-
Don Falcone
-
Profi
-
Hrabia/Panicz/Książe..Marchel
-
J_ j
-
-
Świstak
co ten ryszard z klanu sie tam pluje, ledwo co mozna go zrozumiec tak sepleni :| -
J_ j
Ty uważaj, pójdziesz na koncert to cię pobiją za takie gadanie hehe; D -
Świstak
Przepraszam rysiu, zachowalem sie jak gowniarz ide na 18 minut na karny dywanik :(
-RYCHU!
- Co sie, co sie stao !?
No dobra juz ide :P -
Śliwka
Byłem wtedy w fonobarze. Odniosłem wrażenie, że Peja podczas koncertu chce ocieplić swój wizerunek- (zresztą materiał z koncertu trafił po części do niedzielnej "Uwagi" z Peją..) Mówił, że odda hajs z koncertu na dzieciaki.. uspokajał kolesia który coś tam pierdolił, że Legia wygrała z Lechem.. padło też stwierdzenie "wszystko na mój koszt" tylko, zaraz potem dodał że stawia każdemu wódę w barze.. Ogólnie to trochę PR-u było.
Trochę dziwi mnie pojechanie pod koniec Tedego, szczerze mówiąc nawet tego nie usłyszałem bo freestyle nie był zbyt wyraźny. No ale cóż..
Osobiście mam nadzieję, że nie zakończy to się beefem, bo po co.. -
Zwykły typ o ksywce Żurek.
-
Dymek
-
Hrabia/Panicz/Książe..Marchel
-
.
-
Świstak
-
Karwas »
-
Anonim
-
Rafał ...
Hahahaha 14-minutowy totalny nokaut Tedego w stronę Rysia. Na miejscu Peji nawet bym nie odpowiadał żadnym kawałkiem bo cała polska już sie chyba śmieje z niego. Hahahah! -
Ejdzej_xD
Jaki gruby diss!! Tede rozjebal Misia Rysia samymi wejsciami do dissow, a to co pokazal w zwrotkach to masakra. Smiechu co nie miara;]! -
the.
>Don Falcone napisał
> http://www.hip-hop.pl/news/projecto...
>
>moze byc ciekawie;) hehe
to sie porobiło;] -
jAwaNDS
dla mnie kozak dissik :D jaram sie slucham ze 2 godziny non stop :D elo pozdro dla RychA :) czekam na odpowiedz :) -
::
>Karwas » napisał
>No to czekamy na odpowiedź Rycho-Psycho :D
Tede się nie popisał... eh