-
Mikołaj
http://www.youtube.com/watch?v=Qs9d...
Jak dla mnie dixon 37 to nie ta liga. Nie żebym ich hejtował, ale cóż, taka prawda. -
Olimpia Elbląg
dla mnie żałosne jak są kozaki niech to pokażą i diss nagrają a nie się tak napinają! myśle ze TDF to by zignorował -
Anonim
-
Anonim
-
-
Profi
-
Emil.
takie zaczepki są na maxa żałosne, ale cóż dixony wiedzą lepiej; p Myśle, że tede to oleje -
~
Tytuł jest nieadekwatny, moim zdaniem, do treści. Od kiedy krzyczenie "TEDE SSIJ" oznaczania zdissowanie kogoś?
Ogólnie rzecz biorąc, "trzecioligowy skład z Warszawy" chciałby się, jak widać, jakoś wybić.
Myślę, że Tede nie odpowie. Tak samo, jak nie odpowiedział na "dissy" gandziora. -
Jacek
Teraz wszyscy reprezentanci biedy, jebacze psów oraz palacze blantów pod blokiem będą się promowac na swoich koncertach (które grają za zwroty) krzycząc tego typu hasła... :) jest to smutne a zarazem zabawne :) -
Mikołaj
>ʀѕк napisał
>Tytuł jest nieadekwatny, moim zdaniem, do treści. Od kiedy
>krzyczenie "TEDE SSIJ" oznaczania zdissowanie kogoś?
Soreczka, ale za szybko wrzuciłem tego posta, chciałem poprawić na "dixon 37 zaczepia tedego", ale już nie mogłem.
-
the.
>Diego napisał
>No cóż... Niechaj
><- ten
>avek posłuży za komentarz
>
podbijam -
Stanik
-
Jednoosobowa armia
-
Zwykły typ o ksywce Żurek.
ja tam do Dixonów nic nie mam bo ich słucham ale wiadomo że do czołówki nie należą, a takie krzczenie jest śmieszne -
Jednoosobowa armia
-
miroooo
najsmieszniejsze sa komentarze ludzi, ktorzy w beefach tdfa sa przeciwko niemu. kocham czytac ich komentarze na utubie, chociazby pod czarnym wrzesniem peji ^^
TDF uwielbiamy cie, promuj polski, prawidziwy rap bez JP na 100% : ) -
{>Eat Shit And Die<}
-
Filipek
-
-
Profi
>Filipek napisał
>dixon37 dobra ekipa : ),pierdolić tego tedego.
>
>
Gumy użyj chociaż!