedi Przemo
mnie sie straaaaaasznie długo ładowało, ale załatwiałem to odświeżaniem i cofaniem -
Anonim
-
Jedi Przemo
-
Jedi Przemo
-
Anonim
-
Anonim
mmm-MMM, ta wersja kolekcjonerska robi wrażenie... Ale widziałem 11 minutowy filmik z samej gry w wersji beta, i przypomniały mi się klimaty Neverwinter Nights. AAle co jeszcze jest w pakiecie:
- Geralt
- krew
- bijatyki stu-na-jednego
- soczyste dialogi
Czuję, że gra będzie udana. Ale czy będzie można powiedzieć, że naprawdę czuje się w niej klimat opowiadań? Nie wiem.
Wiem jedno - jeśli w grze spotkam Yennefer, i nie opluję monitora herbatą ze strachu, zdenerwowania i wrażenia - zażądam zwrotu pieniędzy; )