-
Belweder
Witam , czy ktoś zna dokładny termin imprezy urodzinowej TDF-a w Mielnie . Chodzi o lipiec bo mam ustawic urlop do końca tego tygodnia ...
Pozdro 600 -
Olimpia Elbląg
-
PSYCHOSTACH
Główna impreza z okazji 34 Urodzin Tede i 30 Urodzin Dj'a Macu odbędzie się tradycyjnie w niedzielę, a w tym roku dokładnie 25 lipca, czyli dzień po faktycznych urodzinach Tede i na 2 dni przed prawdziwymi urodzinami Dj'a Macu. Impreza poprawkowa odbędzie się zaś 15 sierpnia 2010.
Tradycyjnie obie imprezy odbędą się w mieleńskim klubie Bajka/ Koko - Bongo. Więcej informacji podamy w miarę ustalania, ale jak co roku możecie przygotować się na najgrubszą imprezę roku! -
grb juliette™
-
-
English Summer Rain
http://www.youtube.com/user/Pejaslu...
nedzna prowokacja, bo w przypadkową zbieżność terminów nie wierze -
Samuraj
-
Jacek
Ja zamierzam i tak tam pojechac... najwyżej zbiorę wpierdol za PLNY :D a może spotkam Ryszarda gdzieś w Mielnie i podpiszę mi się na koszulce FUCK TEDE... :D
A taj szczerze jest to żenująca i nieodpowiedzialna prowokacja... "Goście" jednej czy drugiej imprezy mogą wszcząc jakieś niepotrzebne bójki między sobą...
Ten wypad może byc ciekawszy niż się zapowiadał wcześniej... :) -
Belweder
"Czy Jasno Czy Ciemno Nasze Jest To Mielno "
Będzie Grubo i może się coś dziać :) ... -
-
grb juliette™
>English Summer Rain napisał
> http://www.youtube.com/user/Pejaslu...
>
>nedzna prowokacja, bo w przypadkową zbieżność terminów
>nie wierze
CHOLERNIE PRYMITYWNY SPOSÓB ABY PRZYPADKIEM NIE STRACIĆ JAKIEGOŚ 'FANA', BARDZO WSPÓŁCZUJĘ POZIOMU INTELIGENCJI.
Peja po raz kolejny prezentuje, swój niski poziom inteligencji. trochę mi go żal że musi aż tak ubiegać się o swoich 'fanów' biedaczek. -
Napisz to jako komentarz pod filmem. Sam rysiek to udostępnił więc są duże szanse, że przeczyta. Pomyśl o reakcji psychofanów :D
-
grb juliette™
napisałam już komentarz, który był w poczekalni aby został dodany i anulowali mi, może to i lepiej jego fani, gdyby to zobaczyli pewnie najchętniej by mnie ukrzyżowali-.- -
GLAM RAPER
-
Foler
-
Anonim
no miał koncert to jak miało go nie być w mielnie?
podobno gadalkli,widzialem jakis filmik z Rysiem,TDFem i Wilkiem grożącym kamerzyście:)ale nie bylo zadnej zadymy jesli o to Ci chodzi,widzialem nawet pare zdjec Rysia z chłopaczkami w PLNach -
Belweder
jak zawsze było grubo,tyle dup cały klub się schlał , czekam na kolejne urodziny za rok w Mielnie :) -
grb juliette™