Tede & Wytwórnia Wielkie Joł [1773]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hip-Hopowy Inkwizytor

Czy Mieszko, jest idiotą do kwadratu...? naraża się Tedemu po raz kolejny, wiadomo ze Tede na niego leje... ale bez przesady... Ja osobiście dostaje pierdolca jak jakiś debil chce się wypromować na jednym ze sławnych raperów... rozumiem jeden raz, fajnie zrobił sobie żart... no i świetnie ale nie kurwa idiota zobaczył ze ludzie to kupują jedzie na tym przez cały czas od początku swojego durnego programu. A oto kolejny żenujący filmik w jego wykonaniu... http://pl.youtube.com/watch?v=6BY7F...
  • Profi

Wiesz... W świecie musi być stabilizacja mój drogi. Odpowiednik Ying i Yang. Z racji tego, że jest trochę jednostek wybitnych w tym przybytku środowiska, musi też być trochę debili i idiotów, których grupę niewątpliwie reprezentuje powyższy "artysta"...
  • Anonim

a najgorsze ze wydaje mu sie ze to co robi jest smieszne.
    a jego kawalki żenua
  • Michał

Żałosne, że w tym kraju artyści pokroju Mandaryny, 18L, czy tego pajaca robią karierę :/
  • Hip-Hopowy Inkwizytor

Widać mamy tak mądre społeczeństwo, że jest na to popyt... ,a czego się nie robi dla pieniędzy... Tego typu ludzie będą w naszym kraju tak długo, jak długo będzie na to zapotrzebowanie. Doda,na koncercie pokaże cycki, występując w wywiadzie pokaże majtki, a ludzie lubią takie rzeczy...
    Jak patrze na to wszystko, to normalnie nawet nie wiem co mam myśleć, czy to ja jestem pierdolnięty i zacofany, że nie słucham ludzi typu mieszko... czy to całe społeczeństwo jest chore ^^
  • Profi

http://pl.youtube.com/watch?v=YzK-W...

Ma nawet poparcie Liberka... Hmmm... To taki jego poziom rozwoju intelektualnego
  • Lay-Z

jedna wytwórnia - jedno gówno.
  • Anonim

bez kitu... jednostrzałowiec...
  • █ fskoneczny

>Michał napisał
    >Żałosne, że w tym kraju artyści pokroju Mandaryny, 18L,
    >czy tego pajaca robią karierę :/

Dokładnie, wybijać się na jednym wydarzeniu a potem jechać na swoim idiotyzmie.
  • Anonim

Rozumiem, żeby było to śmieszne.. Ale to jest poniżej poziomu mułu. Tragedia.. Miejmy nadzieję, że długo nie pociągną.
  • Kamikadze

Szkoda czasu żeby obejrzeć ten filmik... ja obejrzałem i radze tym którzy nie oglądali żeby nie zawracali sobie tym głowy... i tyle..;P
  • Krzysztof

zjawiskowy program..
  • wojtek

haha, żenua :)) i tak TDF na niego sra z kilometra, i tak; P
  • Anonim

chcialbym zobaczyc kogos kto sie smieje ogladajac to :/
  • Maks Menciu...

taka Polska mentalnosc
    Ktos sie wybija a potem idioci pokroju Mieszka zazdroszczac im sraja z zazdrosci i nagrywaja takie Gowna ..... eee Żałosne
  • Nasti

>Kamil napisał
    >chcialbym zobaczyc kogos kto sie smieje ogladajac to :/

Podbij do jakiegoś dziecka z podstawówki i mu to włącz....
  • KurwaTwojaMac

LOL Sama Idea z tym CzłowiekiemDrzwi była interesująca ale teraz nudne sie to zrobiło; /.A co do płyt kiedy wychodzi Wielkie Joł Almanah?(jak z błędem to sry) :)
  • Anonim

>Nasti napisał
    >>Kamil napisał
    >>chcialbym zobaczyc kogos kto sie smieje ogladajac to :/
    >
    >Podbij do jakiegoś dziecka z podstawówki i mu to
    >włącz....

albo wystarczy pokazac AdaSko xD
  • Lay-Z

gówno różne ma oblicza
  • Maciek

nawet juz goryle dody spuscili wpierdol w windzie grupie operacyjnej :P
    bardzo dobrze :P
| |

WWW.WIELKIEJOL.COM WWW.PLNY.PL WWW.HOLAHOLA.PL WWW.WIELKIEJOL.FOTOLOG.PL WWW.PLNY.FOTOLOG.PL Zamie...

Fotki

Miejsca grona (1)