WSISiZ WIT [waw] [1289]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Robert

witam,

ma ktoś może rozwiązane testy z egzaminu z swd (chodzi o zaoczne), byłbym wdzięczny
    na pierwszym terminie zdobyłem całe.... 2 pnk:) może na poprawce będzie lepiej i Grzegorzewski nie każe mi się przesiąść......

pozdro
  • Anonim

ja bym poprosil o pytania jak ktos na SMWD zapisywal :)
  • somebody

tutaj jest moja grupa: http://warrior1.waw.pulsar.com.pl/s...
  • Anonim

a tutaj sa 4 zestawy:)))

http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~biels...
  • Maciek

Czy jest tu moze osoba, lub osoba ktora zna kogos kto daje korepetycje z tego przedmiotu ?

Maciek
  • ...:(

wlasnie strasznie dupna akcja; D ja to porpawiam mam jakies wyklady zeskanowane i sie z nich ucze ale koles przewaznie daje z 3-4 zadanka :>
    napewno 2 zadanka na karty beda i 1 zadanko na srednia ucieta lub windsorowska lub test znakow lub rangowanych :>

a wogole jak wyniki z 1 terminu :>

mam pytanko kto zrobil to zadanie z szeregiem i z ta tabelkoa SSA SSE SST :> bo ja stoje w martwym punkcie :>
    aa w zeszlym roku bylo tak ze nie bylo grzegorzewskiego na 2 terminie moze i w tym tak bedzie :D
  • Maciek

SSA=SST-SSE
    MSA=SSA/r-1 (chyba r=6)
    MSE=SSE/n-1 (chyba n=4)
    F=MSA/MSE

H: M1=M2=M3=M4
    K: nie prawda H

3,0986>lub<αlfa - nie wiem jaka alfa (0,05 ???)

Jesli 3,0986>αlfa to nie odrzucamy hipotezy H co oznacz, ze skarzenie w jeziorach nie rozni sie znaczaco.

Jesli 3,0986<αlfa to odwrotnie.

Jak ktos wie z czego bierze sie ta alfa to niech napisze prosze.

Maciek

• Anonim

alfa jest to poziom istotności. Zazwyczaj jest on podany w zadaniu, jeśli go nie ma to zazwyczaj przyjmuje się, iż alfa = 0.05.

no wielkie dzieki :)
  • Jackal

czy jutro dalby ktos rade wczesniej przyjechac, powiedzmy na 14.00 i mi wytlumaczyc te zadanka... jest to moj ostatni egzamin w tej szkole, fajnie byloby go wreszcie... mam nadzieje ze komus sie uda dotrzec na 14

i juz po :D i dalej dno; D
  • Wariat...

a orientuje sie jak wyglada wrzesien na dziennych z SWD??

dobra narazie mi sie myslec nie chce ale mogl by ktos rozwiazac te zadania i jakos wkleji :D bo koles troche zwalil te pytania i nie zdalem :O
  • .. :: Kowal :: ..

GRZEGORZEWSKI MUSI ODEJSC !!!!!!!!!!
  • Dominik Woźny

Grzegorzewski to najbardziej sensowny profesor na tej uczelni... nie mieliscie jeszcze zajec z mgr inż. Ngu Yen Quoc Thanh... polecam .....sie przepisac do kogos innego.....

oj przy dobrej informacji co i u kogo zdawac to nap[rawde pedzi sie caly czas do przodu :D

hmmmm skoro poprawki sie zblizaja :D to mozna by jakos powpisywac tu rozwiazania zadan itp :| bo ja nic nie wiem i nie mam jak sie nauczyc tego :|
  • Grono.Net

swd magia grzegorzewskiego....

ma ktos moze zadanka rozwiazane z szerwgow czasowych i kart :D bo dla mnie to magia :D
| |

Grono studentów WSISiZ/WIT.

Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)