gra

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jedi Przemo

Wicie, że w czwartym kwartale tego toku trafi do sklepów gra Widźmin? na http://www.gram.pl w sklepie można już zamawiać! Głosu Geraltowi użyczy Jacek Rozenek (ten co dubbingował Macu Windy w Star Wars po polsku). Edycja kolekcjonerska trochę droga (200 zł) ale mają tam parę fajnych rzeczy!
  • Anonim

Znając życie opóźni się, po raz kolejny.
    A gierka sie bardzo dobrze zapowiada.
    W wersji kolekcjonerskiej najprawdopodobniej będzie płytka z muzyką, naszyjnik taki jaki ma Geralt i zapewne artbook
  • Anonim

A skąd informacje o cenie, bo znaleźć nigdzie nie mogę?
    Sama gra zapowiada się naprawdę świetnie, ale coraz częściej z lękiem spoglądam na mój komputer i zastanawiam się czy żeby zagrać nie będę musiał go radykalnie modernizować.
  • Jedi Przemo

eeech informacja o cenie jest na gram.pl tylko trzeba wyszukać w sklepie
    http://www.gram.pl/sklep_grupa.asp?...
  • ME

Jestem pod wrażeniem. Wyrobili się w 100 zł. Bravissimo! A kolekcjonerskiej w tej chwili już nie ma mimo ceny 200zł; )

Orientuje się ktoś w wymaganiach gry ?
  • Anonim

Pewnie będą coś ala Gothic 3
  • Jedi Przemo

1. Pentium 4 2,8 GHz lub odpowiednik AMD
    2. 1 GB RAM
    3. nVidia GeForce 6600 128MB RAM lub jej odpowiednik ATI
  • Znochu

>Orientuje się ktoś w wymaganiach gry ?

http://www.gram.pl/news_9wTjJO6_CD_...
    proszę bardzo; )
  • ME

Ok, dzięki :)
  • Anonim

• Anonim

ro sa minimum czy sugerowane?? bo to zależy
  • Anonim

jak zoptymalizują kod i naprawią większość błędów nad którymi się skupiają (przez co premiera przesunięta na 26 października) to może ciut się obniżą na me oko
  • Jedi Przemo

a ja otrzymam 24 bo zamówiłem edycję kolekcjonerską :D
  • Anonim

no to witaj w klubie brachu ^^ ale nerwów się najadłem przy tym pre-orderze :P najpierw mnie wywaliło tuż przed ostatecznym zatwierdzeniem zamówienia gdy to pierwszy raz wyłączyli serwer z cudowną informacją "serwer w naprawie" czy coś takiego :P - cytat niedosłowny. I nie wiem jakim cudem w takim razie bo potem już tylko przez wielokrotne klikanie dało się wrzucić przez przypadek dwie sztuki do koszyka :P na szczęście mój kumpel jak się okazało miał jeszcze chrapkę na Witchera więc nie odwoływałem jednej sztuki na co zapewne wielu innych fanów miało chrapkę ^^
  • Jedi Przemo

mnie sie straaaaaasznie długo ładowało, ale załatwiałem to odświeżaniem i cofaniem
  • Anonim

a ponoć za te problemy mamy dostać jeszcze plakat i nalepkę jakąś :D
  • Jedi Przemo

chyba coś tam było poszukam
  • Jedi Przemo

• Anonim

^^ mówiłem; ) fajnie :)
  • Anonim

mmm-MMM, ta wersja kolekcjonerska robi wrażenie... Ale widziałem 11 minutowy filmik z samej gry w wersji beta, i przypomniały mi się klimaty Neverwinter Nights. AAle co jeszcze jest w pakiecie:
    - Geralt
    - krew
    - bijatyki stu-na-jednego
    - soczyste dialogi

Czuję, że gra będzie udana. Ale czy będzie można powiedzieć, że naprawdę czuje się w niej klimat opowiadań? Nie wiem.

Wiem jedno - jeśli w grze spotkam Yennefer, i nie opluję monitora herbatą ze strachu, zdenerwowania i wrażenia - zażądam zwrotu pieniędzy; )
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)