-
Anonim
wasza wymarzona obsada ...ciekawy jestem ..zarowno polscy jak i zagraniczni... -
Anonim
geralt - zebrowski (ale mniej grzeczny)
yennefer - angelina jolie
dijkstra - depardieu
jaskier - b. pitt
cahir - keanu reeves.
vilgefortz - johny deep
bonhart - j. malkovich
puszczyk skellen - de niro
crach an craite - john rhys-davies
regis - anthony hopkins
nenneke - anna dymna (idealna byla)
triss - natalie portman
ciri - ???
schirru - christian slater
emhyr - george clooney/russel crowe
rience - ron perlman (ten twarzowiec z obcy 4)
-
Anonim
-
Anonim
nieeeeeee, ona musi miec cos pod 17 lat :)
tissaia de vries - jodie foster
enid an gleanna - jessica alba :]
fringila vigo - halle berry :]
p.s -rozmarzylem sie
p.s.2-ten film kosztowalby tyle co budzet polski -
-
Monsieur McConcorde
nie przesadajmy. obcieli by koszty przy efektach specjalnych i scenografii. i koszt wynioslby jakies 500 mln$. oczywiscie pisze o koszcie kazdej czesci ktorych byloby oczywiscie 5 (3h kazda) -
Anonim
ale wyobrazcie sobie dobrze nakrecony pucz na Thanedd mmmm:))) tylko zeby to robili ludzie od wladcy piercieni np a nie nasi :]
milva - keira knightley
coehoorn - chris lee
p.s- ciezko by bylo nakrecic sage jako film .... za dlugie i pod koniec narracja skomplikowana. rzeczywiscie kazda z 5 czesci by miala ok. 3 godzin. Kto by wytzymal 15 godzinny film ?? (ja:)
-
Monsieur McConcorde
taki maraton filmowy to by bylo cos... poszedlbym na niego z 10 razy! -
Anonim
by nakręcić sensowne filmy na podstawie tych książek trzeba przede wszystkim dobrego scenarzysty a tych u nas jak na lekarstwo. Żeby z tak dobrych powieści zrobić gniot trzeba naprawdę mieć talent -
Monsieur McConcorde
-
Anonim
fajna obsada. ale nie zgadzam sie z bradem pittem i angeliną jolie.jaskier t raczej mathew broderick a yennefer hmmm liv tyler -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Monsieur McConcorde
emma watson? chcesz jej twarz blizna zepsuc ty bararzynco?
wybralbym kogos brzydszego. moze kaje paschalska? -
Kaku
-
Anonim
-
Anonim
dzieki:) w sumie hoffman pasuje na regisa, hopkins moglby byc troche za stary ... a bonhart po przemysleniu - danel day lewis (charakteryzacja jak w gangach nowego jorku:)
hermiona fajna sie robi - mozemy ja wziac :)
z blizne sie zrobi taka ladna, jak arwen w lotr -
Olga
A ja uważam, że takich książek nie powinno się ekranizować. Mnie itak każde wykonanie zawiedzie. Nawet z taką obsadą. -
Karola.
Emma Watson? Zero talentu aktorskiego. JEsli nie potrafi sie dobrze zagrac tak wyrazistej postaci jak Hermiona Granger to napewno nie zagraloby sie chociazby srednio dobrze postaci jaka jest Ciri - tak naprawde nie do konca opisanej i zmieniajacej sie przez opowiadania i sage - od rozpuszczonego nieznosnego bachora po bezwzgledna i doswiadczona kobiete.
btw. dlaczego NOWA ekranizacja SAGI? Ominelam jakas pierwsza ekranizacje SAGI? -
Monsieur McConcorde
autor tmatu ml na mysli pewnie ta nedzna probe przeniesienia na ekran opowiadan przez polakow czyli nas.