- 1
- 2
-
Surf
hehe..mam nadzieje, ze nie za intensywnei dodaje tematy.. :P Ale mam ich tyle;)
Filmy: ulubione, co polecicie?
Dam sie wypowiedziec zanim Was zasypie tytulami:D
pozdro:) -
franc
zapomnialas dac [OT] w temacie =)
polecac polecam "Saw", ale mam na kompie, w kinie u nas jeszcze nie było, po polsku "Piła" chyba. Cos w stylu "Siedem", o ile kojarzysz. -
Surf
hehee.. fajnie fajnie.. ale chodzilo mi raczej o windsurfingowe:) Moglam sprecyzowac:P hehe -
franc
haha, no zastanawialem sie nawet chwile, po czym stwierdzilem, ze nie widzialem zadnego filmu windsurfingowego (no jakies tam pwa na necie i domowej produkcji) wiec pomyslalem, ze chodzi Ci o te inne.... czyli nie OT :P -
-
Angsar
haha az sie cisnie na usta "Bay watch" :] ale nieststy nie ogladalem tak uwaznie aby podac ktore odcinki byly o windsurferach :] -
snoob
-
franc
-
>>dario<<
-franc- film piła? dobry był? wydaje mi sie ze scenariusz nawet nawet ale gra aktorska i pewne pomysły opierały sie na naiwnosci widza, przypomnij sobie dobrze ten film i bedziesz wiedział o co mi chodzi......... ajjjjjj :) -
franc
pewnie, ze tak... mimo wszystko film godny polecenia, w koncu cos INNEGO; )) zakończenie rozbija, ale jest malo wiarygodne... right; ) -
Surf
"pug 'n' play", "RIP", "About time" - moje 3 ulubione:D a no i "Josh Stone the aloha man" i "Francisko Goya" rzadza.. hehe.. a no i wszystkie PWA, jeden z Brianem Talma - widzialam na extreme zajebisty:D hihi -
snoob
jest jeszcze jeden zajebisty zerknijcie do grona freestyle/wave :)))) -
Anonim
O, jeśli wy a propos filmu, to może ktoś widział film o surferach Stacy'ego Peralty? Bardzo zależałoby mi na jakimś info. Przeszukałam allegro i google i nic, zero, nul.
Może któryś/któraś z szanownych pasjonatów coś wie?
-
Surf
ale jaki tytul? TRo jest ten co oni jezdza po calym siewiecie i szukaja fali? taki sprzed 20 lat? Bo byl na extreme i mam nagrany:D -
Anonim
wiesz co, nie pamietam tytułu,
ale to raczej starszy niż nowszy.
podobno to coś na kształt dokumentu urozmaiconego (cokolwiek ta nazwa mialaby oznaczac); P
masz nagrane na vhs/dvd? -
Surf
vhs.. musze odszukac.. no to jest kilku ziomali, ktorzy jezdzili po calym swiecie i szukali najlepszej fali i filmowali to odwiedzajac wszystkie znane i nieznane spoty:) A kolesie sa z Hawajow:) -
Anonim
hm, to może to to.
problem jest tylko taki, ze ja nie mam video na vhs... kurka wodna, rozejze sie i dam znac na priv, ok?
i dziekuje :) -
snoob
-
Surf
Olenko - spoko:D
a snoob jak ja mam z vhs'u na emule to niby wrzucic? :P buheheh -
Angsar
karta telewizyjna potrafi czynic cuda =] troche dysku w zapasie. jakosc jednak nie gwarantowana przez producenta.
A minister zdrowia i jakosci wrecz zabrania!; P -
~ San Miguel ~
A ja mam na kompie bardzo fajny filmik "Free your mind" Larsa Petersena i kiedy nie mam możliwości się pluskać, to siedzę i godzinami patrze się na błękitną wodę, fale i bryzgającą pianę, zachody słońca i tego kolesia, który z deską robi niesamowite rzeczy.......
A poza tym znalazłem gdzieś też fajny filmik Gaastry. Jest troszkę krótki, ale muzyka, słońce, błękit wody no i triki są tak dobrane, że mógłbym go oglądać w nieskończoność :P
Ahhhh.........gdzie to lato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdr
- 1
- 2