-
Robert
witam,
ma ktoś może rozwiązane testy z egzaminu z swd (chodzi o zaoczne), byłbym wdzięczny
na pierwszym terminie zdobyłem całe.... 2 pnk:) może na poprawce będzie lepiej i Grzegorzewski nie każe mi się przesiąść......
pozdro
-
Anonim
-
somebody
tutaj jest moja grupa: http://warrior1.waw.pulsar.com.pl/s... -
Anonim
-
-
Maciek
Czy jest tu moze osoba, lub osoba ktora zna kogos kto daje korepetycje z tego przedmiotu ?
Maciek -
...:(
wlasnie strasznie dupna akcja; D ja to porpawiam mam jakies wyklady zeskanowane i sie z nich ucze ale koles przewaznie daje z 3-4 zadanka :>
napewno 2 zadanka na karty beda i 1 zadanko na srednia ucieta lub windsorowska lub test znakow lub rangowanych :>
a wogole jak wyniki z 1 terminu :> -
mam pytanko kto zrobil to zadanie z szeregiem i z ta tabelkoa SSA SSE SST :> bo ja stoje w martwym punkcie :>
aa w zeszlym roku bylo tak ze nie bylo grzegorzewskiego na 2 terminie moze i w tym tak bedzie :D -
Maciek
SSA=SST-SSE
MSA=SSA/r-1 (chyba r=6)
MSE=SSE/n-1 (chyba n=4)
F=MSA/MSE
H: M1=M2=M3=M4
K: nie prawda H
3,0986>lub<αlfa - nie wiem jaka alfa (0,05 ???)
Jesli 3,0986>αlfa to nie odrzucamy hipotezy H co oznacz, ze skarzenie w jeziorach nie rozni sie znaczaco.
Jesli 3,0986<αlfa to odwrotnie.
Jak ktos wie z czego bierze sie ta alfa to niech napisze prosze.
Maciek
-
Anonim
alfa jest to poziom istotności. Zazwyczaj jest on podany w zadaniu, jeśli go nie ma to zazwyczaj przyjmuje się, iż alfa = 0.05. -
-
Jackal
czy jutro dalby ktos rade wczesniej przyjechac, powiedzmy na 14.00 i mi wytlumaczyc te zadanka... jest to moj ostatni egzamin w tej szkole, fajnie byloby go wreszcie... mam nadzieje ze komus sie uda dotrzec na 14 -
-
Wariat...
-
dobra narazie mi sie myslec nie chce ale mogl by ktos rozwiazac te zadania i jakos wkleji :D bo koles troche zwalil te pytania i nie zdalem :O -
.. :: Kowal :: ..
-
Dominik Woźny
Grzegorzewski to najbardziej sensowny profesor na tej uczelni... nie mieliscie jeszcze zajec z mgr inż. Ngu Yen Quoc Thanh... polecam .....sie przepisac do kogos innego..... -
oj przy dobrej informacji co i u kogo zdawac to nap[rawde pedzi sie caly czas do przodu :D -
hmmmm skoro poprawki sie zblizaja :D to mozna by jakos powpisywac tu rozwiazania zadan itp :| bo ja nic nie wiem i nie mam jak sie nauczyc tego :|
-
Grono.Net
-
ma ktos moze zadanka rozwiazane z szerwgow czasowych i kart :D bo dla mnie to magia :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentów WSISiZ/WIT.
Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce