-
Andrzej ANDY "K"
-
Anonim
-
just polityk
-
Hercules
-
-
Anonim
Zawsze są wyjątki potwierdzające regułe :p
Zarówko u kobiet na kierunkach scisłych jak i u facetów na kierunkach humanistycznych; -) -
marta
no tak. szkoda ze jeszcze nikt nie napisał że kobieta idzie na takie studia tylko po to zeby męża złapać.
gadacie takie rzeczy a potem dziwicie się że tak mało dziewczy jest na takich studiach.
grrrr..... -
edi
-
Anonim
Nie no Trusia. Kobieta nie musi chyba iść na takie studia aby znaleść męża? Do tego chyba w ogóle nie trzeba iść na studia ale na imprezke; -) -
marta
widzisz, to co napisałam jest tak samo sensowne i prawdziwe jak temat tej dyskusji.
i niestety z życia wzięte....
a na KOBIETE INFORMATYKA wymyślono już okroeslenie, pewnie wyda się WAM egzatyczne, ale moze warto je dodać do swojego słownika : INFORMATYCZKA
-
Anonim
Informatyczka? Ciekawe w jakim slowniku sprawdzalas...chyba ze pod redakcja Kazimiery....Kazimiery Szczuki...obok adwokatki i doktorki; ) -
Anonim
P.S. Ja tez znam pare okreslen na KOBIETE INFORMATYKA ale nie bede przytaczal bo jeszcze poczujesz sie urazona; ) -
Hercules
Odchodząc na chwilę od żartów i wszelkich uprzedzeń, bo pisać o tym można długo:
Moja siostra cioteczna jest "informatyczką" i naprawdę nieźle wymiata w temacie baz danych. Płeć nie ma tu wiele do gadania. Jak ktoś jest dobry, to jest dobry. -
Anonim
Chodzi poprostu o to że jakoś natura sobie tak wymyśliła że mężczyźni lepiej rozumieją nauki ścisłe a kobiety humenistyczne. Widać to już od tysięcy lat więc nie jest to żadna nowość a raczej jakieś uwarunkowanie genetyczne; -) -
edi
eee tam uwarunkowanie..kwestia co kto lubi i w czym sie lepiej czuje...a jesli wchodzimy juz w genetyke to ja to odziedziczylam po ... mamie;) -
Hercules
Jeżeli zainteresowanie naukami ścisłymi się dziedziczy, to ja jestem adoptowany :D -
Ðebbe
-
Sebek
no i oby tak dalej :)
Panowie przyszli informatycy, czyż nie fajnie by było w przyszłości pracować z kobietami zamiast samymi facetami ? :) -
Anonim
Ależ oczywiście :-) Nie ma to jak miła partnerka :-)
Co do wyników naszych dziewczyn na uczelni to są one równie rozbierzne co panów. Nie zauważyłem żadnego wybijania się; -) Trzeba będzie spojrzeć na liste stypendiów naukowych. -
marta
-> lukson czepiasz się naszej/ =kobiet na tych studiach/ kobiecości czy umiejętności??
-
Anonim
W zaden sposob nie chce podwazac waszych umiejetnosci bo nie uwazam zeby plec miala tu jakiekolwiek znaczenie, jednakze sorry ale "informatyczka" to brzmi conajmniej smiesznie; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne