-
Tom'ash
Wie ktos moze czy istnieje takie cos jak gielda ze sprzetem do windsurfingu albo gdzie mozna go w miare przystepnie kupic ?? -
Yatsek
yooo.najlepiej wybierz sie do zachodnich sasiadow...duzoooo taniej zobacz sam http://www.e-buy.de!!
peace -
Vuk Karadžić
-
Surf
byl surf festival w chalupach na boze cialo i byla gielda sprzetu.. a tak poza tym szukaj najlepiej na allegro albo na Helu - tam ludzie wywieszaja pelno ogloszen na kempingach (najczesciej na wejsciu do kibli:P) pzdr. -
-
Anonim
Dobry sprzet, nowy i uzywany maja w sklepach przy Wale Miedzeszynskim 377 (przy yacht klubie). Po sezonie przywoza dechy z zagranicy, czesto mozna znalezc cos taniego w zajebistym stanie. Ogolnie ja sie tam zaopatruje... -
Ad@mo
dobra rada nie kupujcie nic po sezonie z rodos w szczegolnosci zagli...,a deska jest cala jedna na dwadziescia:) -
Disc Master; )
na wale .. albo po sezonie ...
z zagranicy tez nie jest zła opcja ... :) -
Anonim
dobre ceny ma Easy windsurfing,mogilenska 6,Poznan,ale jest tam tylko nowy sprzet -
Booz
Na pewno nie u goscia, ktory mi zdjal zagielek z dachu na stacji benzynowej w sobote!!!! skur.....ły debil!! On nie zarobi, bo nic to nie bylo warte, a ja nie poplywam przy odpowiednich warunkach!!
BP w Łomzy..... nie polecam sie zatrzymywac -
Anonim
za ile mniej wiecej kupowac taki koplet dla poczatkujacego. bo ceny sa dosc rozne. samemu kompletowac czy kupowac od kogos zestaw?
pzdr