WSISiZ WIT [waw] [1289]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Andrzej ANDY "K"

Czy waszym zdaniem to prawda???
  • Anonim

Tak.
    Wyjątki potwierdzają regułę.
  • just polityk

zwlaszcza studentki naszej uczelni :D
  • Hercules

Ciekawe, jak mówi się o facetach na pedagogice...
  • Anonim

Zawsze są wyjątki potwierdzające regułe :p
    Zarówko u kobiet na kierunkach scisłych jak i u facetów na kierunkach humanistycznych; -)
  • marta

no tak. szkoda ze jeszcze nikt nie napisał że kobieta idzie na takie studia tylko po to zeby męża złapać.

gadacie takie rzeczy a potem dziwicie się że tak mało dziewczy jest na takich studiach.

grrrr.....
  • edi

po prostu zabic:)
  • Anonim

Nie no Trusia. Kobieta nie musi chyba iść na takie studia aby znaleść męża? Do tego chyba w ogóle nie trzeba iść na studia ale na imprezke; -)
  • marta

widzisz, to co napisałam jest tak samo sensowne i prawdziwe jak temat tej dyskusji.
    i niestety z życia wzięte....

a na KOBIETE INFORMATYKA wymyślono już okroeslenie, pewnie wyda się WAM egzatyczne, ale moze warto je dodać do swojego słownika : INFORMATYCZKA
  • Anonim

Informatyczka? Ciekawe w jakim slowniku sprawdzalas...chyba ze pod redakcja Kazimiery....Kazimiery Szczuki...obok adwokatki i doktorki; )
  • Anonim

P.S. Ja tez znam pare okreslen na KOBIETE INFORMATYKA ale nie bede przytaczal bo jeszcze poczujesz sie urazona; )
  • Hercules

Odchodząc na chwilę od żartów i wszelkich uprzedzeń, bo pisać o tym można długo:

Moja siostra cioteczna jest "informatyczką" i naprawdę nieźle wymiata w temacie baz danych. Płeć nie ma tu wiele do gadania. Jak ktoś jest dobry, to jest dobry.
  • Anonim

Chodzi poprostu o to że jakoś natura sobie tak wymyśliła że mężczyźni lepiej rozumieją nauki ścisłe a kobiety humenistyczne. Widać to już od tysięcy lat więc nie jest to żadna nowość a raczej jakieś uwarunkowanie genetyczne; -)
  • edi

eee tam uwarunkowanie..kwestia co kto lubi i w czym sie lepiej czuje...a jesli wchodzimy juz w genetyke to ja to odziedziczylam po ... mamie;)
  • Hercules

Jeżeli zainteresowanie naukami ścisłymi się dziedziczy, to ja jestem adoptowany :D
  • Ðebbe

akurat kobietom u nas na uczelni chyba najlepiej idzie; )
  • Sebek

no i oby tak dalej :)
    Panowie przyszli informatycy, czyż nie fajnie by było w przyszłości pracować z kobietami zamiast samymi facetami ? :)
  • Anonim

Ależ oczywiście :-) Nie ma to jak miła partnerka :-)

Co do wyników naszych dziewczyn na uczelni to są one równie rozbierzne co panów. Nie zauważyłem żadnego wybijania się; -) Trzeba będzie spojrzeć na liste stypendiów naukowych.
  • marta

-> lukson czepiasz się naszej/ =kobiet na tych studiach/ kobiecości czy umiejętności??

• Anonim

W zaden sposob nie chce podwazac waszych umiejetnosci bo nie uwazam zeby plec miala tu jakiekolwiek znaczenie, jednakze sorry ale "informatyczka" to brzmi conajmniej smiesznie; )
| |

Grono studentów WSISiZ/WIT.

Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)