-
Anonim
Ej mam takie pytanie ,bo wiem że w necie można kupic ciuchy marki PLNY ,ale czy jest jakis taki normalny skateshop gdzies w Wawie gdzie mozna dostac ciuchy tej marki ?
słyszałem że gdzies na politechnice podobno jest ,może wie ktoś coś na ten temat ? -
pyk
vert (który vertem tak naprawdę już nie jest :p) w pasażu metro ratusz i w pasażu pod riwierą - trzeba wysiąść na stacji metro politechnika, wyjść na ziemię, przejść na drugą stronę ulicy i wejść do przejścia podziemnego. -
Anonim
-
pyk
-
-
Anonim
-
#Móżyn
ostatnio szukalem verta pod riwierą i w chromie mi powiedzieli ze skasowali.. a chciałem sobie kupić żółtego miszcza XXL tylko pod bankowym już sprzedali..;/ -
Cris
-
19(L)16 MOKOTÓW!!
-
AdsoN
No z jednej strony to lepiej że są te sklepy, bo też na wysyłki to ciężko, problemy z rozmiarami etc..... Dlatego warto iść do sklepu, ja generalnie to chcę sobie buty kupić i właśnie do sklepu się wybiore. Dzięki równierz za instrukcję. Pozdro! -
pyk
-
J_ j
-
Nasti
>
ej ja nie jarzę. To na politechnice można kupić rzeczy PLNY' ów ?
W sklepie niedaleko:) Nie dosłownie "na politechnice":)
Może chodzi mu o buty firmy supra które są na holahola
-
J_ j
no to wiem gdzie są te skklepy skate'owskie w podziemiach; ) Dzięki :D -
#Móżyn
-
Dawid
>ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ #4 Collector ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ napisał
>to w którym sklepie tam mają plny?
VERT znajdziesz na stoprocent :) -
#Móżyn
wcześniej pisałem że ostatnio mi w chromie powiedzieli że verta już nie ma w tym przejsciu obok metra politechnika.. a mi sie nie chce jechać i sprawdzac wiec zakladam z gory ze juz go tam nie ma;] soł. jakieś inne propozycje?;> może ktos z was ma do opchnięcia żółtego miszcza xxl/bezl; ] -
Artur
Jest jakis sklep z PLNami, Syndromami i innymi ciuchami z hola na politechenice. Najwyrazniej niedawno otworzony.
Nie pamietam ktory to Vert ale chyba ten najwiekszy i jeszcze miesiac temu funkcjonował.
Ale moge sie mylic, rzadko tam bywam. -
Dawid
Z tego co słyszałem to Vert działa na politechnice:D aż się zapytam dziś :)
Jak nie tam to Chmielna 21. -
pyk
-
Dawid
byłem przekonany ,że są (akurat raz tylko byłem zza szyby bo zamknięty był) :) no cóż lekka pomyłka :D dzięki za poprawienie bo w błąd wprowadzam :D
czyli trzeba na politechnike