WSISiZ WIT [waw] [1289]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aruan

Od paru lat próbuję je zaliczyć, zawsze wydaje mi się że umiem, potem piszę dużo na eggzaminie, potem nie zdaję i nie wiem jak to się dzieje. Czy mógłby mi ktoś poświęcić ze 2-3 godzinki i mi pomóc? Słowo daję cały czas myślę że umiem, chyba robię jakieś głupie błędy.
  • Sebek

ja się bawiłem z tym ze 2 lata u Gładysia, w końcu zaliczyłem ale nie wiem jakim cudem; P
  • Anonim

a ja wiem jakim cudem zaliczylem:)))))
  • Anonim

Dobrze zaliczyłem te BO więc chyba będę mógł pomóc. Odezwij się na priva to może uda nam się jakiś termin ustalić albo coś; -)
  • Anonim

OOO to ja tez bym sie podczepil bo tez sie z tym bujam...hehe
  • I.R.A.

chmul j mfouf ck,vhkdl fulfhlf dyuidiood
  • just polityk

ja bylem zwolniony z bo :D za dobre wyniki na cwiczeniach :D
  • www.lukaszslowak.com

Ja pamietam, ze Sylwster chyba mi z 4 szanse dawal przed tym jak mi w gescie prezentu postawil z ogromny kredytem zaufania 3. Chociaz trzeba przyznac ze ten przedmiot jest trudny.
  • <Aikman>

Jakoś tam da się go zaliczyć. Moim zdaniem warto zebrac dobre notatki z ćwiczeń teoretycznych i przerobić to co było przy kompach. Wykładay są conajmniej zbędne bo nie wnoszą nic. Wystarczy popatrzeć na prowadzącego :)
  • Aruan

Witam, ja w sprawie nieszczęsnego BO... niedługo chyba egzamin a ja nie chciał bym go teraz zawalić. Napisz mi kiedy moglibyśmy się spotkać - czy pasuje Ci w tygodniu godzina ~16 lub później na Gizów?

Dzięki, pozdrawiam,
    Rafał
  • Naczelny Improwizator

JA też niestety bujam się z tym gównem... z chęcią przyjmę materiały jakieś, więc też się do tematu podłączę ....

Pozdr,
    Tomek
  • Anonim

Ja ogólnie też mam swoją sesje na głowie i pisanie zaliczenia z PAP'u :/ Daj znać kiedy egzamin to będzie można coś z czasem pokombinować. Może w weekend jakoś się ustawić czy coś. Jakby co wal na priv albo na maila samsonow@wit.edu.pl predzej odczytam maila niz grono; -)
| |

Grono studentów WSISiZ/WIT.

Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)