-
Izaak
co lubicie w ich muzyce, a czego nie, ulubione piosenki. piszcie wszytsko co przyjdzie na myśl :) -
Anonim
Wilki były fajnym zespołem, kiedy jeszcze nim nie były :P
Czyli w czasam Madame :P -
Izaak
-
^Katri Kokkonen^ (Milka)
Wilki są faaajne:) Bardzo ich lubię, choć musze przyznać, że dawniej fajniej grali, bardziej mi się podobała ich muzyka, ale nie znaczy to, że teraz ich nie lubie. Bardzo mi się podobają solowe płyty Roberta, wkurza mnie "Bohema" z najnowszej płyty :P a najlepsza płyta zespołu moim zdaniem to "Przedmieścia" -
-
Izaak
Taaaaaaaaak przedmieścia są cudowne! kiedys słuchałam ich na okrągło!
ale im więcej płyt tym gorzej niestety :I
chociaż na Wtrze są dwie bardzo dobre pioseki, reszta jest raczej jako wypełniacz, jak sądzisz?? -
^Katri Kokkonen^ (Milka)
w sumie to 'Watra" dość mi się nawet podoba:):) fajna jest tytułowa piosenka, podoba mi sie tez bardzo "Słońce pokonał cień" "Atlantyda łez" tez jest spoko "Bossanova o duchach" mi się za bardzo nie podoba :P w sumie jest całkiem całkiem...choć masz racje, że gorzej niz kiedyś, niestety... -
Izaak
"the more we have the more we want" jak to kiedys spiewał V.Valo w swoich piosenkach...
ewnie rozchodzi się o pieniądze, komercja złapała nawet członków "bohemy"...
zle sie dzieje w panstwie polskim :) -
anuszka
Witam Wilkolaki; ) widze ze wszyscy podobne gusta mamy... te same utwory te same plyty nam sie podobaja :) hmm... czyz to nie dziwne? :> Mysle ze to pewnie przez ta ich magie i dosc specyficzny klimat wiekszosci piosenek - bo chyba niezwykle jest to ze ich plyty sa jednymi z nielicznych ktore nam sie nie nudza.. co wiecej! - ktorych nie potrafimy odlozyc nawet na jeden dzien (a przynajmniej ja tak mam - uzaleznienie - brzydka rzecz wiem, ale w tym przypadku przynajmniej malo szkodliwa); ) -
Anonim
-
Izaak
-
Anonim
-
Anonim
- muzyka współgra z życiem ludzików
- głos Gawlińskiego- wprowadza moje ciałko w pozytywne wibracje; -)
- klimat.. coś dla wrażliwców; muzyka bardzo różnorodna; można posłuchać, gdy jest dobrze i gdy jest źle; jest wesoło i śmiesznie, jest spokojnie i z nutką zadumy
- Wilcze Stado- dużo fajnych ludzików.. -
Wilk
> Wilki były fajnym zespołem, kiedy jeszcze nim nie były :P
> Czyli w czasam Madame :P
Dobrze mówi, piwa jej!
Muzyka z czasów Madame byl świetna. A ja mam tylko kilka kawałków na krzyż ):
-
Anonim
wilk - tez mam kilka kawałków Madame i jeszcze opere na kasecie. madame w mp3. ciekawe czy przypadkiem nie sa to te same kawalki, moze sie nie dublujemy? -
zazuza87
Wilki, wyjątkowa muzyka, wyjątkowe teksty i wyjątkowi ludzie :) Ostatanio byłam na ich koncercie, na prawde dobrze sie bawiłam, a między zespolem a publicznościa nie bylo żadnej bariery spolecznej ... Gawlinski rozmawialmz nami podczas koncertu jak zwykly człowiek, nie jak jakaś gwiazdka na niebie coraz jasniej swiecaca. Po koncercie nawet na zdjecia dal sie wyciagnac z samochodu hehe :) A o ulubionych piosenkach trudno tu mowic ... Urke, Eli lama Sabahtai, Słonce pokonał cień, fajnie ze jestes ... itd, itp ... :) -
Anonim
uwielbiam "stare" Wilki, stare kawałki, mocna muza, doprawiona romantyzmem-"Eroll", "Beniamin", "Ballada Emmanuel", "Amiranda", "Gloria", "Jasne ulice" ach:)))
No i wyciszające kawałki- "Śpij mój śnie", "Trzy noce z deszczem", "O miłości", "Son of the blue sky"..:)
Ale osobiste, najukochańsze dźwięki płyną z "O sobie samym" mogłabym słuchać i nie przestawać..:) -
Anonim
Lubię Wilki ale najbardziej podobaja mi sie "stare" Wilki i piosenki z tamtego okresu:"Moja baby","Son of the blue sky", "Trzy noce z deszczem","Beniamin".....Choci az "Słońce pokonał cień" jest niczego sobie :-). -
anuszka
Heh ja tez mam pare swoich ulubionych piosenek Wilkow ale wiecie... jak tak teraz ich slucham to mysle... ze jednak wszytskie sa malymi perelkami muzyki! jedne mniejszymi inne wiekszymi a jeszcze inne to ogromniaste perly! jak np "son of the blue sky" - ta piosenke znaja chyba wszyscy, nawet jesli nazwa "wilki" nie mowi im nic/ czego i tak powinni sie wstydzic!; )/ -
Anonim
UUUU... Moich ulubionych piosenek Wilków jest sporo... Mam ich płytę Wilki 4 i podwójną Wilki i Robert Gawliński-Największe przeboje... Uwielbiam je. Ale nie znoszę Baśki. Urke tez mnie wkurza, tak samo jak Bohema i Nie stało się nic. A głos Gawlińskiego jest świetny... Taki... nastrojowy, głęboki... ale ich wcześniejsze piosenki były o wiele lepsze... A piosenek z Madame nie znam, więc możecie napisać parę tytułów? (może je jednak znam...). -
^Katri Kokkonen^ (Milka)
o tak...wokal Roberta jest bardzo fajny:):)
Niestety nie znam piosenek Madame...
Też nigdy nie lubiłam "Baski" :P "Urke" spoko, no ale i tak najlepsze są stare Wilki i wszystkie solowe płyty Roberta-zajefajne!!:D