Wi†hin Temp†a†ion [787]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Claud

W moim wypadku była to Mother Earth. Do dziś jest moim ulubionym utworem :D
  • Adunio †

Płyta Enter...

Zastanawiam się, czy ten temat nie śmierdzi nieco pokemoństwem...; >
    Co wy o tym sądzicie?
  • Anonim

moja pierwsza piosenka (która mi sie spodobobała) Jilian. aczkolwiek mogła to byc inna piosenka gdyz jak siedze u mojego brata to puszcza metal i rock wiec mogłem nie załapać innej piosenki. ale sobie przypominam ze to był Jilian z płyty THE SILENT FORCE
  • Zuzka;)

Our Farewell... Stanowiło podkład do filmiku na YouTubie o niejakiej Ani, która to powiesiła się na skakance...

Adunio, a co w tym temacie przywodzi Ci na myśl pokemony? :D
  • Adunio †

Pokemony, dzieci neostrady... i takie tam xD
    Ogólnie wyznawców pokemonizmu jako internetowego stylu bycia...

Temat podobny jak już istniejące, nic nie wnoszący do dyskusji, idealny by napisać swego jedynego posta na gronie; )
  • Anonim

>Zuzka;) napisała:
    >Our Farewell... Stanowiło podkład do filmiku na YouTubie o
    >niejakiej Ani, która to powiesiła się na skakance...

a jaki tytuł był tego filmu o ani??
  • bi, bi, bitch

Mother Earth, Ice queen, Running up that hill - to 3 pierwsze, które usłyszałam.

Tak, temat jest trochę pokemoniasty, Adunio; -)
  • Adunio †

Ale tak stwierdziłem, że zamykać go nie trzeba xD Umrze śmiercią naturalną :P

Pozatym w sumie można się podzielić informacjami, który utwór się słyszało jako pierwszy...

Ale proponowałbym też dać jakiś komentarz.. nie wiem, może opis przeżyć xD czy cóś.. żeby to nie była zwykła pusta wyliczanka...
  • reggaeneratorka

JA nie będę oryginalna. Pierwsza piosenka, która usłyszałam to Mother Earth,a to było jak włączyłam to głupie Mtv bo nic ciekawego nie było na innych programach. Swoją drogą- nadal się dziwię, ze tak komercyjny kanał telewizyjny może jeszcze puszczać taką muzykę jak Within Temptation...
  • Anonim

to moze ja zaczne. to było 2 lata temu miałem 11 lat i byłem jeszcze wtdy małym szczylem (teraz juz nie jestem :p) spodobała mi sie piosenka JILIAN i zawsze prosiłem mojego brata starzszego "konrado pośc miją ulubiona piosenke" wtedy nie wiedziałem co to za zespół a nawet co to za piosenka. dotat moi przyjaciele pamietaja jak mówiłem "Konrado pośc moja ulubiona piosenke" i oczywiscie tamtym wspomnieniom towarzyszy smiech
  • Anonim

Pierwszą piosenką WT jaką usłyszałam to Angels. I chyba tylko dlatego że byłam w tamtym czasie zafascynowana(nie można było powiedzieć że lubiłam ten rodzaj muzyki)Nightwishem, zaczęłam szukać ich innych piosenek. No i tak wpadłam . . .

Przyznam się także, że na początku słuchałam WT(a raczej oglądałam teledyski) tylko ze względu na piękne suknie Sharon . . .
  • Anonim

>Sh@iA napisała:
    >Pierwszą piosenką WT jaką usłyszałam to Angels. I chyba
    >tylko dlatego że byłam w tamtym czasie zafascynowana(nie
    >można było powiedzieć że lubiłam ten rodzaj
    >muzyki)Nightwishem, zaczęłam szukać ich innych piosenek.
    >No i tak wpadłam . . .
    >
    >Przyznam się także, że na początku słuchałam WT(a
    >raczej oglądałam teledyski) tylko ze względu na piękne
    >suknie Sharon . . .

wogóle sharon jest piękna kobieta a jej suknie przebijają nawet kolekce foresterów =].
  • Fast Soldier

To była chyba Mother Earth..... chyba bo usłyszałem WT po raz pierwszy, gdy mój brat sobie słuchał albumu o tym samym tytule :)
  • Bunny_Kou

Mother Earth jako podkład do anime X 1999 na vivie niemieckiej. Potem szukałam utworku tygodniami a nie moglam znalezc, az przypadkowo trafilam na mtv.... I sier zaczelo :)
  • -Agata-

Restless

kiedyś po prostu b. podobało mi sie Evanescence i szukałam utworów zwiazanych z nimi. Znalazłam tą piosenkę jako ich utwór, więc ją przesłuchałam. Zorientowałam się, że to jednak nie ta grupa, ale ponieważ piosenka była świetna, to zaczęłam słuchać WT, ich muzyka mnie wciągnęła i od kilku dobrych lat kocham ten zespół :)
  • Anonim

>*Restless* napisała:
    >Restless
    >
    >kiedyś po prostu b. podobało mi sie Evanescence i
    >szukałam utworów zwiazanych z nimi. Znalazłam tą
    >piosenkę jako ich utwór, więc ją przesłuchałam.
    >Zorientowałam się, że to jednak nie ta grupa, ale
    >ponieważ piosenka była świetna, to zaczęłam słuchać
    >WT, ich muzyka mnie wciągnęła i od kilku dobrych lat
    >kocham ten zespół :)

ale ja ich bardziej kocham =P
  • LASSA

widzialam filmik o tragicznych wypadkach w formule 1 i jako podklad bylo "our farewell". w komentach bylo napisane co to za zespol i tak sie zaczelo...
  • Sebastian

Our Farewell na jakiejs imprezie. Strasznie mi sie spodobalo...
  • Anonim

>Lassa napisała:
    >widzialam filmik o tragicznych wypadkach w formule 1 i jako
    >podklad bylo "our farewell". w komentach bylo napisane co to
    >za zespol i tak sie zaczelo...

tez widziałem tem film
  • Sebastian

ja niestety nie... a slyszalem ze muzyka swietnie wspolgrala z reszta... Ma ktos link?
| |

Najlepszy zespół na świecie - każdy wie. Niesamowite brzmienie, fenomenalny wokal, niecodzienne ...

Fotki

Miejsca grona (1)