-
Anonim
najpierw musisz powiedziec ktore kamienie juz masz albo ktorych ci brakuje. a poza tym wszystko znajduje sie w poradniku do gry. chyba ze sciagnales pirata z neta... -
Anonim
ostatni dostaniesz od Ja... Raymonda, jak będziesz miał reszte, m.in. ten z golema -
Wolverine
to ja mam inny problem...
akt 3, zadanie Po nitce do kłębka (dostać się do kryjówki salamandry i zdobyć list ze skrzyni)
wyjmuje list ze skrzyni, poradnik mowi ze po chwili nadejdzie z pomoca patrol strazy.
faktycznie, przychodzi. tylko ze przegrywa i nagle atakuje mnie z 10 przeciwników co oczywiscie konczy sie smiercia postaci.
jak to przejsc?? -
Wolverine
-
-
Paweł :)
ja mam taki problem... jak włączam grę wczytuje mi się save to przy ekranie wczytywanie robi się cały czrny ekran albo ekran zasnuwa sie paskami. jak nacisne alt tab wewszystko wraca do normyt... do czasu. co chwilę historia się powtarza mam n-vidia g-force 7900 gs z najnowszymi sterownikami i directxem i monitor acer al 1913 proszę o pomoc z góry dzięki mam wgrane patche 1.1 i 1.2 -
Anonim
Witam; -)
Mam następujący problem, być może ktoś spotkał się wcześniej. Kilka dni temu zacząłem w grać w to cudo i już natknąłem się :/ na niemiłą niespodziankę, mianowicie: AKT II <--Wieża maga. Po sekcji, w której oskarżam Raymonda, umawiam się z nim pod wieżą, zdobywam wszystkie sefiry, umieszczam je zgodnie z planem, wieża staje się dostępna, wpadam do środka, zabieram ze skrzyni wszystko co mogę, uczę się znaku. WYCHODZĘ Z WIEŻY....i nic....Raymound dalej tam stoji i prosi mnie o to bym zwabił tam Kalksteina,(którego zwabić tam nie mogę, dostępne opcje dialogu na to nie pozwalaja"-co słychać" "-bywaj". Mimo iz quest podpowiada bym ta nowinką podzielił się z kalksteinem u niego nic nie mogę z robic, w dzienniku mam jeszcze info o zadaniach dotyczących otwarcia wieży itd; /. Macie jakis pomysł, wysłać screeny? -
Anonim
może zrób jakieś zadania poboczne, bo niektóre są wymagane do popchnięcia głównego wątku...
-
Anonim
postaram sie zrobic co kolwiek, ale wiesz po kilku godzinach grania od III aktu dzieliły mnie sekundy - wejscie do wiezy a zaraz potem z niej wyjscie...a tu jednak sprawa się skomplikowała i nie mialem sily dluzej kombinowac, dziwne jest to ze majac 10 serafin , geralt powiedzial ze brakuje mu jeszcze jednej; /....i to zadanie jest otwarte, upewnie sie co do tego, moze dojde do jakis wnioskow i opisze w koejnym poscie; -) -
Anonim
Ogolnie tam powinieneś omowic z kims zasadzke na raymonda, tylko nie pamietam z kim... A, zabiles golema? -
Anonim
Tak, otworzylem wieżę, "omowic z kims zasadzke na raymonda", kalkstein kazał mi go tam zaciągnać racja, ale rzeczywiscie, bylo cos o tym zeby pogadac z innymi-"być moze beda mieli pomysł na pokonanie" zaraz odpale wilka i moze do czegos dojde; ) -
Anonim
Dodaj screenshot, który wam wszystko wyjaśni, może ktoś zna sposób; /
http://img130.imageshack.us/f/wiedz... -
Anonim
-
Anonim
A znasz jakiś inny sposób, na to żeby znaleźć się w wieży? pewnie ze tak; =) -
Anonim
Wychodzi na to że jest to błąd gry. Prawdopodobnie może to być spowodowane niewypełnieniem jakiegoś zadania które jednak nie powinno mieć na to wpływu. Jeśli masz zapisaną grę przed dostaniem ostatniej sefiry to spróbuj jeszcze raz bo niestety mało prawdopodobne jest to że uda Ci się z niego teraz wybrnąć :/ -
Anonim
Podążę długą i krętą drogą za twoją sugestią, bo rzeczywiście jest to jedyne wyjście; -| w każdym razie dzięki za zainteresowanie tematem; ) -
Anonim
-
Jack Keane
Jak zdobyć eliksir kot? nie mam recepty a Abigail nie ma o tym książki
(potrzebuję do pokonania ghuli)