-
Piotr
siedzisz w domu,a tu sie pifa zachcialo, na lawke sie nie chce sklepowego czy przed tv-ka, bardziej sie widzi lokal... i gdzie tu poojsc??
najlepszy dla mnie kubus, ale drogo. no ale lokal na poziomie i klimat niewybredny.i z laską pójdziesz czy z kumplami...
ted?
tam manana powoli, pifo zawsze jakies rozgazowane, a i trzeba negocjacje przeprowadzic zeby do kreski choc dolala( jak mnie to wkurwia jak ide do knajpy a mi barman leje na dwa palce - pod kreske a piany w chuj) no ale posiedziec ujdzie
golda czy jacka raczej nie odwiedzam, kiedys dobra knajpa byla w woli - azyl nieodzalowany... przydaly by sie jeszcze ze dwie knajpy jakies konkretne w naszym miescie, zeby jakis wybor byl... -
prez
-
M
Przylaczam sie do zalu - Azyl byl w porzadku i chyba najbardziej w porzadku jesli chodzi o okolice. Szkoda, ze zamkneli :\ ale niestety za malo tam pieniedzy zostawialismy :\ -
Piotr
nom. ja nie bywalem tam zbyt czesto bo nie po drodze. tam w sumie caly czas ci sami ludzie siedzieli : z woli okoliczni, czesc znajomych itp.
jakbym mial blizej to bym czesciej bywal -
-
M
Ja mialam do Azylu 5min piechota, a teraz nie ma gdzie lazic, bo do Kobusia itd to sie nei chce, bo daleko. I zgadza sie, ze ludzie ci sami siedzieli, ale to tez mialo swoj klimat =) -
Genzo
U Jacka jest wporzo, tez ci sami ludzie, niektorzy smieszni, szczegolnie niejaki "trynkos" :D -
Piotr
-
bej
-
Piotr
a nie wiem, wiem ze ma sklep z farbami, lakierami i mat. budowlanymi przy przejezdzie i zawsze jak cos u niego kupuję to pierdoli mi cos tam o unii europejskiej ze juz hitler 50 lat temu chcial zjednoczyc europe , a wogole to teraz pelno zydow i tylko sie powiesic :D -
bej
-
prez
taaaaa Trynkos jest mitrzem... chyba wszyscy w tym miescie go znaja.... a poza tym ze pijak to jeszcze i wytrwny tenisista buehehhe -
Anonim
oj to jest dobry typ !! -zasluguje wg mnie na oddzielne grono o sobie hahaha -
Genzo
wara mi od Trynkosa!! zajebisty typek, jego blyskotliwe komentarze jakich wysluchiwalismy wczoraj z Alexem jak grala Polska z Serbia w siatke...poleglismy ze smiechu..."ty kurwa baranie jebany" , "ściąć kurwa nie umiesz???" :D -
Piotr
-
M
Ej to ja nawet chyba wiem ktory to jest. On ma taka fryzure na czeskiego motocykliste? i czesto pocina na rowerku i bywa (lub bywal) na meczach MLPN? :) Jak to ten i mowicie, ze on tak fajnie komentuje swiat, to znaczy, ze jest jeszcze smieszniejszy niz myslalam; D -
Genzo
Tak, dobrze myslisz, to ten:D Zaręczam Ci, posluchaj go przez 10 minut a padniesz ze smiechu:D -
novy
hmm czyli tylko Ted i Kubus?? zapodajcie cos jeszcze jak znacie...bo z tymi opiniami o Tedzie sie zgadzam wiec przydaloby sie jeszcze jakas knajpke znalezc... -
Anonim
Trynio spoko gościu
kiedyś widziałem go jak z tą szopą i to bez koszulki w tenisa grał heheh
śmiesznie wyglądał.
a u Jacka jak dla mnie jest super. jak piwko na mieście to tylko tam ide... -
Grono.Net
-
.C.Z.
|
|
Ludzie z najlepszego miejsca po wschodniej stronie stolicy przyłączajcie się!!!
Miejsca grona (3)
-
Solarium Józefa Bema, Sulejówek
-
vikcia Aleksandra Fredry, Sulejówek
-
pub THE JUNGLE kombatantów, Sulejówek
- Dodaj miejsce