Tede & Wytwórnia Wielkie Joł [1773]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ej mam takie pytanie ,bo wiem że w necie można kupic ciuchy marki PLNY ,ale czy jest jakis taki normalny skateshop gdzies w Wawie gdzie mozna dostac ciuchy tej marki ?
    słyszałem że gdzies na politechnice podobno jest ,może wie ktoś coś na ten temat ?
  • pyk

vert (który vertem tak naprawdę już nie jest :p) w pasażu metro ratusz i w pasażu pod riwierą - trzeba wysiąść na stacji metro politechnika, wyjść na ziemię, przejść na drugą stronę ulicy i wejść do przejścia podziemnego.
  • Anonim

a znasz moze jakas stronke internetowa tego sklepu ?
  • pyk

nie :)
  • Anonim

aha szkoda :p
    ale thx za wskazowki jak trafic; ]
    pozdro; ]
  • #Móżyn

ostatnio szukalem verta pod riwierą i w chromie mi powiedzieli ze skasowali.. a chciałem sobie kupić żółtego miszcza XXL tylko pod bankowym już sprzedali..;/
  • Cris

ej nie wiecie gdzie mozna w wawie dostac bluze powazny przekaz?
  • 19(L)16 MOKOTÓW!!

Na Politechnice są:)
  • AdsoN

No z jednej strony to lepiej że są te sklepy, bo też na wysyłki to ciężko, problemy z rozmiarami etc..... Dlatego warto iść do sklepu, ja generalnie to chcę sobie buty kupić i właśnie do sklepu się wybiore. Dzięki równierz za instrukcję. Pozdro!
  • pyk

yyy, a twoja chęć kupienia sobie butów to w jakim kontekście ?
  • J_ j

ej ja nie jarzę. To na politechnice można kupić rzeczy PLNY' ów ?
  • Nasti

>
    ej ja nie jarzę. To na politechnice można kupić rzeczy PLNY' ów ?

W sklepie niedaleko:) Nie dosłownie "na politechnice":)

Może chodzi mu o buty firmy supra które są na holahola
  • J_ j

no to wiem gdzie są te skklepy skate'owskie w podziemiach; ) Dzięki :D
  • #Móżyn

to w którym sklepie tam mają plny?
  • Dawid

>ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ #4 Collector ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ napisał
    >to w którym sklepie tam mają plny?

VERT znajdziesz na stoprocent :)
  • #Móżyn

wcześniej pisałem że ostatnio mi w chromie powiedzieli że verta już nie ma w tym przejsciu obok metra politechnika.. a mi sie nie chce jechać i sprawdzac wiec zakladam z gory ze juz go tam nie ma;] soł. jakieś inne propozycje?;> może ktos z was ma do opchnięcia żółtego miszcza xxl/bezl; ]
  • Artur

Jest jakis sklep z PLNami, Syndromami i innymi ciuchami z hola na politechenice. Najwyrazniej niedawno otworzony.
    Nie pamietam ktory to Vert ale chyba ten najwiekszy i jeszcze miesiac temu funkcjonował.
    Ale moge sie mylic, rzadko tam bywam.
  • Dawid

Z tego co słyszałem to Vert działa na politechnice:D aż się zapytam dziś :)
    Jak nie tam to Chmielna 21.
  • pyk

w prawdziwym vercie na chmielnej nie ma peelenów.
  • Dawid

byłem przekonany ,że są (akurat raz tylko byłem zza szyby bo zamknięty był) :) no cóż lekka pomyłka :D dzięki za poprawienie bo w błąd wprowadzam :D

czyli trzeba na politechnike
| |

WWW.WIELKIEJOL.COM WWW.PLNY.PL WWW.HOLAHOLA.PL WWW.WIELKIEJOL.FOTOLOG.PL WWW.PLNY.FOTOLOG.PL Zamie...

Fotki

Miejsca grona (1)