-
Chaos- Arcy Triceratops
Witam wszystkich!
Chciałbym zaprosić chętnych na gawędę(sesje).
Jestem początkującym bajarzem ale chętnie pograł bym postaciom.
Mam 13(no już w marcu 14) lat i nie stawiam jakiś ograniczeń wiekowych. Obecnie zbieram grupę mam na razie jedną osobę :( ma 15 lat. Sesje odbywały by się w otwocku. Niedługo stworze swoje forum jak skończę to dam link. -
Chaos- Arcy Triceratops
-
Chaos- Arcy Triceratops
-
Chaos- Arcy Triceratops
-
-
Anonim
Ja z wielką chęcią dołączyłabym się... ale niestety z Warszawy jestem; ( -
Chaos- Arcy Triceratops
Gosiu bilet do wawy kosztuje jakieś 5 złoty chyba, więc mogli byśmy urzondzic jakaś gawędę w wawie -
Anonim
-
Chaos- Arcy Triceratops
-
Ero-Sennin
a to i ja bym się pisał tylko kiedy i w jakich godzinach bo już warhamca sesja mam i L5K mi się szykuje plus jak znów szkoła się zacznie.. trzeba by mieć stały plan :D Oczywiście jeśli sesje odbywały by się w wawie; p -
Chaos- Arcy Triceratops
Widzę że osoby są z warszawy więc sesje odbywały by się raz w tygodniu pewnie w soboty.Orientujecie się może ile kosztuje bilecik do wawy
-
Chaos- Arcy Triceratops
-
Chaos- Arcy Triceratops
-
Chaos- Arcy Triceratops
Potrzebujemy ludzi do grania w wiedźmina gra wobraźni mogą być z otwocka lub z warszawy pewnie i tak 90% sesji będzie w warszawię wiek od 13 w górę i z chociaż minimalnym doświadczeniem
-
Pietrek
-
Anonim
-
Chaos- Arcy Triceratops
Tak bardzo polecam gra jest świetna i bardzo bym prosił o zarejestrowaniu się na forum http://zapachnialopowiewe.phorum.pl... -
Chaos- Arcy Triceratops
Bardzo przepraszam za przerwę gdyż spaliłem zasilacz a nie mogłem inaczej odpisać (wiedziałem że ciągłe granie przez tydzień źle się skończy XD) -
Kudłaty
-
Kudłaty
Prosze powiedzcie mi kto to był na ostatnim filmiku z gry ten co zaatakował króla ??? -
Jarek Kulawiec
Witam, bardzo chętnie zagrałbym w wiedźmina grę wyobraźni w Wawie.
Proszę o kontakt na j.kulawiec@gmail.com ew tutaj lub na gg 1630411
Mam 23 lata chyba nie jestem za stary?;)