Tede & Wytwórnia Wielkie Joł [1773]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Fcuk Events

Organizacja Fcuk Events z dumą prezentuje swój kolejny projekt, dzięki któremu ten rok szkolny rozpocznie się w iście warszawski sposób!

Już 10 września w klubie Harlem słynącym z klimatycznych hip-hopowych imprez, wystąpi dla was gwiazda polskiego rapu TEDE, raper znany miedzy innymi z Warszafskiego Deszczu oraz projektów solowych. To pierwszy koncert artysty w Warszawie, na którym będziecie mogli usłyszeć kawałki z jego najnowszego dwupłytowego wydawnictwa GLAM RAP/ fcukTEDE.

GWIAZDA WIECZORU:

★ ★ ★ ★ TEDE ★ ★ ★ ★

O muzyczną oprawę imprezy zadbają także najlepsi Dj’e z ekipy Wielkie Joł!

Dj Macu

DJ Macu od ponad 10 lat regularnie gra w najlepszych klubach na terenie całego kraju, brał udział m.in. w Coke Live Music Festiwal, HipHop Kemp, Mazury Hip-Hop Festiwal, Festiwal w Opolu, Woodstock 2003 oraz Festiwal Top Trendy. Jego gorące i dynamiczne sety, będące perfekcyjnie dobraną mieszanką dobrego hip-hopu, R’n’B, funky i popu, zapewnią rewelacyjny oraz niepowtarzalny klimat niemalże każdej imprezie. Obecnie gra koncerty z ekipą Tede i Wielkie Joł.

Dj Tuniziano

Tunezyjczyk, który swoją przygodę z muzyką rozpoczął w bardzo młodym wieku. Pierwsze kroki jako DJ stawiał w klubach w rodzimym kraju. W 2003 roku przyjechał do Polski i tutaj rozpoczął studia. Przez pierwszy rok pobytu grał w łódzkim klubie Cube, a od listopada 2004 stał się rezydentem warszawskiego Klubu Harlem. Spotkać go można także w innych stołecznych lokalach, a także w klubach, podczas wydarzeń, koncertów i festiwali w całej Polsce. W jego setach przeważają takie gatunki jak R&B, funk, soul, hip hop oraz remixy arabskich bitów.

Dj Abdool

Od 2006 r. razem z DJ Zero tworzy team DJ'ski na koncertach Numera Raza. W tym samym roku wspólnie z Numerem nagrał dwa mikstejpy - "Minęło 43756200 Obrotów Winyla" i "Dokładnie tak", po ukazaniu których przemierzyli Polskę z cyklem imprez sound systemowych. Dj Abdool występował między innymi przed Jay- Z i Busta Rhymes. Na scenie można go zobaczyć i usłyszeć wraz z Numerem Raz oraz Warszafskim Deszczem.

Specjalnie dla was wspólnie z klubem przygotowaliśmy też wyjątkowe zniżki na barze:

Od 20 do 22 (Happy Hours):

- Piwo za jedyne 6zł

Przez całą noc:

- Burn + Wódka za 14zł

- Kamikadze za 12zł

W skrócie.

Kiedy: 10.09.2010
    Gdzie: Klub Harlem Kolejowa 8/10

GWIAZDA WIECZORU:

★ ★ ★ ★ TEDE ★ ★ ★ ★

Zagrają: Dj Macu, Dj Abdool oraz Dj Tuniziano
    Start: 20:00
    Koniec: ???
    Wejściówka : 20 PLN

Spieszcie się, ponieważ ilość wejściówek jest ograniczona !!!

Wejściówki do nabycia:

Mikolaj Pecko (605460660)
    Rafał Masny (695693955)
    Tomasz Felczyk (519441304)
    Marcin Gwistka (514583239)
    Norbert Mierzejewski
    Sebastian Pasut

Patroni:

- Wielkie Joł
    - New Zenith
    - PLNY
    - popkiller.pl

Zgoda dla niepełnoletnich:

TREŚĆ OŚWIADCZENIA

Ja,[imię nazwisko] wyrażam zgodę na udział mojego syna mojej córki [imię nazwisko] w imprezie w dniu 10 września, odbywającej się w klubie Harlem przy ulicy Kolejowej 8/10 w Warszawie.
    Mam świadomość, że w lokalu znajduje się bar, gdzie podawane są napoje alkoholowe.
    DATA:
    PODPIS:
    TELEFON KONTAKTOWY:

Gwarantujemy niezapomnianą noc - to jedyna taka impreza w Stolicy! Nie możesz tego przegapić !!!

http://www.fcukevents.com
  • Fcuk Events

Plakat.
  • Samuraj

zapraszam :D
  • grb juliette™

będę ofc
  • skowrońska.

również!
  • Anonim

wjeżdżam
  • Stanik

jest ograniczenie wiekowe?
  • grb juliette™

>SKOWROŃSKA.™ napisała:
    >również!

no pjonteczka!
  • skowrońska.

>Juliette™ napisała:
    >>SKOWROŃSKA.™ napisała:
    >>również!
    >
    >no pjonteczka!

no! <3
  • Zwykły typ o ksywce Żurek.

słuchajcie ktoś zamawiał te bilety przez któryś ten nr na wj podany? tzn tego maila pisał? bo ja wczoraj napisałem i tam podałem ilość wejściówek na jakie nazwisko i nr telefonu i nic mi nie przyszło ani nikt nie dzwonił
  • mistrz artur

poczekaj pewnie jutro się odezwą oni raczej nie pracują w weekendy

no w sumie też tak kminiłem, ale warto się spytać :)
  • Jednoosobowa armia

na 99% będę.
  • jestem lolsoon

ano, będę
  • NEO MARSHAL

VIDEO ZAPOWIEDŹ IMPREZY

będę i ja
  • _

czy jest możliwość zaplacenia przy bramce i wejscie z ulicy??? czy koniecznie trzeba dzwonic/pisać i zamawiać.?

to chyba zależy od tego czy zostaną, bo jak zostaną to tak
  • _

czy bilety można zamaiac pod tem mailem?

info@fcukevents.com
  • Łukasz

Wbijam z chłopakami.:D
| |

WWW.WIELKIEJOL.COM WWW.PLNY.PL WWW.HOLAHOLA.PL WWW.WIELKIEJOL.FOTOLOG.PL WWW.PLNY.FOTOLOG.PL Zamie...

Fotki

Miejsca grona (1)