-
Anonim
podobno Pazio w teście który daje na koniec na zaliczenie daje pytania które byly juz w testach z poprzednich lat, slyszalam ze kluczem do zaliczenia przedmiotu jest zdobycie jak najwiekszej ilosci testow z zeszlych lat i przygotowanie sie z nich (nie chce przez to powiedziec zebyscie sie nie uczyli z niczego innego, bo zapewne dorzuci kilka nowych pytan ale ogolnie podobno nie chce mu sie za bardzo ukladac wiec miesza te ze starych testow), w kazdym razie jesli ktos takimi testami dysponuje niech sie podzieli, wymienimy sie mailami itd, ja sama powinnam niedlugo jakies testy z dziennych miec, jak bede miala dam znac -
Anonim
Na dodatek test sprawdzają 2 studentki, wystatrczy umieć się dogadać.... :) -
Anonim
http://www.zim.friko.pl/ tutaj jest kilka testów + rozne inne "pomoce naukowe" -
Grono.Net
-
-
Anonim
miałem u niego zaliczenie...takie same dal na zerowce i na poprawie...ale nie wiem jak jest z doborem pytan bo jestem na zaocznych i nie wiem czy te same mielismy...ale zaliczyl wszystkim bo sie mu spieszylo....wyjezdzal na narty w Alpy:) -
katrina
z tego co pamiętam łatwo jest u neigo zaliczyć. Ja bez problemu zaliczyłam marketing na 5. Da się ściągać,a później daje te same testy na poprawie.Więc nie ma się czego bać :) -
Ober
-
Anonim
-
Anonim
Nie każdy, u nas było pare osob, które nie przyszło na zerówkę i kolo się wkurzył, bo nie mógł w Alpy jechać w czasie sesji i musiał im zaliczać w "poprawkach"; ) -
Grisza ®
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne