Wi†hin Temp†a†ion [787]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lexi

temat mocno oklepany ale co tam...

twój naj naj naj... ulubieńszy utwór WT?
  • Anna

i zazwyczaj w takich wątkach każdy wymienia po 10 utworów (conajmniej; )).

jesli chodzi o taki jeden to ja bym wytypowała:

"Running Up That Hill" :)
  • Anonim

Mój to "Our Farewell" MOje klimat. Muzyka totalnie pogłębiająca doły. POlecam działanie przybliżone do Grabarza:D
  • Dżastin

A mnie wciąż cierpnie skóra na karku kiedy słucham nawet po raz setny Ice Queen. Szok szok i szok raz jeszcze:)
  • Lexi

Ice Queen mrrrr....

ja jednak najbardziej lubię "Enter" za głos Roberta :>
  • Anna

No Ice Queen wymiata; > To było pierwsze co mi dali do posluchania WT :)

Ale i tak zostaje przy "Running Up That Hill", za tę piękną wstawkę na początku i za wszystko inne. Za to, że chociaż to jest cover Kate Bush (i chyba Placebo też ma swoją wersję), to jest inny - dużo lepszy od oryginału zarówno instrumentalnie jak i wokalnie :)
  • Anna

A propos - jak Wam się podoba akustyczna wersja "Ice Queen"?? Tak nisko zaśpiewana... ja w pierwszej chwili nie mogłam się przekonać, ale teraz uważam, że też jest świetna na swój zupełnie inny sposób! :)
  • Lexi

nie słyszałam niestety :/

a "Running Up that Hill" to super do sprzątania sie nadaje, tyle energii wyzwala :>
  • Anonim

tak... ja tez bym powiedziala ze ice queen jest the best... our farewell... poglebia doly? maksymalnie... zreszta wszytskie sa fajne!;) no moze prawie wszystkie...
  • Kris

Stand my ground :)
  • Grono.Net

...Najpiękniejsza piosenka o miłości,trochę smutna..Ale takie jest życie.. Najładniejsza WT może dlatego, że dla mnie ma wartość emocjonalną i kojarzy się z Kimś, od kogo ją dostałam i pierwszy raz usłyszałam o Within Temptation...

" Our Farewell"...
  • Anna

Ech ja też tak mam, że im więcej kojarzy mi się z piosenką odczuć czy wspomnien, tym chętniej jej słucham :]

A nikt nie uważa, że "Mother Earth" albo "Restless" są najlepsze? W "Mother Earth" jak dla mnie jest esencja klimatu tego zespołu... A "Restless"... jest takie jakieś zupełnie inne...
  • Anonim

wiesz co. Uważam że Mother Earth jest przereklamowane. Bardziej podobają mi się te piosenki które tak naprawde znają fani WT. A tą piosenkę dzięki programą typu viva i bajką anime znją wszyscy pewnie nawet nie wiedząc czyj to piosenka...
  • Anna

No ja tego wcześniej nie znałam, zanim WT na dobre słuchać nie zaczęłam - Vivy nie oglądam, bajek anime też nie... a co to za bajka, bo aż jestem ciekawa? =]
  • Kris

Cofam to co napisalem!

Jak tylko wroce z pracy cala nowa WT plyta bedzie na mnie czekac :D
    Moze sie okazac ze co innego stalo sie nagle naj naj ...

Lou :*
  • Grono.Net

..Kris :*
    ..Ale pierwsze wrażenie na zawsze pozostanie pierwszym wrażeniem..I piosenki się zmieniają , to rzecz gustu, i ludzie..Ale ten jeden "ludź", zawsze będzie mi się z tą piosenką kojarzyć na zawsze..Mimo tego,że później pewnie zakocham się w zupełnie innej piosence..To ta, zawsze będzie miała wartość sentymentalną..Kobiety są strasznie pamięliwe...Więc uważaj co mi wysyłasz do posłuchania..no i co mi szepczesz do ucha:P
  • ahalja

hmm......cięzko wybrać.... ale chyba Ice Queen...
  • Imaginacja

Jak wyzej ale ja dopiero zaczynam przygode z WT wiec moge zmienic zdanie...
  • Dżastin

Witam po długim milczeniu:)
    Nie wiem , może taki akurat mam dziś dzień....ale właśnie oddaję hołd "Our Farewell" za to, że mogę zamknąć oczy i powspominać...
  • Grono.Net

Ja jeszcze dorzuce Never-ending Story :)

A o WT uslyszalem, dzieki Running Up That Hill, ktore promowalo gre Knights of the Temple :)
| |

Najlepszy zespół na świecie - każdy wie. Niesamowite brzmienie, fenomenalny wokal, niecodzienne ...

Fotki

Miejsca grona (1)