-
Crikey!
Elo!! na wczesniejszym forum ktos wspomnial ze zeby zaliczyc egz z pomewu wystarczy znac z 10 zadan bo daje ciagle cosik podobnego...
zatem - POMOZCIE!! i powiedzcie jakie to zadania :] napewno kilku osobom z grona si eprzyda ta informacja... pzdr -
Anonim
Ile razy ja mam to jeszcze pisać?; )
http://wip.wz.cz/dane/index.php?id=... -
delighted! :)
Czy mozna sciagac na POMEWie ..? Czy naprawdę bardzo ciężko to zaliczyć..? -
Anonim
ściągać? da rade, ale nie bardzo wiem co tam moze pomoc sciaga... a czy zaliczyc ciezko? czasem sie czlowiekowi wydaje ze umie wszystko a nie zaliczy, czasem lewy da zadania ze szkoda gadac, a czasem sie ot tak zaliczy :) -
-
Anonim
-
Michał
jest tak ze trzeba generalnie cos wiedziec, wiekszosc ocen to 3, trzeba wszystko zrobic zeby w ogole ja dostac, a jak sie idzie na rozmowe to odpowiada sie z tego co ma sie zle na pracy, sciaga sie bez problemu, widzialem kiedys jak ktos z ksiazki pisal cos, no ale jest tak ze trzeba umiec robic zadanka, pierwsze pytanie na 1 to jest chyba zawsze:
znalezc reakcje w podporach i ile jest rownan rownowagi - cos takiego jak
reszta niby sie zmienia ale wszystko jest u niego w ksiazce dobrze opisane
a no i lipa jest taka ze jest pytanie i 5 min na odpowiedz,
a ras na 2 zrobil tak ze jak sie 1 zad. nie rozwiazalo to 2 i 3 sie nie dalo bo trzeba bylo wyniki z 1 wziac :-(
Ale ogole nie terminow jest duzo i nie ma co sie stresowac, kiedys sie zda:-) -
Korbolus
konstruktorze!!! nie ma sie co stresować ten kto to zaliczył :P ja musze do września to popchnąć bo jak nie to lipa
pierwszemu rokowi podpowiem ze bardzo ważne jest równanie różniczkowe linii ugięcia belki -
Crikey!
a czy sprawdza dowod tozsamosci ?:> moze ktos chcialbym sie za stosowna oplata wybrac za mnie zechcial :P :] -
Anonim
nie wiem w sumie o kim mowicie, ale jesli o klasztornym to u nas sprawdzal bardzo dokladnie dokumenty -
Asia
-
Ja tez prosze o kogos za mnie na egamin..:) jesli to da sie zrobic i dowodzikow nie sprawdza... -
17000
dobra kto mnie nauczy mechany w 5 sekund??szukam chetnych,jak by sie tacy znalezli wysylajcie szybko wiadomosc do mnie.HELP! ! ! -
Crikey!
-
Koti
no mozna podchodzic tyle razy ile terminow zarzadzi mister Lewinski ... czyli sporo bo juz stracilem rachube ktory to bedzie moj kolejny terminek 6 ... 7 czy moze nawet 8 .... :D -
Korbolus
a najlepszy jest Gajdak, tyle już terminów było a on jeszcze ani razu nie był... -
Galus
Korbolus Ty z nieba spadles, ja i Hubert nie bylismy ani razu...nie bylo co podejmowac ryzyka....;pd -
-
Crikey!
a ja juz w poludnie sobei darowalem i wole druga czesc staty zaliczyc w piatek a nie sie pomewem stresic... zawsze wrzesien czeka :P :] -
Korbolus
no to ładnie Galus, w sumie to wyglądasz na takiego co nie był jeszcze na mechanie; P ale co do Huberta do byłem pewien że już kiedyś był... -
Galus
ogarnij sie korbolus!! heheee
jutro 2 rok siedzi na koncu, tak zawsze levy kaze!
wiedz sciagniemy!!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne